8009
Avagy az nVidia NV4X
main_6800_header.jpg
  • kirol
    Én is régóta vacilálok, most még ugyan anyagi okok miatt nem veszek, de majd én is Inno3D 6600GT -veszek! Aztán lesz, ami lesz. Garancia úgy is van.
    Nekem legutóbb a VooDoo 2 kártyám romlott el, 3x cserélték. (Ez vagy 6 éve volt.)
  • kOrGLYDAD
    KÖszi fiuk! Sajnos nekem nincs rajta olyan, de akkor szerintem maradtam az INNO3D-s-nél!
  • fatallerror
    1 új csatoló felület aminek sokkal több az adatátvitele mint az AGP-é, tehát az AGP-t fogja leváltani idővel
  • stp4trick
    Nem hagyományos AGP csatolós a kártya, hanem az "újabb" PCI-Express-es, amihez olyan lap is kell, ami tudi a PCI-E-t.
  • kOrGLYDAD
    Tehát, jó a INNO3D-s!! Egy kérdésem lenne még, hogy mit jelent az, hogy PCI-E???
  • czky
    Így van! Ugyanazon az oldalon van egy csomó bios is!
    Kereshetsz a kártyádhoz újabbat!
  • Pill
    Kösz szépen ez az amire gondoltam.
    Ez ugye működik az összes 6600GTvel?
  • czky
    NvFlash letöltés : ezzel tudod a vga biost lementeni (nvflash -b bios.rom)
    NiBiTor letöltés : ezzel tudod módosítani a biost.

A biost lementeni csak DOS-ban lehet, szal kell egy rendszerindító lemez.
    Miután módosítottad a biost a nibitorral, és el is mentetted, utána a bios feltöltését a kártyára szintén DOS-ban kell. (nvflash -4 -5 -6 bios.rom)
  • Pill
    Sziasztok lenne egy kérdésem. Hallottam hogy meg lehet azt csinálni hogy lemásolod a videókártyád biosát (konkrétan: Cahintech6600GT) majd egy programmal belemódosítasz majd a módosított biost visszatöltööd és így le tudod venni mind 2D-s mind a 3D-s alkalamazások alatt a ventillátor fordulatszámát. Ez akkor lenne jó amikor a windowsban vagyok mert ott alapban is le van véve az órajel és úgy nem kellene hogy olyan hangosan pörögjön az a kis venti.
  • ibrik
    Nálam fél évig volt egy AGP-s inno3D, és amikor átálltam az LGA775-ös gépre 1 hónapja, azóta egy még jobb PCI-E-s inno3D van. Semmi problémám nem volt/van velük.
    Az tény és való, hogy a hűtés nem mindegyiken a legjobb - bár a nálam lévő változaton nem az a mókuskerék stílusú centrifuga-hűtő van, hanem gyárilag rendes hűtőborda van rajta, hagyományos ventillátorral.
    Meg amúgy is, minden új videokártya vásárlásnál meg szoktam csinálni, hogy óvatosan leszedem a GPU-ról a hűtőbordát és letisztítom róla a gyári kulimászt és rendes pasztával szerelem össze.

Tehát az, hogy nálad egy inno csak 1 órát bírt, az még nem jelenti, hogy az azért volt, mert alapban sz@r a kártya.
  • stp4trick
    Leginkább egyiket se válaszd. Nekem az Inno3d 1 órát bírt, és a másik kettő hűtése is elég gatya. Ami nekem van nagyon jó (ld:aláírás) vagy Leadtek, Asus esetleg Gigabyte.
  • kOrGLYDAD
    Sziasztok!!

Egy ksi segítséget szeretnék kérni! Most akarok venni egy Geforce 6600GT-t, és megtalálható CLUB3D-s, INNO3D-s, xpert Vision-os. Melyik a legjobb 6600Gt ezek közül?

Köszönöm
  • crossy104
    Én a 7811-est használom MSI 6800GT 256M.kártyához, ugyanolyan gyors mint a 7777. de mintha szebb lenne a kép.Külf.forumon egyébként hasonlokat irnak.
  • janos666 #4710
    Nem kell jobb, mert szarráhúzva (addig ahol a GPU nem melegedés, hanem egyszerűen tervezés és gyártástechnológia, feszültséghiány, miegymás miatt hibázik...) is hidegebbre hűti be mint a gyári hűtők alap órajelen.
  • ibrik
    Nincs jobb - hacsaknem összetákolsz rá valami hűtőfolyadékos megoldást.
  • Wladislaus
    Hali! Valaki tudna jobb hűtőt 6600 GT AGP-re ami jobb mint a Zalman VF700-asa?
  • Sgtfathi
    Nálam nagyon bevált a 77.77-es Driver (gef6800),gyors és korrekt!
  • Richard90
    mi az hogy hol kapok?????
    olvasd el!!!!!!!! én erre írtam:
    Support for GeForce 7800 GT
    SLI support for GeForce 6600 and GeForce 6600 LE
    New SLI rendering mode (SLI Antialiasing) for increased antialiasing performance
    Broader SLI optimizations and validation for the latest games
    Resolved SLI Antialiasing issues with some applications and generating screen shots. For a full list of other issues resolved, please view the driver release notes.
    Microsoft® DirectX® 9.0c and OpenGL® 2.0 support
  • Punkerwork
    igen
  • Gabesz amd64
    hol kapsz te 7800gt-t?
  • Gabesz amd64
    az xt pe-hez?
  • Richard90
    semmi, csak annak várható változás akinek megvan a 7800GT vagy a javításban leírt dolog
  • Punker
    77,77-es driver-t töltöm éppen lefelé, tapasztalatok?
  • Punker
    amint a maradék hiányzó lóvét összeszedem :)
  • Gabesz amd64
    elmennék érte? akkor?
  • Punker
    messze vagy, pedig annyiért vihetnéd is.
  • Gabesz amd64
    adok érte kp-ba 35k-t!
  • Punkerwork
    tegyél rá vízhűtést :)
  • Borg
    Hát én úgy számoltam, hogyha most fel tudom húzni 3200+-ra a procit (márpedig akadálya mostmár nemnagyon lehet), akkor egy ideig még elcsetteg ez itt. Annyival nem tud többet, meg nem is gyorsabb egy A64 rendszer, hogy most 40-50k-t költsek arra.
  • Narancs
    40K...ha szerencséd van 45.
    De ezek PH -s árak, ha találsz vmi havert többért is elsózhatod...
  • Punkerwork
    tudom pár hónapja eljátszottam ezt, de 32 bites dolgokra már nem akartam pénzt költeni.
  • Borg
    Mihez képest sok?
    Egy új A64 alaplap + A64 proci már sokkal többe lett volna, ráadásul ahhoz a videokártyám is cserélhetném le PCI-E-re.
  • Punkerwork
    SLI-s 6600GT-m mennyit érhet? (ASUS)
  • Punkerwork
    az sok, annyit már nem költöttem volna, inkább eladok mindent és veszek új technológiát, amit persze nem tudok használni a hulladék 64-es XP miatt :(
  • Borg
    Tudod az összeköttetések :P
    Nagyker bruttó 17 volt. -ÁFA
  • Punkerwork
    szuper akciós volt? :)
  • Borg
    Hát végülis kondizás nem lett belőle, de vettem egy új alaplapot :)
    Ugyanilyen 8RDA+, csak rev 2.2 és u400.. ezen már más kondik vannak, és mivel powerpack, még fet hűtő bordákat, meg csavarhúzót is kaptam hozzá :)
  • Borg
    Ez csak a szokás hatalma, hogy AA-t nemadok neki, inkább az AF-et tolom fel maxra...
    Bár valszeg tényleg simán vinne 2-4 xAA-t is, mert úgysem a videokártya a gyenge keresztmetszet.

De majd holnap újra lesz kondizva az egész alaplapom, aztán hétvégén összerakom a gépet, és meglátom meddig tom felráncigálni a procit is mellé.
  • janos666 #4685
    Bocs, ezt borgnak akartam címezni.
  • [NST]Cifu
    De hülyén állítod be a CS:S-det hogy nem adsz neki élsimítást.

4xSS van nálam beállítva, csókolom.