8009
Avagy az nVidia NV4X
main_6800_header.jpg
  • Narancs
    vidd vissza gariba, pipeline vagy memória szállt le rajta.
  • Borg
    Hm.
    Feltettem a 77.30 helyett a DNA 2.0.7777-et.

Source VST - 80->99.9FPS
    3dmark03 - ~5750->6690 pont
    3dmark05 - ~3800->3100 pont

Szal...lol.
    Minden driverben van ezekszerint valami gyenge pont :) De a source sokkal jobb lett, szal ha a BF2 is jó, akkor azért a nevemre iratom a drivert...
  • cseneles
    ilyen esetben szerintem a Ramok szórnak rajt!
    Nekem pl: GPU lesarkazásnél volt ilyen képem! de attól függetlenül ment vele minden!
  • barogabi
    Igen garis ,de pont hozzávaló BIOS-t nem találtam ,mert azt felraktam volna újra hátha az segít...
  • petee
    ha még garis, vidd vissza,mert úgy jársz mint én
  • petee
    hi, ilyen zöld csíkos kép nekem is volt,csak még az FX-emmel és el se indult a windows.Sajnos kuka lett:(((
  • barogabi
    Hi All !
    Van 1 olyan gondom a videokarival(6800 PE),hogy már bootnál csíkos a kép (függöleges zöld)csikok és a karakterek is bonus pixelesek és csak csökkentett módban indul el.Valakinek esetleg valami tipje?
  • stp4trick
    HIHI hajszálra ugyan ennyit csináltam ma a sógornak 9600XT-vel +3000Sempronnal.
    Csak 03-ban
  • Punker
    630-as P4
  • biomage
    és a pontot amdvel produlálad
  • Punker
    csak 05-tel néztem
  • fatallerror
    FX5900-emmel
  • fatallerror
    én else indítok ilyen bech progit FX5900-el :DDD
  • stp4trick
    hacsak nem 01-ben nyomattad
    03-on mennyit ment? vagy csak 05-ön csináltad?
  • Punker
    felraktam az új driver-t 6600GT -től tuning nélkül nem rossz a 3789 pont igaz? :)
  • kirol
    De pl. az Aida is annyit mér. tehát biztos jó.

Mondjuk engen ez nem zavar, mert hát csak néha indítom el a winbondot.
    Egyébként semmi gond nincs semmivel.

Persze lehet hogygond ez a 3,18 V ,csak én nem tudok róla?
    Ez nem a procihoz megy?
    Vagy hova?
  • petee
    én nem vagyok ilyen slágergyáros:)
    Hát pedig bírnia kéne a frekiket sztem.Lehet,hogy csak rosszul mér a windbond.nem?
  • kirol
    Ha azt most megmondom, akkor az az örökzöld sláger fog jönni, hogy az egy kalap trágya, vegyél 30.000 HUF -ért mittudommilyen márkásat. Csak arra nincs pénzem.

Codegen 480 W -os dual fan -os, temp. auto control.
  • petee
    Milyen tápod van?
  • kirol
    A gépben a +3,3 V mibe megy?
    Mert nekem a winbond mostanában mindig riaszt hogy csak 3,15 V van a 3,3 V helyett.
    Mi lehet a gond?
  • petee
    ja tényleg,bocsi,ez AGP-s:PPPP
  • soulhunter
    mondhattad volna,h AGP-s :)
  • petee
    pedig az iaro-ról linkeltem.Firefoxba látom,IE-ben nem:)
    akkor újra:

• Gabesz amd64
    a gyenge képeket nem is látjuk...rakdbe újra
  • cseneles
    Inno3D 6600GT Pci-e 128MB Zalman VF700cu-val
    alapon 46
    megterhelve Max ami nekem volt több óra függés után
    nemérte még soha el a 60 fokot még húzva sem!
  • petee
    Sztem ugyanolyan a nyákja mint régié.
    Így néz ki az enyém:

A régi mellett:

Bocs,a gyenge képekért!
  • soulhunter
    gondolom akkor ez már kék nyákos
  • Gabesz amd64
    mért nem javítanak tééé? :)))
  • Rover623
    "mindegyiken javítanak..."
    Elég optimista vagy...
    A gazdasági vezető leszólt a tervezőknek: hé gyerekek! Mi a csöcsnek rá annyi réz? Egyetlen reklamációt sem kaptunk megsült kariról...
    Tessék a felére csökkenteni a bordát, hátha az is elég lesz...alapfrekiken tuti...!
    Amit megspórolunk a bordákon, arra bőségesen elegendő lesz, hogy a néhány tuningőrültnél esetleg fellépő problémákat elsimítsuk...
  • Gabesz amd64
    mindegyiken javítanak...az MSI 6600Gt se ugy néz már ki mint régebben...
    egyik rokonom nemrég vett Leadtek 6800Gt-t és már azon hőcsőves hűtés van.a régebbin pedig duplavastagságú borda

ime a régebbi verzió:

És a rokonom nemrég vásárolt 6800Gt-je. jól látható hogy fele olyan vastag:

• petee
    igen-igen. erre gondoltam.Hát ha javítottak rajta,akkor mostmár mindenki nyugodtan megveheti!Olcsó,halk,gyors.:PPP
  • czky
    Örülj neki. Az én asus-om terhelés mentesen 51fok, BF2 után 68-70.
  • stp4trick
    Sztem arra gondolt, hogy a korábbi Inno3d-k fosok voltak, melegedtek no hűtés és még zajos is, és Ő arra gyanakszik javítottak rajta. Az én MSI-mnél is ugyanilyen hőfokok vannak.
  • Gabesz amd64
    hogy mi mért van? hogy ha terhelve 60 fokos?
    azé mert többet fogyaszt és jobban melegszik ezáltal
  • petee
    sziasztok!Nemrég vettem egy Inno3d 6600 GT-t és mint tudjuk ezen hangos a ventillátor.Nos, az enyémen nem, teljesen más borda van rajta mint az eddigi Inno-kon.És hangja az nulla,de tényleg,nagyon halk.Ennek örültem nagyon,mert nem kell lecserélnem zalmanra.Terheletlenül a mag 55 fokos, terhelve 60 körül. Vajon miért van ez?Ez már egy újabb széria?
  • Ramore
    én 5-ért vettem, nem kell a bolhából elefántot csinálni, veszel egy Zalmant és kész. kapsz 2 év garit rá, ultra csendes és királyul hűt.
  • soulhunter
    akkor inkább már vizhűtést vegyél rá... csendesebb is, jobb is... bár az igaz,h macerásabb a felrakása :)
    nameg az ára sem elhanyagolhato... khmm... :)
  • kirol
    Köszi, akkor megnyugodtam kicsit, mert mindenhol akkora mizéria van, hogy "jujj nekem 80 fok, akkor mi lesz, mert hogy ez nem jó".

Én meg most vettem és azt hittem, hogy tényleg nem jó. Nekem egyébként 127 fok a meglassulási szint.

De ha lesz zsém, veszek azért egy hűtőt és rászánok vagy egy napot, hogy semmit se lehessen észrevenni majd rajta. Na de miért is romlana el?
    6000 HUF körül van a zalman hűtő?
  • soulhunter
    attol függ,hoy bebizonyithato-e,hogy a hűtőcsere miatt ment tönkre

amugy az nvidia karik 115-120 °C-ig viszonylag birják, szal nem kell aggodnod 100°C alatt :)

amugy nálam az alap magas hő jelzés 145°C-re van állitva,és nem is lehet modositani :(
  • sure
    PCI Latency buherálással kinek mi a tapasztalata? Van ez a PCI Latency Tool is, de BIOS-ban is lehet állítani; alapból 32, de 8-ra állítva tényleg kevesebb ilyen pillanatnyi "rándulás" van. Vagy csak placebo-effekt volna?