GeForce 6 series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"I\'m the one without a soul, i\'m the one with this big fucking hole!\"
\"Hard to see, the dark side is.\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
TI melyik videókártyát vennétek meg?:asus gf 6600 128mb v. inno 3d gf 256mb-t ?
Sajnos nem tudok döntei!😞(
Gépem AMD athlon 64 3000+ , gigabyte k8ns ultra 939
TI melyik videókártyát vennétek meg?:asus gf 6600 128mb v. inno 3d gf 256mb-t ?
Sajnos nem tudok döntei!😞(
Gépem AMD athlon 64 3000+ , gigabyte k8ns ultra 939
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Amúgy igazad van, ha már kiadok érjen is valamit. Szal maradok a vízhûtésemnél...<#hawaii>#hawaii><#nyes>#nyes><#ravasz1>#ravasz1>
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Nincs nagy sulya, de oriasi a borda-felulete. Tobbszorose a zalman hasonlo megoldasanak. Konnyen felszerelheto, sztem minden kartyara gond nelkul felmegy, (mar amin van 2 lyuk a chip korul a rogziteshez). Alapbol passziv, igy elegge csendes 😉 Persze a hutesi hatekonysag ilyenkor nincs am az egekben, de rarakva akar egy jo csendes kisfordulatszamu hazventit is(meg ezzel egyutt is olcsobb, mint a vf), egy elegge brutalis hutest kapunk.
Ez marhaság, minden anyagnak egy hõvezetési képessége van, nincs külön hõfelvételre és hõleadásra...
Utóbbi szimplán a drágább alapanyag miatt kerül többe.
Ez viszont nagy és komoly felfedezés 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Akkor miért hût jobban a tiszta réz cucc?
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Azt mondod fasza inaktív hûtést csinál a RAM-ra? Lehet hogy venni kéne 1-et...
De most úgy gondolom az 1 szem 512-es CL3.0-as RAM-om kéne duplázva beújítani, talán eladom rá a tunerkártyám (nem is használom, csak porosodik 1,5 éve).
Árról csak annyit tudok, hogy használtan 3K ért vesztegették pár hete, újonnan 5K lehet sztem kb...
HSI melegedésrõl énis tudnék mesélni, olyan kibaszott forró most is hogy nem tudok hozzáérni. De erre nemtok egyenlõre jó megoldást. Énis láttm dizájnos hsi hûtõvel VF700 -ról képet, de sztem az még szarabbul hût mint a gyári...
Ezt a képet én külön disigneos HIS bordával láttam, akkor azt nem is adják hozzá, külön kell venni ha kell? Mert egyes helyeken a HISmelegedésre fogják a az PCI-E-énél alacsonyabb tuningpotenciált...
Szerintetek a HSI hûtõbordát is ki kellene hozzá cserélni?
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A legtöbb gyári 6600gt hûtõ szar. Az élen az inno és a gigabyte megoldásával...
A jobbak közé az MSI, Leadtek meg a Gainward tartoznak csak. De azokénál is jobb a zalman hûtés.
Ráadásul jó csaj is van a képen 😊)
[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]
Probléma szokott lenni pl, amikor a kontroll panelen is, meg a játék menüjében is fullra állítasz mindent, akkor sok esetben dupla erõforrásokat fogyaszt! Szal érdemes a videokártya kontroll panelén azokat a dolgokat "Alkalmazás szerint"-ire állítani, amelyeket a játék menüjébõl is be tudsz állítani!
Pl. Vsync (függõleges képszinkron), Élsimítás (vagy vonalsimításnak), Anizotrópikus szûrés...ezek meglehetõsen vissza tudják fogni egyes esetekben a teljesítményt, fõleg dupla beállítás esetén...
Persze csak tipp, ezer oka lehet az akadásnak...
Amúgy most állítottam át én is (ugyanolyan tft-m van), télleg sokkal élesebb lett, de irtó kicsi lett minden 😊)
Egyébiránt a betûméretet be lehet állítani, akkorára állítod, amekkorára csak akarod, meg is vastagíthatod, stb...
A többi felbontásban nem éles a kép, legalábbis a natív felbontáshoz viszonyítva...
ÍGY MINDEN JÁTÉKOT, ALKALMAZÁST 1280x1024-BEN FUTTATOK!!!
ÉRTI??? 😊
Doom3 minden fullon (beleértve AA-t, és AF-t) 1280-ban már szaggat.
Rome - Total War ugyancsak ilyen beállítások mellett a nagyobb seregeknél már szaggat.
Chronicles of Riddick kicsit jobban megy, mint Doom3, de az se túl jól.(természetesen maxon)
Egyedül HL2 volt az ami meg se nyekkent és sok-sok fps-t is hozott 😊
Namármost ezek reális dolgok?
15-rõl 17-es TFT-re váltottam, így már csak 1280x1024-ben gondolkodhatom a TFT natív felbontása miatt. (mondjuk kicsit zavar, hogy a 17-es TFT-k 1280x1024-e nem 4:3-os hanem 5:4-es, szal kicsit nyújtottak a dolgok...)
1280x1024-ben (minden full, élsimítás, anizo, stb.) pedig már egyes alkalmazások-játékok esetében pont szükség van arra többletre, ami a 9800pro és a 6600GT között van.
Ezenkívül 24e-ért szerintem meglehetõsen jó vétel volt a 6600GT vadiújonnan, szal szerintem mindenképp megérte.