5974
-
#1291 nem kell rögtön 2 kártyát venni, most veszel 1-et ha meg van pénzed mégegyet hozzá. -
#1290 csúnyán hangzik a p4 proci. szívás, hogy ilyen is van.
Mit javasolnál, ha nem vagyok miliomos. Most cserélek gépet, a64. SLI alaplapot vennék, viszont azokba nem megy AGP. Muszáj emiatt valamilyen pciX kárttyát vennem. Most nincsen pénzem 2 brutál kártyát venni, viszont valami kell. Mit javasolnátok emberi áron?? -
#1289 nem hiszem, viszont egy év alatt megtanultam hogy a legdrágább cucc is lehet ugyanúgy gyári hibás, 3,2-es P4 a gyári csomagolásban elgörbült lábbal volt pl. szal nekem elsődleges a maximális garancia. -
#1288 itthon viszont k***a drága. van köztes megoldás? -
#1287 USA-ból nem rendelnék cuccot, mert ha gebasz van akkor a gar intézés szinte lehetetlen. -
#1286 köszi, körbe fogok nézni, csak gondoltam megkérdezem, hátha volt valakinek jó/rossz tapasztalata, amit megosztana velem, s így nem rendelnék olyan helyről ami gáz... -
Zsoldos #1285 Vannak egy csomo webaruhaz, ahonnan rendelhetsz. Google-ozz egy picit es biztosan talalsz -
#1284 Írtátok, hogy az USA-ból a legolcsóbb mostanság x800-at rendelni. Tudnátok adni ehhez valami elérhetőséget? Honnan rendeljek. Milyen javsoltok, ésszerű áron mit lehet kapni (pciX). -
#1283 janem, ezmar regen volt, kicsit masrol szol a cikk, de azert akit erdekel elolvashatja :P -
#1282 announced a price cut on the Radeon X800 and XL
Radeon X800 R430 400 12 700 128MB VGA+DVI+TVo $199
Radeon X800 XL R430 400 16 980 256MB VGA+DVI+TVo $299
-
#1281 Várható volt hogy AGP-sbe is kiadják.
Már van AGP-s Radeon X700 Pro is. -
#1280 Most esett le ez nem PCI Expressz ám kira nem kell új alaplapot vennem. -
#1279 Én úgy tudtam hogy nem kell + tápcsati. -
#1278 http://www.xbitlabs.com/misc/picture/?src=/images/editorial/cebit2005-6/IMGP8853.jpg&1=1Sapphire’s AGP RADEON X800 XL
hmm hmm -
#1277 Hát a németeknél sokkal drágább a kari :(
Elvileg 299$ kéne lennie elvileg amcsiban naggyából ennyi is németbe meg 297-350 EURO.
Hát akkor vagy amcsiból hozatok vagy várok mig szerény hazánkban 50darab ezres alá csökken az ára. -
#1276 Hát a németeknél sokkal drágább a kari :(
Elvileg 299$ kéne lennie elvileg amcsiban naggyából ennyi is németbe meg 297-350 EURO.
Hát akkor vagy amcsiból hozatok vagy várok mig szerény hazánkban 50darab etres alá csökken az ára. -
#1275 A kérdésem az lenne hogy az árak mennyire másak amerikában mint pl németországban??
Mert németbe van ismerösöm ismeröse és hozatnék vele X800XL-t ami elvileg amcsiban 299$, de nem tudom mennyi a németeknél.
Hol lehetne a német árnak utánnanézni? -
#1274 Akkor passzold át nekem, én adok érte cserébe egy gond nélkül működő, eredeti ATI gyártmányú Radeon 9500 Pro (128MB)-t!
===============================
.:i2k:. melóból: -
Picador #1273 Probléma:
Battlefield Vietnamban az egymasra rakottlayerek eltunnek-elojonnek, eltunnek-elojonnek. Talalkozott valaki hasonlo problemaval?
Mi lehet a megoldas? Nekem eddig csak gondjaim voltak x800 xt vel. -
#1272 -
Inquisitor #1271 Szerintem azok az X950XT képek valójában ezzel a vassal készültek, így csak a 8-ast kellett 9-re photoshopozni :)
http://www.firingsquad.com/hardware/ati_x850xt_512mb_prev/
-
mEkLaU #1270 Ez már régi, de jo ha minnél többen látják -
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
Minden csak viszonyítás kérdése...
Nekem tetszik. Lesz magyarítása? Lesz. Miért? Mert nekem tetszik...
----------------------------------------- -
Zsoldos #1268 -
Robin Hood #1267 Nem lehet, biztos. -
jani1191 #1266 Valószínű hogy kamu a kép! De miért ne? Elképzelhető a kártya ilyen specifikációkkal csak szerintem már nem GDDR3 rammal hanem 4-el szerelik fel. A GDDR4-ről már korábban is voltak hírek, ahol magasabb memória frekiket írtak. Habára a mag órajel is gyanús nekem hogy 750HHz kicsit magas nekem. De legyen igaz én csak örülök tudok neki.
-
#1265 Szeretnék tévedni, de ezt Photoshoppal készítették.
Ha valóban létezne egy ilyen hardver, na az alaposan megkavarná az egész VGA-kaki-piacot...
#1264 x950xt? -
#1263 Ez akkora kacsa, mint ide Jeruzsálem!
Elég, ha a mag- és memória frekiket nézed meg...
nero #1262 Egy erdekes info az ATI X950XT(R520)rol bar lehet hogy kacsa
-
#1261 katt -
#1260 4.2 Ghz + ATI ?? = 40145 3dmark 2001-ben (?) -
#1259 X800XL csakis PCI Expresszben létezik?Nem tervezik az AGP-s verzsönt?
-
Robin Hood #1258 Azért sietni nem kell vele, de új cucc vásárlásánál már erősen ajánlott, főleg ha nem 2 hétre vesz gépet az ember. -
#1257 Bocs 3-at vettem, a kulcstartórol megfeledkeztem! -
#1256 És mielőtt erre is valami nagyon okosat mondanál: nem a nyári munkán összevakart pénzedre gondolok itt, hanem amiből full eltartod magad (lakás/albérlet/rezsi/kaja stb.stb....)
DB -
#1255 Vettem 2 X850 XT-t, az egyiket a nyakamba hodrom, mindig is szerettem volna egy ilyen medált :) -
#1254 Figyelj kisöreg, majd ha saját magad pénzét költöd, akkor abbahagyod az ilyen hülye nagyokos dumákat és viselkedést is... sorry nem szoktam ilyet írni soha, de elképesztő irritálók a nagyokosok...
DB -
Zsoldos #1253 Hat eleg felesleges dolog ez, mivel meg a 8x agp savszelessege sincsen kihasznalva kozel sem. Egyelore csak hatrany szarmazik belole(lehet lecserelni a gepet..), elonye meg semmi. A jelenlegi fejlodesi utem mellett gyakorlati jelentosege kb 2 ev mulva lesz. Tudod nem veletlen, hogy a most forgalmazott lapok nagy resze agp-s, nem, azt nem a hulyeknek meg az elmaradottaknak aruljak. Tudod az 'epeszu ember' merlegel, aztan dontest hoz, nem ugrik fejest rogton egy reklamszonak. Vedd meg, hisz ez kell neked, de minel hamarabb am. Miert, mit tud tobbet? Semmit, de ez a jovo. Ja ok. -
#1252 " legújabb "eztveddmegdejóleszneked" faszságokba...."
hahahaha ez valami vicc...
DEJÓLESZÁM JOBBMINTNEKEDAZAGP-SFASZSÁGOD LOL
akkor Ti nagyon le vagytok maradva!
Vegyetek csak AGP-s témát!
úgyis a jővő a PCI-ex-s kártyáké lesz!
Igaz még nincsen kiforva a dolog de gy fél éven belül már pont jó lesz!