8009
Avagy az nVidia NV4X
main_6800_header.jpg
  • ult1mate
    Hat ugy... en teszteltem, ugyanis szervizben dolgozom es valakinek ojan gep kellett, gondoltam lecsekkolom mit tud..
  • ati2002
    Azt megnézném alap órajelen hogyan hoz a 6600GT 10e fölött 3dmark03-ban.
  • ult1mate
    Az everest nem lehet szar. Mert az eszkozok altal leadott informaciokat mutatja ki. Amugy mennyiert vetted azt a VGA-t? Meg amit olvastam rola az 500/1000 en megy alapbol nem ?
  • ult1mate
    Na akkor kb realis eredmeny. Mert nekem A64 3200+ s939, 1gb dual channel ram, msi k8n neo2-fx lap.
  • gurubefree
    Csak egy tipp ..... Az nem lehet , hogy az órajel miatt látja PCI-E-nek.
  • Cubemaniac
    Hali.
    Nekem MANLI 6600GT-m van. Alap 500/900 Most 560/1050-en van.
    olyan Problémám van hogy az evereset nem ismeri fel a GPU-ját és hogy ott PCI-X nek ismeri fel! Miért. Az everest a szar???
  • gurubefree
    Ez egy AGP kártya volt és egy sima AthlonXp-vel 1 GB RAM mellett.
  • ult1mate
    Nekem alapon 8000 folott. De ez geptol is fugg. nemtom mijen A64 ed van. 939? meg mennyi ram stb. es a 10000 az mar nagyon jo, de mondom az erosebb geppel volt, jobban kihajtotta. De az is huzas nelkul volt. Meg persze az gyarilag 500/1000 a pci-e
  • gurubefree
    Szóval az a 7013 szerintem karcsú ......

Ha nem alapon ment / nx6600gt 128mb / 8460 pont . / 560/970
  • ult1mate
    Nekem 8000 folott hozott, de lattam mar P5(LGA775) -tel tesztet igaz ddr2 de 10000 folott hozott
  • gurubefree
    Szerintem többet kellene hoznia.

Úgy 7300-7600-ig .
    Nekem a két érték között voltak az eredmények egy MSI NX6600GT VTD 128MB kártyával
  • NeoMaN
    Bekapcsolásnál mit ír ki, milyen VGA, milyen BIOS?
  • ult1mate
    Meg megneznem SP2 vel is hogy csinalja e.
  • ult1mate

• ult1mate
    Mondom igy
  • ult1mate
    Nem annyira jo, De az sem hogy Go 6600 nak irja ki a geped, mert 6600 GT nek kellene.. valahogy igy:
  • TEST3R
    Köszi a reagálásokat, figyelem továbbra is a kártyát, és ha gond van vele, visszaviszem! Itt egyelőre nem látok teljesítményhullámzást.

Ez jó vagy rossz?
  • BBS
    Bővitve: PH-n volt egy srác akinek ua. volt a hiba és ott erre jutottak
    Inno3d csere Gigabyte-ra.
    PH forum Rover623 hozzászolása. "Nem hibásak azok az Inno karik csak ''háklisak''...a HSI-nek több verziója is megjelent, és bizonyos verziók bizonyos alaplapokkal nem műxenek rendesen...ugyanezek a kártyák más alaplapban tökéletesen is működhetnek...!"

De a hiba nem csak a PCI-E nél jön elő hanem hogy GeForce 6600 GO chipes a kártya :)
    ill. teljesítmény hullámzás is van.
  • BBS
    Egy selejtes szériát fogtál ki
    cseréltesd ki egy másikra.
    Ha lehet ne INNO3d-re.
  • MasterJay
    Ha működik és nincs vele semmi gond akkor szerintem hagyd a fenébe. De az van, hogy állítólag valami olyasmi dolog van az agp-s verziónál, hogy azon van egy átalakító ami a pci-s jelet alakítja agp-re lehet hogy ezzel van a gond?
    De ebben nem vagyok biztos. Nekem is 6600gt-m van és nekem ezt nem így írja.
  • soulhunter
    hellosztok!

oriási segitségre lenne szükségem
    folyamatosan olvasom ezt a topicot,és láttam,h páran vettek CLUB3D 6600GT-t

szükségem lenne 1 bios-ra,amit a dumpbios nevü progival mentenek le
    a következő feltételekkel:
    PCI-E -s legyen, és Club3D,nameg 6600GT :)
    és a lényeg:
    legyen a lementett biosú kártya tetején SLI csatlakozó

ha vki megtenné,akkor az emailcimem: [email protected]

segitségetek előre is köszönöm
  • TEST3R
    Sajnos nem oldódott meg. Pedig még az alaplap biosát is frissítettem, igaz már 1 éves így is.

• petee
    Nálam 81.85 van és jó.Mondom próbáld meg cserélni mégegyszer, előtte távolísd el a régit és rakd fel újra, hátha....
  • TEST3R
    Jó, de a legújabb hivatalos nem a 81.95-ös forceware? Mert azzal is ugyanez a helyzet itt. Asus a7n8x deluxe lapban. :-/
  • petee
    Hali!nekem is tökugyanez volt, ugyanilyen kártyával. Fölraktam a legújabb hivatalos drivert és jó lett.Előtte egy régebbi volt,még a kártya teljesítménye is visszaesett.
  • TEST3R
    Hello!
    Kicsit láma vagyok a témához, 2 hete vettem inno3d GF6600GT-t, AGP-s!
    Mégis ez van a tulajdonságokban:

Normális ez, hogy PCI Expressnek írja?
    Ja. és időnként fagyogat a legújabb driverrel is.
  • NeOhu
    Na igen, de milyen programmal? A Ulead studio egyik verizója se jó nekem.
    Tudtok valami jó kis progit ami alkalmas e célból?
  • NeoMaN
    Szoftverrel lehet csak digizni. Ez nem hardware-s digitalizáló kártya, csak egy sima ki-be menetes vga.
  • NeOhu
    Hát software sajnos nemvolt hozzá. De én ugy hallotam hogy a VIVO-s karikkal lehet digitalizálni, de azt nemmondták hogy hogy. Vagy ez nem igy van?
  • [NST]Cifu
    Elvileg az ilyen kamerákhoz adnak egy direkt hozzá való szoftvert, amelyen keresztül mód van a digitalizlásra. A JVC esetén biztosan tudom, hogy így van, ott USB-n vagy Firewire csatlakozón keresztül lehet ledigizni a képet. :)
  • NeOhu
    Hát ezzel a programmal nemigazán megy. A kamera egy Sony Digital8 -as kamera, amit ha usb -vel kötök össze akkor nemcsinál semmit a gép hogy felismeri vagy valami, de ugyanez igy van az S-Video kábellel is se a gép se a Ulead studio 9 nem ismeri fön hogy van rá kamera csatlakoztatva. Valaki tud valami megoldást?
  • Falconer
    Egy digitalizáló programmal, pl Ulead video studio.
  • NeOhu
    Szevasztok.
    Van egy MSI 6600GT VIVO-s kártyám.
    Azlenne a problémám hogy mikor pl: S-Video kábel segítségével összekötöm a videókártyát és a videókamerát, hogy tudom megoldani hogy a kazettán lévő dolgokat digitalizálja és felvigye a gépre?
  • Lockheed
    32Ft Felhívtak, hogy van itt egy ilyen és nem kell -e véletlenül? Kapva kaptam az alkalmon, és elhalasztottam a monitorválasztást, és gyorsan megvettem! :)
  • [NST]Cifu
    Egyfelől Caps Lock off, nem szeretjük, ha ordibálnak a topicban, még ha ideges is valaki. Másfelől nyugodtan visszaviheted, és közöld, hogy nem tudod felszerelni a kártyára, és ezt ők is nyugodtan megnézhetik a gyártó oldalán (Zalman.co.kr).
    BTW szerencsésebb lett volna elöbb utánanézni/kérdezni, és nem átvenni addig, amíg nem vagy biztos benne, hogy jó.
  • steweee
    mennyi volt ha szabad kérdeznem. neten keresgélve 149-180 dolcsiig találtam a márkásabbra árat, de sztem az inno és társai még olcsóbbak is lehetnek ettől. az egy dolog hogy a nagyker és a kisker ráteszi a hasznát, hiszen ezért foglalkoznak vele, de azért jócskán megdrágul mire itthon eladják.
  • Snecie Smicie
    Szerintem AlCu is jó az inndo-ra, asszem olyan 10-12e ft
  • Richard90
    ok köszi
    MÚGY NEM EZT A HŰTŐT RENDELTEM MEG HANEM A VF VALAMICSODÁT ÉS EZT A SZART HOZTÁK HELYETTE
    NAGYON IDEGES LETTEM
  • [NST]Cifu
    Nem, a Zalman oldalán szép nagy vörös betükkel ordít, hogy a 6600 és 6800 szériájú kártyákra nem felszerelhető. Zalman VF700 szériában kell gondolkozni, plusz passzív bordák a memóriákra.
  • Richard90
    lenne egy kérdésem (nagyon fontos lenne)
    az inno 3d 6600GT-re rá lehet -e rakni a zalman zm80d-hp típusú passzív hűtőt???