5974
-
#1251 Nem azt mondom hogy holnap menj egyből!! Teeee
Hanem ugy sporolj pénzt hogy AGP-s cumora már ne költs -
#1250 hát de a videó is ki van kötve a tvre, csak azáltal tudom coax-os kábelre átalakítani az RC-át!! -
#1249 ponthogy az épeszű nem ugrik bele egyből a legújabb "eztveddmegdejóleszneked" faszságokba.... -
#1248 Épeszű a.... majdnem mondtam egy csúnyát.
Vesz a **szom új alaplapot: egy X800 XT-vel még eldöcög a gépemen az összes játék 1-2 évig.....
DB -
#1247 Miért nem a videot kötöd a TV-re?!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
Minden csak viszonyítás kérdése...
Nekem tetszik. Lesz magyarítása? Lesz. Miért? Mert nekem tetszik...
----------------------------------------- -
#1246 Sziasztok! Úgy szeretném kikötni a tvre a képet, hogy videón keresztül, bele is dugom az rca kábelt a videóba az AV-ba egy átalakítóval, és onnan coax kábellel tovább a tvbe. a tvn a videó csatornájára kapcsolok. Nagyon szar minőségben homályosan látni a képet, de rohangálnak rajta a fekete vonalak.Ati Radeon 9600-as videókártyám van!Mért van ez? Mi kéne hozzá hogy jó legyen?
-
Zsoldos #1245 mert aztan azt rohadt epeszu most lecserelni, sok ertelme van :) -
#1244 az épeszű ember minél előbb lecseréli az AGP-s lapját,VGA-ját!
-
Robin Hood #1243 Ez a jövő. :) -
#1242 Jó oké akkor X800XL-t fogok venni. :) -
#1241 "a Radeon X800 XL, bármily hihetetlen is, a Radeon X800 XT 100 MHz-cel csökkentett GPU-órajelű változata, a teljesítmény tekintetében más változtatással nem kell számolnunk, így (elvileg) cirka 60000 forint + áfás áron egy nettó 80000 forintos GeForce 6800 GT-ellenfélt kaptunk az ATI-tól. A másik meglepetés a Radeon X800, mely árával a GeForce 6600 GT-k ellenfele kíván lenni, ugyanakkor specifikációi alapján (12 futószalag!) az ATI kártyája elvileg könnyen felülkerekedhet riválisán."
-
#1240 Prohardver - X800XL teszt -
#1239 És, ha olvastad a Prohardveren a tesztet, akkor tudod, hogy az XL szinte tökéletesen húzható.
-
#1238 Hát az biztos hogy nem fog 50k alá menni!a 9800Xt se ment le 80-90 alá!
Ez se fog..sajna ahogy a konkurenciánál se fog :((( -
#1237 Hát én váltani akarok rá mert év végén komplett gépcsere.
Addig viszont még sok víz lefolyik a dunán de ha nem megy 50000-környékére az X800XT ami ugyse fog lemenni addig marad az X800XL. -
#1236 Cseszhetem a hülye PCI expressz miatt.. :(
DB -
#1235 Vagy a 6800U! -
#1234 Addig is, jó lesz nekünk egy X850 XT PE...
===============================
.:i2k:. melóból: -
Borg #1233 Nem feltétlenül. Ugyanis pont az lesz a lényeg, hogy dinamikusan tudja be tudja osztani, hogy mely egység vertex, és mely pixel feldolgozást csinál éppen. Terheléstől függően.
Persze a hír Fudo, tehát osztandó kettővel... :) -
#1232 Ez is lehetséges!De már várom hogy mi lesz az eredmény! -
#1231 Sapphire Radeon X800 XL 256 Mb 87,490 Ft,-(áfával) a Bluefishben. -
Inquisitor #1230 24 "Pipelines" VS 32 Texture Units???
Vagy nagyon furi felépítése lesz vagy csak 24 vagy 48 TMU lesz benne.
De 24 "csővezetékkel" és feljavított belső felépítésel lehet 3x gyorsabb, csakhogy összes generációnál ezt ígérték a gyártók és általában 1,5-2x szorzó szokott bejöni. Meg gondolom ehhez kell majd egy 2x akkora teljesítményű proci, mint amivel most az X800 a maxot leadja (5GHz-re húzott P4 vagy 3GHz-re húzott AMD64-hez képest ...)
-
#1229 Majd legfeljebb 2 turnusban... hogy legalább két változat legyen addig, míg ezt a specifikációt eléri.
.:i2k:. melóból: -
#1228 hát azért írtam hogy lehetséges.Teeee
De tuti nem lesz ilyen! -
#1227 ha elolvastad volna a forumot ahol irtak tudnad, hogy ez puszta spekulacio, semmifele valosagalapja nincs -
#1226 Hát lehetséges de ez még nem biztos!
32 textúrázó egység gázos mert 24 pixel futószalag többszörösének kell lennie. Az R420 kódnevű mag például 16 futószalagot és 32 textúrázó egységet tartalmaz!Így tehát ha 24 pipeline akkor annak 48 textúrázó egységbnek kell lennie...
-
#1225 Performance: Over 3x Radeon X800 XT !!! (for single R520) -
#1224 hallotátok az új Ati tulajdonságait? Ime:
24 "Pipelines"
32 Texture Units
96 Arithmetic Logic Units (ALU)
192 Shader Operations per Cycle
700MHz Core
134.4 Billion Shader Operations per Second (at 700MHz)
256-bit 512MB 1.8GHz GDDR3 Memory
57.6 GB/sec Bandwidth (at 1.8GHz)
300-350 Million Transistors
90nm Manufacturing
Shader Model 3.0
ATI HyperMemory
ATI Multi Rendering Technology (AMR)
Launch: Q2 2005
Performance: Over 3x Radeon X800 XT !!! (for single R520)
16x stochastic FSAA
FP32 blending, texturing
Programmable Primitive Processor/Tesselator
Majd kiderül a második félévben hogy mi lesz ebből -
#1223 én az itthoni árakra gondoltam -
#1222 Ennek ellentmondani szeretnék... elég, ha a múltkoriban ide (is?) citált cikkre utalok... Magyarország a legdrágább európai ország.
.:i2k:. from meló
-
#1221 nem magasabbak az árak, de nem estek annyit mint kellett volna -
steweee #1220 nem figyeltem egy ideje az alkatrészárakat mert tárgytalan volt, viszont most eszembe jutott hogy talán már érdemes lenne vmit újítani a gépemben. hogy létezik az hogy a mostani árak magasabbak videokártyák terén mint a tavalyiak(csúcskategóriát kivéve) hiszen a forint gyengülése sem indokolná, főleg hogy a többi alkatrész ára csökkent vagy az infláció ellensúlyozásaként épp stagnált -
Zsoldos #1219 Tulhevules/ventillator ugyben nezzel korul. Esetleg bios-t defaultra, hatha elmaszott vmi. -
#1218 ASUS Tusl2-C: ez van ráírva. Intel Pentium III.
Egyszerűen lefagy, amikor csak neki tetszik. DVD írás, nézem a monitort és összeesik a kép... Ez eddig XP. Mert most nem rég került rá az XP.
'98: Total Commander-t egyáltalán nem bírja. Már lehet látni hogy le fog fagyni, mert a könyvárak "ikonjai" már így eltűnnek helyenként(a fele, negyede, egész...) Meg ott nem esik össze a kép, csak elfeketedik és csá. restart.
Végülis összesítve csak annyira kiszámítható, hogy kb. ha egyfojtában használod, akkkor egy ideig kibírja. Min:10 perc, Max:Xp alatt több óra(kb 2)
Csakis a driver telepítés után. Az alappal kibírja. -
#1217 én verzióm:
Kiveszed a gépből a hangkártyád, Háló (ha van), minden egyébb kártyát, csak a VGA maradjon.
Biosban Tíltsd le a integrált cuccokat és ne húzd a gépet!
Esetleg nem áll le a ventilátorod?
Nem túl poros? Tápod nem melegszik túl és emiatt a procid nem tud hűlni?
Ha minden jó akkor:
Format c:
Install Win (sztem mind1, de ha többel nézed, próbáld ki WIN98al és XP vel, ha mindegyikkel fagy akkor az egy kicsit jó dolog! :) )
aztán
Install VGA
Install DirectX
Setup 3D mark 200x
és próba. Ha esetleg lefagy, akkor vedd ki az 1ik Ramot, ha úgy is, akkor cseréld ki a másik Ramra, ha úgy is, akkor rakd vissza mindet. (ha tudsz kérj kölcsön másikat és azzal is)
Nézz meg mást.
Pl: Ha van cseréld ki a VGA-t (vmi gagyi is jó) Ha úgy is, akkor vszeg az alaplapoddal van hiba. Próbálj szerezni abból is egy másmilyet!
Egyébként mien alaplapod van?
Hogyan fagy le egyébként? És mikor? 1prgt elindítasz, vagy csak úgy snassz? Csak a VGA driver telepítés után fagy? -
#1216 Ne csesszetek már ki velem....
Most akkor mit csinálják a géppel, hogy ne faggyon le?
Intel Pentium III 1,2 Ghz
Tehát akkor mit is csináljak? Le tudnátok nekem írni bővebben mit kell csinálnom? -
#1215 Asztal - jobb klikk - Tulajdonságok - Beállítások - Speciális - Megjelenítők.
Állítsd be a TV-t és a Monitort.
Majd Klónozás, Színház mód.
.:i2k:. from meló -
#1214 Sziasztok! Van egy kis gondom!
Van egy Asus 9600XT VGAm, és mikor kiteszem a TVre a képet, tök sötét! Én még a régi GEF4 MX400 ason tök szép volt a kép a TVn, itt meg tök mindegy mit csinálok (színt, kotrasztot állítom a TVn és a Gépen) semmi eredmény! ATIk hoz kell vmi külön progi vagy van vmi titkos kapcsoló. Kérlek segítsetek! -
Inquisitor #1213 Azért a másik sűrű ok az, hogy a CMos clear jumpert nem szedik le. Pl. összes ECS lapon vagy különöző SiS-es alaplapon gyárilag zárva van :) -
#1212 És akkor nem is beszéltünk arról, hogy gyakran azért viszik vissza az egyszeri júzerek a gépet, alaplapot stb. mert nem tudják miért nem jó az egész, úgy ahogy van... holot csak egy fránya 5-20 MB-os drivercsomag (is) lehet a ludas...
.:i2k:. from meló