5974
  • cifuatwork
    A point of curiosity has been the yellow connector at the the back of the board - this is in fact a VIVO connector as some European system manufacturers like to put video inputs on the front panel of their systems, and this connector easily facilitates that.

Vagyis belső VIVO csatlakozó lesz, amelyel a ház elejébe lehet majd kivezetni a videó (ki és?) bemeneteket.
    Beyond3d teszt
    Tomshardware teszt
    És bejelentették: Ati hivatalos link
  • toMpEr
    lehet nvidia emulator :)
  • Narancs
    Az a kis sárga csati egy audio ki/be menet, ugyanilyen van a CD olvasókon is...hogy a vga -ra minek azt nem tudom, de egyre kiváncsibb vagyok...
  • cifuatwork
    Hihi...

Én valószinüleg úgy is a jelenlegi kártyámmal fogom végigjátszani mindkettőt, idén már így is többet költöttem a gépemre, mint terveztem...
  • cifuatwork
    Akkor egy nagy kalappal!
  • Borg
    Hát nemtom. Még ha D3-ban (amivel ugysem játszok majd) 3%-kal gyorsabb lesz az NV40, nekem akkor is szimpibb, hogy halk és 300W táp elég neki... fene se venne 25 ért még tápot is, hogy hallgathassam a ruszki rakéta hangját az NV40-en.
  • cifuatwork
    Szerintem hamarosan nagy játék-flame lesz, azt ugyanis az ATi is elismeri, hogy a Doom3 alatt a 6800 lesz a nyerő. Viszont a Half-Life 2 esetén meg nagy valószinűséggel a Radeon X800...
  • Borg
    Még ma lesz SG-re is:) csak még 3ból levizsgázok gyorsan 1kor, aztán irom is:) A többi mai hir már megvan ugyis...
  • cifuatwork
    Milyen veticsatira gondolsz?
    Amúgy a Rage3D-n azt feltételezik, hogy valami audiobemenet a HDTV-s alkalmazáshoz (honnan? hova?). De egyenlőre többet nem sikerült kiderítenem...
  • cifuatwork
    Bemutatkozik a Radeon X800 @ HWSW.hu (cikk)
  • Borg
    Hát igen, most aztán lesz verseny.
    Az X800 és a Gef6 fej fej mellett vannak teljesítményben.

X800 pro és kontra:
    +kitűnő teljesítmény
    +kitűnő képminőség
    +alacsony fogyasztás, nem kell jobb táp, nem kell hangos hűtés
    -ps3 hiánya

gef6
    +kitűnő teljesítmény
    +ps3
    -kibaszott hangos, melegszik
    -képminőség még kérdéses...
  • toMpEr
    az a sarga nem a vetilator-csatlakozo?
  • cifuatwork
    Na hírek:
    -Állítólag a sárga csati nem floppy tápcsati, hanem valami más feladata van (hogy mi az jó kérdés...).
    -X800Pro: 475Mhz és 12pipeline, X800XT: 520Mhz és 16 pipeline (Gf6800U: 400Mhz és 16 pipeline)
    -Az X800Pro nyítóára 399$, az X800XT-é 499$
    -Az X800Pro elvileg még MA megjelenik, tehát állítólag már a polcokon lesz. Elöbb, mint a GeForce 6800... (ha ez igaz.... )
    -Az X800XT a hónap közepén jelenik meg
    -Biztosan nem lesz benne PS3.0, csak egy kibővített PS2.0
    -A Low-K gyártástechnológia miatt alacsonyabb hőmérséklet és magasabb freki lehetséges, vagyis állítólag a kártyák jó tuningpotenciállal rendelkeznek.

A PS3.0 hiányát fájlalom, még akkor is, ha az ATi szerint egyenlőre nem lényeges a hiánya, viszont a teljesítménye ez alapján igen bivalynak igérkezik...
  • cifuatwork
    Még egy teszt - spanyol tudás előny
  • cifuatwork
    Nocsak, a végén ezen is két tápcsati lett? Hát ez szomorú...

Ezekből a tesztekből mondjuk pont azok a részletek nem derülnek ki, amelyek engem érdekeltek volna (16xAF esetén mekkora a sebességvesztés az X800-nál?). Mindegy mostmár nem kell sokat várni a valós tesztekig... :)
  • lerboy
    Azt már látjuk, hogy mindkettő gyors /NV és ATI/, engem mostmár majd inkább az érdekelne, hogy melyiknek lesz szebb a képe ilyen gyorsaság mellett. Ja és persze az is, hogy nálunk milyen áron lesz elérhető... :)
  • toMpEr
    ATI benchmark
  • Zsoltee_a_bator
    tesztek is vannak akkor?
    ha mar "kaphato".. :)
  • Zetorg
    "Sajnos a boltok polcain még nem találkozhatunk a kártyával, ám az online üzletek már felvették kínálatukba.

A sárkánnyal (talán Godzilla) díszített kártya ára előrendelés esetén 499 dollár. Az ATI RADEON X800 PRO, az áruház szerint május hetedikétől érhető el."

Forrás:HardwareOC
  • grebber
    Már kapható az ATI Radeon X800 Pro
  • grebber
    Egy kaliforniai boltban már kapható az ATI új üdvöskéje.
  • Borg
    Ezzel is most csak magadat minősítetted, nem mást.

Btw, fejezzétek már be. Ruby az ATI propaganda anyaga, nem kell rá felállnia senkiének sem. Aki pedig innen offtopic, azt törlöm.
  • Gabesz amd64
    Nekemse tetszik!
    Sok baromnak meg a Hentai balfaszságokra áll fel!
    Mindenki más!
    Ez van!
  • janos666 #222
    Igen, mert nem tetszik ennek a csajnak a pofája. Nem bírom a pöttyösszájúakat. És meglepett hogy valaki azzal kicsinyít le valakit "mire áll a fasza..." miközben egy RAJZOLT csajról van szó!
  • Gabesz amd64
    Te kezdted a 212-esben!Ha neked attól áll...
    és nem én folytattam hanem a János666!!
  • [NST]Cifu
    Figyi te IQ császár, a dolog ott kezdődött, hogy belinkeltem két képet az ATi cyber-üdvöskéjéről (ami ugye az X800-hoz még hozzájön valahogy), erre a végére kilyukadtál ide. A magánéletem pedig IRL meglehetősen jól elvan, nem kéne itt hülyét csinálnod magadból...
  • Gabesz amd64
    Szerintem most hagyuk abba....
  • Gabesz amd64
    Kössz!Látom hogy nekem címezte!
    Nekem minek magyarázni!
    Aki a neten keresi a barátnőket az már beteges-->[NST]cifu
  • Borg
    Azt neked címezte:)
    Bár ha ezt magyarázni kell neked, akkor lehet, hogy azt is, hogy mi az a "feláll"? :))
  • Gabesz amd64
    De attól még nem kéne [NST]Cifu-nak felállnia!!
    vagy igen?
    Hát akkor ehez csak gratulálni tudok!
  • Borg
    Úgy érzem nem látod át a helyzetet igazán...
    Szal ha azt a csajszit postprocess nélkül rendereli a kártya, akkor az NV40 elbújhat valahová... kb ennyi.
  • janos666 #214
    Hát ha neked ettől az animált csajtól áll...
    Mijen név az, hogy Ruby?
  • Gabesz amd64
  • [NST]Cifu
    Ha neked attól áll...
  • Gabesz amd64
    Ja vágom!!
    Oké be is teszem de rá lesz gravirozva az Nvidia logó nagybetükkel!!!
  • [NST]Cifu

...ha tetszik akkor berakhatod akár háttérnek is...
  • Gabesz amd64
    Ha tetszik akkor mit?
    nem értem!!!