8009
Avagy az nVidia NV4X
-
#6208 everestben jól látja mert 2D-ben automatice visszavált 300MHz-re...viszont játék közben nem nagyon kellene..
#6198 hsz-t ha végig tanulmányozod a golyós tesztben gyatra fps-t produkált a kártya..szóval sok mindent nem tudsz vele tenni..csere másik tipusra ezt az innot. -
Mike31 #6207 Szevasztok!
A chipsetet frissítettem, de semmi változás. Willis, te hogyan csináltad meg? Vagy legalábbis azt, hogy agp-nek lássa.
Csináltam pár tesztet RivaTunerrel, és az Everest Home Edition-el is megnéztem, mi a helyzet. Hát nem valami bizalomgerjesztő.
A GPU alapon 300-on fut, ha elindul a játék, akkor felmegy 500-ra, ami alapból kellene, de játék közben sokszor leesik 300-ra. Ezt a kép is tanusítja.
Na és persze a CS:S-ben az fps is úgy 9-15-re, ami ettől a kártyától siralmas.
-
willis #6206 hihetetlen de asszem sikerült. bár még kissé hiányos de az adatsínt már jól írja ki :)
-
willis #6205 Meg ha jól emlékszem akkor ott lehetett húzni is a kicsikét!
De sajna nem tudom, hogy akkor mit is csináltam rajta. Annyi rémlik, hogy a BIOS-ban is állítottam valamit. Valami S 3 szerűséget. -
willis #6204 Nekem is ASUS P4P800-E Deluxe lapom van és bár az én kártyám MSI6600GT szintén PCI-nek látja.
Mikor megvettem, akkor is előszőr PCI-nak írta de azt valami progit tettem még fel és átállt a jóra AGP-re. Sőt még két exytra menű is előjött. Ott valami D.O.T-ot lehetett választani illetve a agp gyorsítást. -
#6203 Sztem ne törödj vele! -
willis #6202 Valaki! Miért írja, hogy PCI mikor az én kártyám AGP? Segítsetek!
-
#6201 mert ha az sem oldja meg a gondod akkor csak egy másik gyártóéra való cserével tudod megoldani a problémád. Leadtek, Gigabyte, Gainward, MSI stb. -
#6200 Áljj!!
ez frankó?? eddig te vagy az első aki intel chipsetes deszkánál mondja ezt.
Próbáltál frisebb chipset drivert felrakni ehhez? De ne az asus oldaláról hanem az inteléről szedd le! -
Mike31 #6199 Szevasz!
Köszönöm a segítséget. Az alaplapom: ASUS P4P800-E Deluxe
Intel 865PE Chipset-el.
Úgy tűnik ebből videókártya csere lesz. -
#6198 milyen deszkád van, milyen chipset van benne? SIS?
sajna kijöttek hibás HSI-vel ellátott innok mind a 6600GT mind a sima 6600-as szériáknál...
ph-n már régóta téma ez -
Mike31 #6197 Szevasztok!
Vettem egy Inno3D 6600GT videókarit. És 20-30 fps-em van cs:s-ben. 768Mb ram, 2,6Ghz proci!
Az előző videókártyám egy ati radeon 9200-es volt, azzal is ennyi fps-em volt 800*600-as felbontásban.
Most 1024*768-ban van ennyi. De ha 800*600-ban játszom mindent low-ra állítva akkor sincs több fps mint 1024*768 mindent high-ra állítva!
Valaki segítsen!
Feltettem egy képet, amin a kártyához való driver látszik, az, amit a kártyához adtak a csomagban. A kép szerint nekem Nvidia GeForce Go 6600-asom van, 6600GT helyett, és PCI-os, vagy mi a fene.
Akkor ezek szerint vihetem vissza?
Válaszaitokat előre is köszönöm, és KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET !!!
-
#6196 ok, kösz.. -
#6195 Neked milyen videó kártyád van hogy ennyire értesz a 6600Gt-hez? Mondjuk nem is azt kérdezték vennél-e 6600Gt-t hanem "MIÉRT ZÚG"!!
-
Caravan #6194 Hi!
Nekem is volt hasonló tapasztalatom. Bár nem biztos hogy nálad is ez a probléma. Szal, én kiszedtem a memmodulokat, procit, meg a VGA-t az alaplapból, megtisztogattam az érintkezőket kontaktspray-vel. Aztán azóta minden OK. Nem vagyok PC zseni, de én arra a következtetésre jutottam, hogy hőfokfüggő kontakthiba lépett fel..Ez még talán a szerencsésebb helyzet.
Üdv -
#6193 milyen őmérsékleten megy? van húzva? az hogy hangos... hát a 6600gt-t akkor se vennék ha ingyen adnák:))) -
#6192 felrakom a king kong ot. lehúzom a cd/dvd/rack IDE kábeljét.. egy töltéshez érek a játékban, kikapcsol a monitor, a gép is kikapcsol olyan értelemben, de még nem állt le! megnyomom a resetet(nincs mit tenni).. semmit sem reagál, illetve mintha pörgetne egy cd-t. megnyomom egy párszor, mindig ugyanez.
Counter Strike-zek neten: megyek, egyszer csak megint ugyanaz, mint king kong közben.. kikapcsol mer még king kong hoz kell gép, ott megértem, de cshez gép se kell, szal nemtom...
bekapcsolom ma a gépet! hát én nem tudom, de elkezdtek a ventillátorok krepegni.. a vidkarit még megértem, mert az szokott néha bekapcsolásnál(rendellenes tudom, pedig 6600gt, új hűtővel) bár ezt sem igazán értem, hogy mi a fenéért zúg........
tud valaki ezekben segíteni?? előre is thx -
Caravan #6191 Köszönöm a tippeket. Ma úgy mentem be a boltba, hogy nem érdekel milyen VGA-juk van, csak valamit mutassanak fel már az isten szerelmére........ Hát a GTX még mindíg a holdban van. Szóval rákészültem egy 6800GT-re. A ATI-k nem szimpatikusak nekem. Erre az eladó "meglep" egy 7800GT-vel. Persze úgy kaptam rá, mint gyöngytyúk a takonyra. Szerdán lesz kész a gép. Már nagyon várom.
Üdv mindenkinek, kellemes karácsonyi ünnepeket, jó VGA-zást, és éjszakákba nyúló játszást -
Bence82 #6190 kösz a válaszokat srácok!
Megnyugtattatok.Kicsit féltem hogy baj lesz. -
Zsoldos #6189 Gf6-okat sztem nem kell felteni. Rohadt magas hofokokat is kibirnak (ki is hasznaljak a gyartok:) -
#6188 Ez azért valamennyire attól is függ, hogy milyen a ház szellőzése, de gyári hűtővel ne számíts jobbra. Tápcsatlakozót be kell kötni. -
Bence82 #6187 Szisztok!
Segítsen valaki plííz! Most tettem be a gépembe egy 6600-os 256mb-os karit. Van rajta tápcsatlakozó, azt is bekötöttem. Csináltam egy hőmérsékletmérést alapból 55fok, kicsit most wanted-oztam 66fok. Nem sok ez egy kicsit? És a tápcsatlakozót mindenképpen be kell kötni?
Köszi! -
Axl Rose #6186 Szerintem rakd fel a forum.hwsw.hu 'bolhapiac' topicjába.
Ott jobban harapnak az ilyenre. -
#6185 Sziasztok
Nem tudom érdekelne valakit csere.
Adnék egy 6800GT PCI-EX 256MB kártyát egy 6600GT 256MB v.128MB PCI-EX kártyáért.
Persze az árkülönbözetet kérem pénzben. A kártya garanciás /1 hetes /, de kell a pénz
[email protected] ide írjatok .... -
#6184 -
#6183 Köszi, de az írás és olvasás képességét már két évtizede gyakorlom több-kevesebb sikerrel, így annyi még nekem is feltünt, hogy egy Gf6600GT kártyáról van szó. Ellenben az, hogy milyen gyártó kártyájáról van szó már pötyet nehezen megállapítható a kép alapján, így értelemszerű volt a kérdés - és a jelek szerint az értelmesebb emberek számára a kérdés megfelelő értelmezése sem okozott problémát... -
#6182 a fejlécen ki van írva, a Plug & play monitor mondat mellé + az egyik fülecskén is -
vjanika #6181 Kicsit körülményes, de próbáljátok meg, hogy még egy monitort csatlakoztattok és futtatjátok a 3DMark-ot az eggyiken a másikon meg csekoljátok az everestet és a hőmérsékletet. Így legalább ki lehet szűrni azt, hogy valamiért melegedik-e. -
vjanika #6180 Nálam nem a hőmérséklet volt az elsődleges szempont, hanem a zaj. Ezek szerint az MSI VGA hűtői halkabbak. Nekem az Inno3D-men elég hangos volt. Egy filmet sem tudtam megnézni rendesen, mert zavart a zúgás. Bár azért az sem elhanyagolható, hogy két és félóra BF2-zés után nem 90C-volt a hőmérséklet. hanem csak 75C. -
#6179 Vártam a tippeket
-
#6178 Jó, banyek, azért ezt elöbb is hozzátehetted volna... :DDDD -
#6177 Persze terhelten ... -
#6176 Ja, csak a venti nem ment -
#6175 Jah, odáig már nem jutottam el... :))
Hát mondjuk nem gyenge, és mindez tuning és minden egyébb nélkül? -
#6174 aláírásomban -
#6173 Hát nem gyenge, milyen kártyánál? -
-
szkobi #6171 és az nagy baj, hogyha a GF 6600GT nek ne jó a Hütése? mi lehet a kár? plus ha jól tudom nem mind1ik márkának rossz a hűtése. Ja és lehet csökkenteni a hangját? -
fenomen18 #6170 hát sajnos az
egyszerűen nincs rá magyarázat -
#6169 akkor ez rejtély marad :)