5974
  • UnConnecteD
    a mostani boven eleg, nekem is 400-as van, es tuti igy
  • ent
    az x800xt-nek és pro-nak milyen táp kell a konfigomhoz?
  • Borg
    Gondolom a partial precisionra gondol. Tehát csak FP24-en dolgozik, amit a dx9 megkövetel. Ellenben legalábbis az fx5950u 101%, hogy a tesztben csak fp16-on ment, másképp nem képes ilyen eredményre.
  • toMpEr
    hat ez nem tobb, mint sima marketing szoveg amugy mi az a PP?
  • Borg
    Íme az ATI válasza a D3 teszteredményekre:

Team Radeon has ATi's response to the recent numbers showing R420 cards getting trounced in Doom3 benchmarks:

"Hi Richard - this is a non issue - Doom 3 isn't even available yet, and we all know that some of our competitors use partial precision where possible. We expect to have updated drivers available in the coming weeks."

UPDATE:"...And btw, let's not lose sight of the fact that ATI performance isn't relatively poor at all. I think Kyle himself said that even the X800pro delivered 'great' performance, and Carmack said in the HardOCP article that there's more to consider than just frame rate. The frame rate difference even today is so minor, it's impossible to tell without diagnostic tools - ie: the end user experience isn't affected. And with ATI you get full-precision enabled all the time - we don't do PP (on R3XX and R4XX) like some of our competitors. It's also important to note that most of today's games play faster on ATI hardware, and you can expect that to extend to other 'big title' games expected this summer. Chris"

Chris Hook
    (anandtech)
  • Borg
    Így van. Azonban szerintem egy D3 súlycsoportú játéknál nem engedheti meg magának, hogy alulmaradjon az nvidiához képest, huzamosabb ideig...
    Az nvidia lépéselőnyben van most, mert a D3-mat ő szponzorálja, és ezért csontig nyalt nekik carmack. Minden a végletekig ki vagy hegyezve nvidiára. Az ATI lépése majd csak a megjelenést követő driverben derül ki.
    A HL2 esetében meg kb fordított lesz a helyzet...
  • toMpEr
    Ennyi erovel a HL2-es benchmark-eredmenyekre is mondhatjuk ugyanezt
  • toMpEr
    Azert ne legyel benne olyan biztos OpenGL-ben sose volt jo az ATI
  • Borg
    Ugye most nem a hardocps tesztre utaltok? :)
    Az lényegében egy nvidia marketing anyag, amit ott leközöltek. Most irtam róla jókora játék hírt, majd valamikor kikerül délután sgre.
    Végülis jó teszt, meg minden, mutatja, hogy mennyit számít az optimalizált kód ÉS az nVIDIA pénze...
    Sajnos nagyon csúnyán...
  • toMpEr
    Hat vegulis meg jo hogy gyorsabb, valamiben neki kell jobban szereplnie, ha mar a doom3-ban alulmarad
  • Borg
    FarCry 1.2 : X800XT SM 2.0b-vel gyorsabb mint a Geforce 6800 Ultra SM3.0-val
  • Narancs
    sikür=sikerül
  • Narancs
    AMúgy ha nem sikür a Modding még akkor is kurva jó kártyád van!
  • [NST]Cifu
    Mint már párszor említve lett, nincs 100%-os téma MOD-olás terén. Tehát lehet, hogy menni fog az X800Pro XT-ként, de lehet hogy nem. Ezt viszont neked kell eldöntened...

Sokaknak ment eddig, de valószinüleg egyre romlani fog az arány...
  • ent
    HIS EXCALIBUR IceQ II RADEON X800

Érdemnes a pro verziót venni, azután xt-re up?
  • Pontius #635
    www.e-bay.de
    A világ egyik legnagyobb online boltja... A keresőbe beirod mi kell... Elvileg szálítanak mo-ra is, de ez az eladótól függ vállal-e nemzetközi kiszálítást, póstázást...
  • Borg
    "Extensive Clothing Shader 3.0
    Vertex burning"

:D
  • Corey
    Valaki nemtud olyan külföldi online shopot, mely szállít ide magyarba is? pl ausztriait. thx
  • Pontius #632
    Ez igaz! :)
  • Punker
    hűtést azért nem árt hatékonyabbá tenni :)
  • Pontius #630
    Az hülyeség!
    Sima Pro-ból is lehet...
    Az a lényeg, hogy a kártyán a 16 pipe ne legyen "átvágva"
    Elvileg amelyik Pro-n nincs "átvágva" ahhoz 1.6ns-es ramokat adnak...
    Szal ha 16pipe megvan akkor simán rányomsz egy XT biost és kész...
  • Punker
    lol
  • CybR
    az szép!
  • toMpEr
    gyari vizhuteses x800 $34.99-ert
  • UnConnecteD
    a most kaphato x800pro-k kozul CSAK a vivokbol lehet xt-t moddolni.
  • Corey
    megérdeklődtem még ott sincs, jövő héten tudják megmondani mikor érkezik
  • toMpEr
    lehet ra esely, 100%-osan szerintem senki nem tudja megmondani.
  • Corey
    van arra lehetőség hogy egy X800 Pro-t X800 XT-vé moddoljunk át vhogy, ugy hogy a Pro maga nem VIVO-s?
  • AMD Norbee
    e-connect
  • AMD Norbee
    SAPPHIRE ATLANTIS X800XT 256MB VIVO AGP F-RET
    Netto ár Brutto ár garancia szállítás
    115180ft (143975) 2 év 1 nap
  • cifuatwork
    Melyik bolt polcán láttad?
  • AMD Norbee
    Azt vágjátok hogy már lehet kapni X800xt.
  • Fam
    X800XT PE vs 9800 Pro
  • perempe
    Nálunk egy hálókártya 3000Ft bruttó, a nagyker ára kb. fele.
  • Corey
    skacok, nem tudjátok nálunk mikor jelenik meg az X800 XT-s változata, és előreláthatólag milyen áron?
  • Corey
    mekkora tápod van a gépben?
  • Zsoldos
    nezd az alaplap ha akarna se tudna abba belenyulni.
  • B@dsector
    Memória 900Mhz / Core 475Mhz, RivaTunner-ben ill. AtiTool-ban.
  • Corey
    hm nekem mondták hogy ez így megy agp pro-s 1,5V-s slotkon ahogy leírtam.. az AtiTool-ban mennyi a Core és a Memory órajele nálad?