GeForce 6 series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rivatunerrel kéne monitorozni, LOG-olni. Aztán szépen visszanézni, mennyi is az annyi.
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
és ha ez a hõfok mégsem jó, akkor mit csináljak? vigyem vissza hogy túlmelegszik?
tudom az egyik megoldás az, hogy veszek rá egy zalman csodát... 😊
de engem az érdekel, hogy ezt kicserélik-e gariba?
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Nálam kontakthibásak már a táp csatlakozói...
lenne egy problémám egy 6600Gt-vel! (Gigabyte)
a probléma az, hogy ha új drivert rakok fel, akkor textúrahibásak lesznek a játékok!
felteszem a Gigabyte CD-n található Utility-t, aztán van rajta olyan hogy LiveUpdate, ezt elindítom, kiirja hogy talált új verziót, ha elfogadom letölti. a probléma itt az, hogy: amit a cd-rõl felraktam, az 2005.08.16.-ai verzió, amit leszed, arra meg azt irja ki, hogy 2004.09.14!! (vagyis ez régebbi, nem?)
na mindegy. szóval most a 78.01es Forceware van fent, ezzel eddig nem akadt gondom, de kérdésem az, hogy ha ennél nagyobb verziószámú Forcewaret teszek fel, akkor miért szarakodik a játékokban??? nem egybõl csinálja, hanem kb fél óra játék után egyszerûen totálra bekattan, és össze-vissza jelenít meg mindent. ilyenkor gép lekapcs, vissza aztán minden jó. ha elkezdek játszani, fél óra után ugyanez...
a kártyának van hibája?? és ha igen, akkor gariztatni tudom, vagy azt fogják mondani, hogy használjak régebbi drivert?
meg elvileg az újabb driver több játékra van optimalizálva...nemde?
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
Codegen 400Watt.
Amúgy csak ötleteim vannak:
-Távolísd el és rakd fel újra a videókártya és a kijelzõ driverjeit.
-Milyen Gf6600GT kártya? Eddig ment rendesen?
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
ASUS P4P800-E Deluxe, Intel P4 3,00 GHzEE, Samsung 1GBDDR 400Mhz, NVidia 6600GT128MBAGP, XPSP2. Az asztal 1280*1024*32 130Hz. Akármilyen játékot akarok futtatni a monitor visszavált standby üzemmódba, és seki-sebe... De fura ez az egész, mert megtudom nézni az introkat, bejön a játék menüje, aztán kb 3-5 másodpercen belül standby... ??? Ilyet még nem láttam. És minden játékkal ez a helyzet, legyen az bármi! Bejön a fõmenü, aztán standby. Olyan, mint amikor a monitor nemtudja megjeleníteni a képet, de könyörgöm: 640*480*16??? Mert ha az asztal sem jönne be... Pls valaki segítsen, mert agyilag kezdek igencsak károsodni... <#smile>#smile><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
amd 2100+, 1giga ddr, gef6600 GT 128DDR3-as configgal milyen pontot kellene csinálni aquamark3-nak? esetleg milyen driverrel?
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
instalalni kene hozza az Nvstrap drivert?
viszont alpbol ezt irja, nem piszkaltam bele meg semmit
$0100000000 Graphics core : NV40 revision A1 (16x1,6vp)
May the force serve you well!
meg tok szep tukorsima a felulete 😊
Van egy ASUS 6600 videokarim.
Ha játszok a call of dutty2-vel 41C-rõl felmegy 50C-ra!
miért van ez?
Nem jó a gép hûtése?
A videókarira lehet raknio külön hütõventilátort?
ráadásul az folyamatosan tudja monitorozni és logolni, így megnézheted, hogy pl. játék közben mennyire ment fel.
valami mas otlet hogy tudom megnezni a 6800 homersekletet?
everest szerint
Alaplap 39
cpu 38
Maxtor 55
cpu fan 2812
msi core center
cpu 42
sys -12
fan 176
pedig ez regen meg jol mukodott
Ettõl függetlenûl hõmérõnek kéne lennie...
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
78.01 forcware van fent abban nincs homero kijelzes? vagy a kartya nem tudja ?:/
nincs mas progi ami kiirna a homersegletet?
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Asus Commando/E8400/Scythe Ninja/Galaxy 8800GT/2GB A-Data/320GB Hitachi/HX520/Samsung 2053BW/X-Fi Xtreme Gamer/Genius HT 5.1/Medusa 5.1 Home/Pioneer 212D/A4Tech X6-60D/Gigabyte 3D Aurora
UI: 2hete vettem --> szerviz v garis csere?
SIMA 6800 256MB-s Giga kari NINCS fent
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
(az alaplapi csipszet a legmelegebb, azon sajna beszart egy jóideje a kis venti...😄)
Ja, és kertesházban lakom, földszinten van a gép, a padló elég hideg, nemúgy mint mondjuk egy lakótelepen, emeleten.
Nyáron olyan 41-42 fok körül volt emlékeim szerint nyugalmi állapotban. Több óra játék után meg olyan 50 valamennyi.