GeForce 6 series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

janos666
Most próbálom szarráhúzni az Inno6600GT-t hogy leégjen és vegyek valami jobbat, de szerintem nem fog összejönni mert NV ship az örök élet, elõbb fagy mint ég, a RAM-ot meg nem engedi húzni a ccolbits, gondolom attól már azonnal fagyna...<#vigyor2><#idiota>
janos666
De szerinted megérte 9800Pro-ról 6600GT-re váltani? Én még az FX5800-ról 6600GT-re váltástól se vagyok elragadtatva, DX9-es játék alatt se...
hykao
Semmiféle butítás nincsen, mondom Club3D 6600GT, meg lehet nézni a Club3D hivatalos oldalán, hogy milyen! Igaz van többféle is, az enyém AGP-s és 500/900-as, a saját tuningprogijával az 569/1004-et állította be magának!

Elõször egy Inno-t kaptam, az meg se nyekkent, alapból szar volt, aztán kicserélték erre, ami majd 10 ropival olcsóbb, 2 év garis, és eddig semmi baj vele. A 9800pro-mat cseréltem le vele.
Mhosah Myth
Nem lehet ennyire olcsó biztosan butított 😊 De PLS írd be a típusát pontosan és akkor tudni fogjuk...

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

PLackó
30000 Ft???
ha megkérdezhetem hol?mitõl ilyen olcsó,van benne valami butítás?

hykao
Már most is ott van...én 24ért vettem az enyémet...(+ÁFA)
Club3D 2 év garival.
PLackó
a 6600GT-nek kb. mikor megy le az ára ~35k környékére?

janos666
Biztos újságíró és annyi esze van hogy naív emberkékkel írat híreket, õ meg faszt se csinál a pénzéért amit VGA-ra költ, csak reklámozza az oldalát<#idiota><#idiota>
Ez komoly az oldaladon???

""Jelentkezéshez kérjük csatolni:

Önéletrajzot.

Magyar tantárgyból, és idegen nyelvbõl elért osztályzatok eredményét.

3 db szabadon kiválasztott próbahírt.""

Beszarok.A semmiért valamit,azért ez nem semmi.

Nem a proci hûtõd a hibás.
Vegyél egy normális coolert a videokaridra.
Ha a procid szállna el,akkor nem lépnél ki csak ugy windowsba ezt elhiheted.
5 nappal ezelött nekem is ugyanilyen problémám volt Battlefield alatt.
Vettem rá egy király zalman gpu hûtõt azóta sirály minden.

Punker
arra fölösleges akkora hûtõ, ram kevés alaplap hulladék, az inno hûtése híresen gagyi, szal valszeg nem a procival van gáz, hõmérsékleteket nézd meg everest-tel.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

TothLaci
Sziasztok! Gondom van a számítógéppemmel, mert játék közben lefagy.
Pontosan nem tudom, mi lehet a probléma, mert ha fagyás után megnyomom a CTRL+ALT+DEL billentyût, akkor persze pár másod perc után visszalép az asztalra, aztán kilépek a feladatkezelõbõl, és vissza a játékba, ami elvileg már lefagyot, de mégsem teljesen...

Gépem: InnoVision Geforce 6600 GT, Celeron 2.2 Ghz, Abit BD7-II, 512 RAM

Tudom, hogy celeron az rossz proci, de nincs másra pénzem.

Most vettem rá házhûtést, szabályosan csináltam, de még most is fagy! Szerintetek a procival, vagy a VGA-val lehet a probléma?

Kiszemeltem egy Zalman VF7000-et, szerintetek megoldódik a probléma?
Nem fagy,es nem is hibazik, de kicsit mergesit, hogy megveszem a legdragabb 6600GT-t, aminek az egyik legjobb hutese van,a tesztek alapjan 36-38c alapon, es nalam meg 47-49c,annak ellenere, hogy a hazam is televan ventikkel.Igaz, hogy egy sima noname tap van benne, ezt mondjuk majd igyekszem lecserelni.
janos666
Azóta van már olyan rézhûtõ 6600GT AGP-re ami a RAM-okat is hûti? (az AGP verzión el vannak forgatva...)
A legtöbben a zalman vnf700-at javasolják, állítólag -3-4 fok. Amúgy miért baj az, hogy ennyi a hõmérséklete? Fagy, hibázik?
Sziasztok BFG6600GT kartyam van alapban 47-49C terhelve 56-62C. En sokalom az alap homersekletet, mivel a tesztekben ennek a 6600GT-nek van az egyik legjobb hutese, a teszt alapjan alapban 36-38C. Csak a hazban 4 venti van. Ketto dolgon gondolkozom, beszerelek egy ventit a hazba,a vga-val szembe, vagy veszek a vga-ra egy masik hutot.Ti mit javasoltok?
janos666
Nem, a coolbits a nevetséges, úgy tûnik nem áltak be az új órajelek újraindításig. (csúszkatologatás, test, alkalmaz, OK...) Restartoltam hogy rántsak a CPU-n, 8560 pont, restart ismét alap FSB-vel és 8312 pont...
janos666
Nevetséges ez az Inno3D0 6600GT. Lenyomtam gyári órajelen (eddig még nem nyúltam az órajelekhez) egy 3DMark'03-at és kidobott 7692 pontot. Modom kevés, játszunk egy kicsit, hátha...
Felhúztam a magot 500-ról 560-ra, a RAM-ot pedig gyári 1000Mhz-n hagytam. Lõttem még egy 3DMark'03-at és 7795 pont. Valahogy nem arányos... Most rántok a procin, de nehogymár nem elég a 2.6-os HT-s P4, aztán ha marad a pont szarrásütöm a GPU-t, megnézem meddig megy el...<#ticking>
Punker
"hogy itt te vagy az "Isten", körülötted vannak a "csahosok", " ezen olyat röhögtem hogy majd le estem a székrõl mi itt az elsõszámú közellenség vagyunk, de mégis mûködõképesebb a rendszer.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Nekem nincs szükségem arra, hogy "fogadjanak a PH!-n". És fõleg azt a stílust, amit tõled láttam ott, nem vagyok hajlandó elviselni.
Ugyanazt tudom mondani neked mint az elõbb: Nem szeretnék ezen a fórumon ezzel a stílussal találkozni. Itt ugyanis tudok tenni ellene. És ezt nyugodtan vedd fenyegetésnek. A PH!-n tõlem azt csinálsz amit akarsz.
Meglepõdnél ha látnád, hogy a hátad mögött hány email meg PÜ-t kaptam olyanoktól, akik elítélték a történteket, csak nem szállnak szembe ezzel a PH!-n mert "felesleges". Én sajnos megtettem, de hiba volt.
Hát igen...nehéz lehet neked elviselni, hogy itt te vagy az "Isten", körülötted vannak a "csahosok", máshol meg kell küzdened az érvényesülésért...<#mf2>

P.S.:
Ne csüggedj, fél évvel ezelõtt engem sokkal keményebben fogadtak a PH!-n...mégis megmaradtam...<#wave>

Morex Cubid 3677 ITX ház (60W táp),EPIA ME6000,VIA Eden 600MHz@733MHz,512MB PC3200 RAM,40GB Samsung 3.5\'\'HDD Acer 1722HS LCD,Logitech M-SBF96,Genius Comfy KB-09e,KTI KWB-3112 WiFi

Na ezaz, hsz-ek száma alapján senkirõl nem kellene véleményt nyilvánítani.
Nade OFF vége.
czky
Itt is könnyû a hozzászólások számát növelni a Gumiszobában. 😊))

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Össze ne akadjak velük 😊
Narancs
"az SG-n is legszivesebben egybõl bannolnám azokat, akik rögtön lehurrogják az újregeket."

Azok akik oltottak téged PH! -n járnak SG re is szal még bannolhatod õket...(persze csak viccelek)

Amúgy mióta "senior tag" vagyok néha elhiszik amit mondok, és a személyim számát se írják fel ha biznisz van...szal senior alatt nem vagy ember PH! -n...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Ne is mondd, én is kivagyok már ettõl az újreg üldözéstõl minden fórumon.
Az utóbbi napokban pl a prohardveren (2 éve regeltem, csak sosem szerettem ott fórumozni, ezért van kb 100 hsz-em) csatáztam pár faszfejjel, akik úgy gondolták hogy a hülyeségeiket másokra erõltethetik, csakmert húdesok hozzászólásuk van. Aztán jönnek még a csahosaik is, és még az értelmes vitát is elbagatelizálják, mert õk már õstagok és megtehetik. Aztán jön a személyeskedés.
Komolyan, az SG-n is legszivesebben egybõl bannolnám azokat, akik rögtön lehurrogják az újregeket.
Punkerwork
csak a te kedvedért reggeltem, aztán elmenekültme mielött kiszúrnák hogy újreg vagyok 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Punkerwork
2 olyan VGA-t adtam el egyikkel sincs baj.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

JohnnySmith
Nem fogom reggelni magam, de az MSI 6600GT 128VTD AGP-vel volt gondom. Kb 1 hónapig csücsült a szervízben mire kicserélték. (konkrétan az egész video-in/out-rész szar volt benne)
Szívesen elcserél(ném)tem volna egy Leadtekre (fasz voltam hogy nem Leadteket vettem de csak az MSI volt vivo-s) 😞

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

6600GT-sek építsétek a statisztikát...
itt szavazni jól
Narancs
Sorry nekem angol és összekevertem...ez az autómatikus izé vmi olyasmi ha jól tippelek, hogy igény függvényében emeli az órajelet pár % -kal...szal ha kell a kraft akkor rádob kicsit.

hykao
Amit te mondasz, az "Az optimális frekvenciák észlelése" gomb, a "Módosítások tesztelése" gomb mellett. Én azonban a fölsõ "Automatikus óratúlvezérlés" funkcióra gondoltam, ami a "Nincs óratúlvezérlés" és a "Manuális óratúlvezérlés" között van.
Narancs
Az autómatikus túlhúzás megpróbálja megkeresni a még stabil legmagasabb órajeleket. Egy rakás szart sem ér, lámáknak van. Pl én a sima 6600 magját gond nélkül 550 -ig tudtam húzni (vízzel), autómatikus húzás szerint meg 380 ig húzható a mag...mindenz 10 perc gondolkodás után sütötte ki persze...

hykao
Egy kérdés 6600GT ügyben: van ugye ez az órajel variációs szekció a kontroll panelen. 3 variáció van: eredeti órajelek, manuálisan beállított órajelek és autómatikus túlhúzás. Na ez utóbbi mit csinál pontosan? (Everestben néztem: az 500-as alapórajeltõl olyan 589-ig folyamatosan változott a mag órajele, ram nem változott)
Leadtek 6600GT-je kinek van?
Az újabb szérián megoldották már a DVI gondot?
Tufa
igen, tudtam, de én maradi vagyok és a 6cd-s váltómban hiszek inkább 😊 Egy cd pont addig tart amig élvezem azt a zenét, amit.

Tudtad hogy lehet adaptert venni cd es mp3 lejatszokhoz ami radiohullamot kuldd es igy radion tudod hallgatni ami az mp3 lejatszodon vagy discman-eden megy.

czky
Nah, végre megnézhetjük pontosan, milyen is a 6600GT-nk!<#crazya>

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Gabesz amdx2
mondtam Én! 😊

i.j.t. \"Aki kérdez hülyének látszik,de aki nem is kérdez az is marad!\"

Tufa
na igen, ez már jó ár 😊
Köszi az ipod ajánlatot, de kocsiban inkább a hifit hallgatom ^^

Mindig Corsair vagy Kingston 184pin-es DDR400 CL3 vagy 2.5 Ezek mindig olyan 75-80 dollar korul vannak 2*512 csomagban.
De van ilyen felig nonamem ami nem rossz, sok talan meg ugyanugy szolgal mint a nagyobb marka. Szoval a olyanon ugy 5-10 dollarral olcsobbak.
De a tapok is jo arban vannak. A dragabba amik otthon 20ekorul vannak aozk itt 15-er lehet kapni.
Ja es Ipod is van! Az meg rendkivul olcso. Azt tudok is neked olcson szerezni ha kell. Ugy a magyar arhoz kepest %20-al olcsobban

Banyapapa
Egy sima 6600 AGP-s kártya mennyit fogyaszt a tápbol, emelés nélkül?
Azon a "táp-kiszámolosdi" oldalon a listán nem láttam.
Ha számit a gyárto,akkor ASUS.

Tufa
amit mondtál ram, milyen márkájú?

Hat igezabol nem akarok tobb pezt kolteni ra. 6600GT boven eleg. En azzel 2 evig kihuzom mint idaig tettem a GF3-al. Az is megfordult a fejemben hogy vegyek olcson egy 9800pro-t es a maradek penzol meg tudnek mast venni. 😊 Nto tom mi lesz meg

Tufa
Azért nem hiszem hogy egy kingmax lenne ennyi. Aztán ha igy van akkor tévedtem... Egyébként a samsung is a márkás memóriákhoz tartozik. Ha kingmax, kingston vagy egyéb drágábbról beszélünk, azokat nevezzük inkább komolyabbnak. 😊

/sry de beszart a válasz gomb.. 😞/

Gabesz amdx2
ami Amcsiba van az samsung? ezt honnan tudod hogy arról beszélt!?lehet hogy márkás memcsirõl!

Tufa
samsung, 400mhz

Gabesz amdx2
aztán nem mindegy hogy milyen memcsi is az!

Gabesz amdx2
annyival nem olcsó ott sem a VGA!

meg ha olcsó ott minden mit viccelsz majd egy 6600Gt-vel!???

9800Pro az má télleg olcsó