GeForce 6 series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Chieftecbõl 360as simán elvinné, de Mercury 400-ast lehet megfekteti a Prescott konfig...
Igaz a kezdeti 14 FPS végig 9 FPS volt, de brutál, hogy milyen technika van manapság.
Gondolom a futtatás a kakit is kihajtotta a kiriból és a hõfok most max 78 volt.
Na ezekután és a #4834 hsz alapján várom narancs a véleményedet. :-)
De a tutkobb valami feszültségmérö müszer
És nem szeretném elsõ nap kinyírni a kártyámat. A kisördög meg buljál bennem, hogy felhúzzam mondjuk 500/1000 -re. :-)
Mi annak a proginak a neve, ami beállítja a szerinte még mûködõ frekvenciát?
Ja meg a lényeg, még nem nyúltam a karihoz (500/900). Lefuttattam 3DMark05 -öt az általad említett (köszi mégegyszer) Rivatunerrel a háttérben, ami szorgosan jegyezte a hõfokot. A 10 perc lefutási idõ alatt a max hõfok 78 fok volt. De ha ki lehetne átlagolni, akkor az cacc/kb 74 fok lenne.
ezek alapján a hûtõrõl mit lehet mondani? Jó, vagy nem?
Amúgy mondom, sztem a procid nem hajtja ki rendesen a kártyát. GTA SA meg csinál fura dolgokat.
vagyis több:
milyen drivert rakjak fel?
a tünetek a következõk:
tesztjátékok: CS:S, pop WW, pop SoT, nfsu2
cs:s
eléggé feltûnõen rajzolja ki a falak sarkait,ajtofélfákat, darabos képmozgás, stb stb, mindez 120-180 FPS kiirás mellett
minden képpont külön külön megszámolhato,annyira feltûnõen teszi ki a képet monitorra
pop ww:
szétcsuszik a kép (mintha a felsõ része,amit az 1. kártya készit,az gyorsabb lenne,mint a 2.) vsync ide vagy oda
éles fal nincs, ha a kamerát körbe körbe forgatom (pl. 1 oszlopos teremben),akkor az oszlopok felsõ fele megy tovább, az also részét meg kb. 0,8-1,0 mp után rakja hozzá
blur 1000L :(
ha a DNA forceware 2.0.7777 -t rakom fel,akkor az SLI Antialiasing render módban tökéletes minden,csak épp a max fps 25 (!!!)
aztán:
1024*768*32: fps: 80-110, de a kép az olykor olykor meg-megáll 1-1 mp-re, holott az aktuális FPS számot irja ki a fraps nevû progi,ami ált. 80 felett van (???)
pop sot:
szétcsuszo kép hiba, de legalább folyamatos...
nfs u2:
képszétcsuszás, kockásodás, ha nagyon fényes részre érek, akkor feltûnõen leesõ FPS szám...
tesztelt driverek:
77.56, 77.77, DNA forceware 2.0.7777, 78.01, 78.11 (a 78asoknál még SLI beállitásnál is kifagy a rendszer induláskor)
szoval mit tehetnék még?
minden drivernél fennáll az összes leirt hiba :(((
ja,és ha bárki meg tudja mondani,hogy lehet a TV kimenetet is aktiválni,ha az SLI mod aktiv, azt nagyon megköszönöm :)
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Egyébként az fura, hogy ha odahajolok a karihoz érzem hogy árad a hõ róla, fût rendesen. A réginél ilyen abszolute de nem volt. Ez érdekes.
Ami még érdekes, hogy bár a 3DMark 3x -os érték kimagasló, de a játékok alatt nem igazán látom a teljesítménybeli különbséget. Konkrétan a GTA-SA néha beszaggat! Ez durva nem??
A FEAR õsrégi betája meg korrektül megy, ott teljesen máshogy nézett most ki, pl ahogy a robbanásnál görbül a tér, régen nem volt ilyen.
Meg a HL2 - Vízveszély pályája is hát, egészen szép volt, pláne a víz!
A GPU hõfoka meddig mehet fel? Mármint ami még nem okoz kárt? A "meglassulási küszöbe" 127 fok. Ezt magától rakta.
Énszerintem 127 fokon már nem hogy elég a kártya, hanem atomokra bomlik, vagy nem?
nekem is 6600GT van Zalman-nal PCIE változat!
de agp-re is rámegy!
Q9550 ,Gibabyte EP45 DS4,SAPPHIRE 5850, 4*1GB A-DATA Vitesta DDR800+,160GB*2 ,Casetek ház, 550W,ASUS 22\"
Procidat följebb kéne rántani, és akkor rendesen kihajtaná a kártyát...amúgy kb stimmelnek az eredmények...
De milyenek az általam írt eredmények??
A hõmérsékletet ti mivel méritek? Van valami ami folyamatosan rögzíti a hõmérsékletet, mert ha csak az nvidia ablakra váltok, akkor az 72 fok de rögtön (0,5 pásodperc) és lejjebb ugrik. Kizárt hogy ilyen gyorsan lehûlne.
Leveszed a memórihûtõt (ha van), és megnézed mit írtak a memóriára.
Na meg ráadásul az 5900XT a 3DMark05- öt nem PS 3.0 val vittem, mivel az azt sem tudja mi az.
Alapórajel, 3DMark05 defaults: 3196 pont
A régi FX5900 XT vel ugyanez: 1125 pont volt, bár ekkor a procim 3,0 Ghz volt!!!
Ha csak a windows megy, meg a TV tuner kari egy ablakban a hõmérséklet: 47 fok.
Terhelést még nem néztem. Egyébként is hogy tudom megnézni, gyorsan átváltok a nvidia ablakára?
Ezek az eredmények jók szerintetek???
De én eddig mindig egy bontatlan dobozt kaptam. Így csak kézrátétellel tudom megállapítani. Na majd ma megálmodom veszek e holnap valamit. :)
Csak ugye ahhoz a kikell kapni a dobozbol a cumot.
Mert pl. az aktuális kártyámon ez a 3 adat nem szerepel. Igy ha a boltban megnézem, hogyan tudom mindezt megállapítani?
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Csak azt nem tudom hogy miért írják, az AGP-s alá, hogy dual VGA támogatás.Lehet hogy elírták.Végülis mind1. Kösz mindent!!!
D4v1d
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
helyette van a PCI-ex-es foglalat.abból már van olyan hogy kettõ van egymás mellett,sõt már van egy olyan Gigabyte lap amin 4 ilyen PCI-ex foglalat van!
És csak ezekbe lehet rakni 1 VGA-nál többet!
Esetleg van valakinek ilyen kártyája? Ha igen mi a tapaszatlata?
Most ezt 40500 HUF -ért adják nekem.
Megéri megvenni?