5974
-
#128 Ámen!
és így is lesz!!!!Taps az nvidia-nak -
#127 szerintem a fogyasztás az itt is nagy lesz mint az nvidianál!De az sem kizárt hogy itt is két tápcsati lesz!!!Söt szerintem a hűtése is eléggé nagy lesz!! -
sniper #126 En meg azt hogy a penztarcam. :) -
Borg #125 Hát pont ezért csúszik, ha csúszik, hogy ne nyerje. -
#124 Remélem az Nvidia fogja nyerni ezt a rund-ot. -
#123 Elvileg ma (Ápr. 26.-án) lenne az ATi Radeon X800 bejelentése, de gyűlekező gomolyfelhők a látóhatáron: ATI R420 slips from April to May @ TheRegister. Ugyan e oldal se sokkal jobb, mint az TheInq., de akkor is csúnya dolog (plusz komoly preztizsveszteség) lenne, ha csúsznának...
Ja a hír szerint Május 10.-e körülre csúszik a Radeon X800Pro megjelenése, és ez után még egy hónap lenne a Radeon X800XT és X800SE megjelenése... -
Borg #122 Akkor egyértelmű a győztesed.
Az ATI low-k 0.13-on bő 25%-kal magasabb órajelen fog menni, avagy ugyanakkorán, és ennyivel alacsonyabb fogyasztással. -
Borg #121 Ez a teszt NEM HIVATALOS, csak a rage3d fórumán csinálta egy gyerek, pusztán spekulációkra, és az eddig tudható adatokra alapozva.
Magyarán semmi garancia nincs rá, hogy valóban ilyen teljesítménye lesz, DE EGYELŐRE MINDEN JEL ERRE UTAL. -
#120 Közel azonos teljesítmény (fps) mellett a teljesítmény (watt) fog dönteni. -
Borg #119 Kivéve ha te vagy az nVIDIA vagy az INTEL, akinek volt(van) olyan erős marketinggépezete, hogy minden hülye megveszi úgyis drágábban, holott szarabb a terméke.
Nézz csak körül, nem egy példa van ilyen emberre ezen a fórumon is. -
#118 Ha nekem van egy termékem, ami szarabb mint a konkurencia hasonló terméke akkor vszínű olcsóbban fogom adni, hogy megvegyék, nem?
ELőbb / utóbb muszáj lesz lecsúsznia az áraknak, külömben kipukkad a lufi!
-
#117 Igyvan es ha nincs versenyhelyzet, akkor az ATI annyiert arulja a kartyajat amennyiert akarja, ez tenyleg igazan jo lenne, nem? -
#116 Azért, mert megint nem lesz versenyhelyzet - a'la Radeon 9700Pro vs. GeForce FX5800... -
Zsoltee_a_bator #115 Hat ha egy ceg elkezd szart gyartani, akkor joggal erdemel egy nagy seggberugast. aztan vagy osszeszedi magat, vagy kiesik a mezonybol. mindenesetre fx-hez kepest javulo tendencia, talan a kovetkezo generacioban feljonnek, de ezt biztosra veszem hogy szinten bebukjak. A legfrissebb csalasokra, undoritoskodasokra pedig semmi mentseg.. bar azt mar ertem miert volt ra szukseg :D -
#114 -
Zsoltee_a_bator #113 ez kb igy fog kinezni sacc szerint..
persze ebben meg mindig a csalt nvidia ertekek vannak :D -
#112 Azért járnánk rosszul, mert lenne egy igazi kompromisszumok nélküli BEST BUY kártya? Hmm. Én örülnék. -
#111 Nem, de remelem nem kell leirnom, hogy miert rossz az, ha az ati mindenben sokkal erosebb, mint az nvidia... -
#110 Ezeket honnan szedted?
Amúgy miért járnál rosszul???
Előfizettél egy 6800 Ultrára? -
#109 remelem ez csupan kitalacio, kulonben igen rosszul fogunk jarni:
-
Borg #108 Itt egy jókis összehasonlítás a PCI Express bridge, és natív támogatás különbségéről:
nv4x
r42x -
Borg #107 Végülis csak 8-al lejjebb volt már ;) -
#106 Képek a x800pro-ról -
Inquisitor #105 Meg talán a 220m vs 180m tranyó (már ha bármelyik is valós infó) is közrejátszik :) -
#104 Nagy venti van, szal valszeg nem túl gyorsan pörög. Viszont sajnos nem hűti a ramokat. -
Borg #103 Naja, meg az 1 tápcsati is arra enged következtetni, hogy nem olyan brutális a felvétele, mint az NV40-nek. (ahogy irták, low-k miatt -25%) -
#102 A nagy venti engem megnyugtat, mert valószinüleg a kis fordulatszámon jár (pl. Radeon 9800XT esete - halkabb, mint a referencia 9800Pro). -
Borg #101 Szvsz azért túlzottan halk ez sem lehet. -
#100 100! -
#99 Nem is szivárog - ömlik az ATi Radeon X800 info... :))
Nekem a hűtése tetszik - nagy a venti, de nincs olyan brutális hűtése, mint az nV40-nek... :) -
Borg #98 Hoppá hol az X800 :)
http://www.oc.com.tw/article/0404/readgoodarticle.asp?id=2533
Babelfish fordítás szerint 5-600MHz-es GDDR3 lesz minimum, ráadásul a képen ugyebár csak 1 tápcsati van... -
Zsoltee_a_bator #97 ha ez igaz, akkor eleg brutal a cucc :)
naggggyon -
TheZsenyka #96 Stilszerűbb lenne a "Fill the Power" megfogalmazás. -
#95 Ez egy olyan FEEL THE POWER picture:) -
#94 Úgytünik az eddigi hivatalos nagy csönd és elképesztő pletyik mellett mostmár szivárog az ATi hírzárlata... Roby-ról (az nVidia tündérkéjének, illetve újjaban a sellőlány ellenfeleként feltünt digitális hölgyeményről) eddig csak egy eléggé gyenge arckép került ki, de itt az első minőségi kép róla:
Mondjuk nekem eleddig Dawn jött be legjobban :)) -
#93 Tényleg a Lengyel oldalon is Farcry2.jpg a kép neve. Akkor kellett lenni Farcy1.jpg-nek is:) -
#92 A Rage3D oldalán is kitárgyalták ezt, és azt az infot kapták a lengyelektől, hogy az NDA miatt kicsit megphotoshop-olták a képet, "levakarták" a FRAPS számlálót az ATi kérésére (sőt, a HL2 képet is leszedték... :))
Szóval a helyzet pont a fordítottja - a 68FPS-es kép a valódi...
Ime az eredeti (FRAPS-os) kép linkje - illetve amit kapsz helyette:
-
ljoe #91 Ha megnézitek a kép hivatkozási címét (http://members.shaw.ca/dwkjo/screenshots/) itt találtok két képet a far cry-ból farcry.jpg ez a javított, és farcry2.jpg ez az eredeti a lengyel oldalról leszedett. -
#90 Ja és amit én linkeltem az a Lengyel oldalról van. -
#89 Nem akarok kötekedni de 2 kép a jobb felsö sarok kivételével megegyezik. Hullámok meg a felhők is pontosan megegyeznek. Ha egy másodperc eltérés lenne a 2 kép között már máshol lennének... (photoshop?)
Javítsatok ki ha tévedek.