5974
-
#48 Ámen! -
Borg #47 Az új szériának ez lesz a külön topicja. Jobban áttekinthető.
A neve meg meg lesz változtatva, amint ismert az új család többi tagja is. -
#46 Fogalmazzunk úgy, hogy az álmok monitorra vetülése...egyelőre. -
#45 Hi all!
Egy kérdés:
a #32 hozzászolás kamu???
mert ha nem az isten király császár...stb -
#44 Értem. A Radeon 7xx 8xx 9xx pedig szintén teljesen ugyanaz mint az X800. Nem értem miért nem tudtok leszállni már a témáról?! -
#43 Eleddig GeForce FX topic volt, a GeForce 6 Series pedig ugye nem FX... -
#42 Konkrétumok híján nem is lehetne más, de szálljunk le szerintem a témáról, aki akar ideír aki nem nem. Ugyanezt viszont add elő légyszives a Geforce 6 topicban is. Köszi -
#41 Mindent nem, de a Radeon témakörben szerintem elég egy topik...
Akit érdekel a téma, oda mindig benéz...
Az eddigiek, ebben a topikban, mind-mind csupán találgatások... -
#40 Végülis ja. Ömlesszünk egybe mindent, nehogy ki lehessen igazodni. -
#39 Kössé má bele ebbe is! :) -
Borg #38 Anandékat ugyanúgy el kéne felejteni, ami a hireiket illeti, mint a tomshardware tesztjeit... -
#37 ...a topik pedig a fölöslegességét
Inkább a másik nevének a végére kéne biggyeszteni az X800-at is... -
#36 Szerintem kimeríti a tréfa bűntényét! -
#35 Meghamisítani egy teszteredményt, nos ez szerintem kimeríti a csalás büntényét... -
#34 Ez nem csalás! Prognózis! :) -
#33 Nem csalunk!!! -
#32 Hajrá kis Radeon!
-
#31 Való igaz. -
#30 Tudom, hogy mi annak a topiknak a címe. Mellesleg 3 generáció Radeonjait öleli fel. -
#29 Kopiztam:
Az AnandTech az ATI által hivatalosan is megerősített információkra hivatkozva közölte, hogy az április végén bemutatásra kerülő Radeon X800 Pro grafikus processzor 12 renderelő futószalaggal rendelkezik, vagyis alaptalannak bizonyultak azok a pletykák, amelyek szerint a chipben rejtőző 16 futószalag mindegyike aktiválásra kerül. A kanadai cég csupán a júniusban megjelenő, PCI-Express felületű Radeon X800 XT esetében aktiválja az összes futószalagot. A Radeon X800 olcsóbb változata, a Radeon X800 SE csupán 8 aktív futószalagot tartalmaz majd.
A kiszivárgott információk szerint az április 26-án bejelentésre kerülő, ATI Radeon X800 Pro chipre épülő kártyák májusban kerülnek az üzletekbe, 256 Mbyte GDDR3 memóriát tartalmaznak majd, de később akár 512 Mbyte memóriával szerelt változatokkal is találkozhatunk. Júniusban jelenik meg az R423 kódnevű, azaz Radeon X800 XT chip, amely már PCI-Express támogatással rendelkezik.
-
#28 Ha megnézed a másik radeon címét, akkor kiderül a válasz, felesleges keverni a 2 generációt, mindkettőhöz lesznek kérdések a továbbiakban is és engem például csak az új kártyákkal kapcsolatos dolgok érdekelnek, nincs kedvem szemezgetni. -
Zsoltee_a_bator #27 fx topic meg tobb, mint egy evvel hamarabb nyilt a kelletenel :) -
#26 Nem kéne ezt is inkább a szokásos Radeonos topikban, mint újat nyitni??? -
#25 Már be is van szúrva a #4 ben :) Azért köszi! -
#24 itt van egy részletesebb frissebb hír:
http://prohardver.hu/rios3_content.php?mod=10&id=6178 -
Borg #23 Vagy 8 vagy 16 pipe lesz benne, mivel a 12 és a 18 sem létjogosult technológiailag. Ennyi. Az meg, hogy 8x2, netán 16x1, kiderül 10 nap múlva. -
#22 Minden csak találgatás. Meglátjuk -
#20 18 van benne, pár napja volt róla hír, hogy inkább 18at raktak bele, mert erősnek tartották a vetélytárs Nvidia új kártyáját -
#13 Én sem hiszek ezeknek, ahogy le is ítam.
A topic megnyitásának volt értelme tekintve, hogy addig is jelennek meg infók amíg nem fogom a kezembe a kártyákat. -
Borg #12 A táblázat egy baromság amúgy.
Eleve nem készít az ATI ennyi féle chipet, tehát a pipeline, és a tranzisztorszám is azonos lesz végig. Max a memóriabusz, és a Mhz-ek változnak, nameg a pipeline szoftveresen. -
Borg #11 Noha a téma címe túl specifikus, majd ha ismert lesz a termékek neve, átírom.
Ugyanakkor igazság szerint nulla értelme volt most még megnyitni ezt, még 10 nap van a bejelentésekig. -
#10 Hmm, most látom, már átméreteztem :) -
#9 Logónak kérném berakni, ha kell átméretezve, köszönöm!
-
#8 Én az árakkal való összehasonlításra gondoltam...
A teljesítmény majd kiderül... -
#7 Most hogy jobban megnézem, nem biztos hogy stimmel az összehasonlítás, mert a pletykák szerint (amiknek inkább nem hiszek) a Pro ban csak 12 pipeline van, a 6800Ultrában pedig 16.
Így ez lenne a korrekt:
6800 Ultra VS X800 XT -
#6 Főleg a pénztárcánkat :))) -
#5 Az X800XT meg porrá aláz mindent :)) -
#4 Ugyanaz a táblázat, csak jobban illik az SG színekhez :)
-
#3 Ergo:
GeForce 6800 vs. Radeon X800SE
és
GeForce 6800Ultra vs. Radeon X800Pro -
#2 Tovább finomodtak az ATI következő generációs grafikus processzorának specifikációit taglaló pletykák. Ezek szerint a Radeon X800 Pro – a korábbi értesüléseknek megfelelően – 12 renderelő futószalaggal rendelkezik majd, míg 16 pipeline-nal csak a csúcskategóriás XT jelölésű változatban találkozhatunk. A Radeon X800 SE 128 bites interfészével és 299 dolláros árával a középkategória felsőbb helyeire pályázik majd.
Kopiztam.