5974
-
#168 Hát az ATI is intézhette volna tisztábban, mondjuk egy dátumot sem ad, vagy legalább miután 04.26 korai lett nem kellett volna 05.2-is mellé amiből 05.10 lett. (bár lehet, hogy a 05.2 csak kitaláció volt, nem tudom) Így olyan hangulatot kelt, hogy majd kiadjuk már csak 10 nap, már csak 6 nap, a vége meg 05.26 lessz. Bár csinálják csak.
De nem tudom hogy fogják azt elintézni, hogy egyszerre kerüljenek boltba a 6800-al, ha még most (4.26 után) ültek le finomítgatni rajta. Vagyis egyenes arányban kéne csúsznia a bejelentésnek a megjelenéssel. Vagy nem? -
Borg #167 Ja ha neked a dátum a lényeg... -
#166 Az a lényeg tartották a dátumot. NVIDIA--->
csak ne fogyasztana annyit -
Zsoltee_a_bator #165 semmi.. annyi akkor is van ha be se teszed a gepbe :)
mikor jelenik mar meg ez az X ? -
#164 Megtörtént, de semmi. -
#163 a kedvemért használnád pár napig a kreszodat úgy, hogy nem dugod be a tápcsatit? -
#162 Nincs probléma, csak kérdeztem. -
#161 1. már vagy 2 éve nem használok floppykat
2. 2 db floppy csatlakozó van a tápomon
3. van sima molex-floppy csati átalakító
4. mi a probléma? -
#160 Az FX-ekből is elhanyagolhatod a tápkábelt és nem történik semmi. (talán hamarabb megy tönkre az alaplap?) -
#159 És hol találtál floppy tápkábel elosztó csatlakozót.....
Vagy ide-oda dugdosod? Esetleg vagy olyan bátor hogy nem dugod be? -
#158 amúgy az én 9800 pro-mon is kis floppy csati van... -
#157 Nem a fesz a lényeg, mert az ugye azonos (12V), hanem az áramfelvétel, de ezen a téren sincs eltérés - elég a 9700Pro NYÁK-on kihozott sima 9800-asokra gondolni, amelyek simán mentek 9800Pro alapfreki felett floppycsatival... :) -
#156 Ah ember! Mindkettő 12V, csak azért mert nagyobb a csatlakozó, még nem szolgáltat magasabb feszt! -
#155 Mindkettő 12V-t ad, szal tök mindegy... -
#154 Itt vagyok!! alias:úristen -
Borg #153 Kedd? -
Nexushun #152 Úristen mi van itt? -
Borg #151 Mond az neked valamit, hogy az NV30 bő egy évet csúszott? Szal psszt...
Másrészt: Hiába jelentett be előbb az nVidia, mert úgyis csak egyidőben jelennek meg a boltban a kártyáik. Egyedül annyi előnye van belőle, hogy az ő kártyájukon csámcsog mindenki addig. Az ATI megmondta előre, hogy akkor jelent be csak, amikor 1 hónapon belül piacra is tud dobni.
Ha pedig tényleg azért csúszik, mert oda akarnak baszni vele az NV40-nek, hát tegyék. Kicsit sem érdekel, hogy 10 nappal előbb, vagy később jelentik be. Még a megjelenés időpontja is csak akkor izgatna, ha venni akarnék most:) -
#150 No komment! -
#149 Attól tartok van egy kis tévhited. Sok tápon csak egy floppytápcsati van, míg molexből ugye kicsivel több akad. Szóval a 9800-asokon sem azért van molex, mert több áramot vesz fel, hanem azért, mert szabad molex csati legtöbbször nem probléma, míg a floppycsati egyes esetekben igen... -
#148 Nem azt írta hogy még egy floppytápcsi lesz rajt hanem egy molex tápcsati helyet!Ha esetleg az lesz rajt(floppycsati)akkor 9800 szériát nagyon eltolták hogy nagy tápcsatival látták el!Lehet meg tudták oldani hogy kisebb energiát vegyen fel de azt kötve hiszem!!!!
Majd talán nyár elején be lesz mutatva az ATI -
#147 Jah, elírás. -
#146 Én olyatt eddig csak valamelyik GeForce 6800Ultrán láttam :)) -
#145 Amúgy 05.26 az május 26 János, nem április! ;) -
#144 Mert volt egy olyan olyan kép is, valamelyik oldalon ahol volt egy molex meg egy floppy táp csati is egymás mellett a kártyán.
De ott sem látszott látszott teljesen, csak a cikk író találgatása volt ha jól emléxem... -
#143 1.: Már a 9700Pro-kon is volt plusz tápcsati, csak az még floppy csati volt, és nem molex.
2.: Miből gondolod, hogy lesz az X800-ason plusz egy floppy csatlakozó? -
#142 Mert húzzák, halasztják, halasztják, húzzák (mint a székej néni a rétestésztát pistabácsi fasza felett)..... És most hogy 04.26--->05.2/3---->05.10 így lehet még 05-26 a vége.
Vagyis bizonytalanok, magukban sem bíznak! Így még elbízhatom magam egy kicsit a múldkori félelmem után. -
#141 Igen ezt akartam kérdezni, de nem jött be az SG anno...
-
#140 Hü, már ezeken is volt 1 molex csatlakozó? Nem is tudtam? Szerintem az tényleg vicces lessz ha az X800 floppy tápcsatlakozót kap a 2. molex hejett. -
#139 Ez a kép egy Radeon 9800XT-t ábrázol, itt az eredeti, amit átphotoshopoltak:
Ha összehasonlítod a #92-es hozzászólásban lévő képpel, feltünhet, hogy azon másképpen vannak a kondik, illetve az nem ér rá a memóriabordákra, míg a 9800XT hűtése igen... -
#138 ez az mert azok az eredmények kalkuláció utján jöttek ki
nem valós mérés!!
http://www.rage3d.de/forum/ftopic597.html
--->ATI -
#137 Ezt én se értem!! -
#136 Akkor is Nvidia forever!!! -
Borg #135 De hogy mire fel -
#134 Hát ez ugyanolyan mint a 9800Xt!
Semmi más változást nem látok hogy ez x800-as lenne!
Szerintem ez kamu!ez népbutítás!
eléggé FUN: -
#133 Csússzanak még csak nyugodtan! Vagy 3-4 hónapot. Majd röhöghettek 2006 április 26.-án, vagy akkor már sírás lessz a vége? Kezd visszatérni az önbizalmam. -
#132 -
#131 bocs nem figyeltem! -
#130 Ott az X800Pro képe a #98-as üziben....
Jóreggelt... :) -
Borg #129 Aztán hirtelen felébredsz majd, és nem mondasz ellent többet a tényeknek...