GeForce 6 series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Van egy MSI 6600GT VIVO-s kártyám.
Azlenne a problémám hogy mikor pl: S-Video kábel segítségével összekötöm a videókártyát és a videókamerát, hogy tudom megoldani hogy a kazettán lévõ dolgokat digitalizálja és felvigye a gépre?
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
BTW szerencsésebb lett volna elöbb utánanézni/kérdezni, és nem átvenni addig, amíg nem vagy biztos benne, hogy jó.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
MÚGY NEM EZT A HÛTÕT RENDELTEM MEG HANEM A VF VALAMICSODÁT ÉS EZT A SZART HOZTÁK HELYETTE
NAGYON IDEGES LETTEM
az inno 3d 6600GT-re rá lehet -e rakni a zalman zm80d-hp típusú passzív hûtõt???
M@ATRIX 13304 SEGÍTSÉG TOPIC
négy féle van itthon forgalomban, ha minden igaz
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
4 féle 6600GT-re nem emlékszem, de elõfordulhat (lehet mindkét féle verzió létezik AGP-sben és PCI-E-ben is, az már 4)
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Azért lehet nagy szórás ennél árban, mert 2 vagy 4 féle 1960-as Gainward 6600GT van forgalomban....
érdekes hogy ennél a kártyánál mekkorák az áreltérések nemcsak gyártók hanem boltok között is, pedig nincs olyan túl sok nagyker pesten ahonnét szállítanának, és azok között is nagy a verseny. sztem direkt mondanak egy-egy kártyára magasabb árat ami mondjuk ismertebb(bár nem jobb, pl_:asus ezen kártyái)
én még egyenlõre nem tudok véleményt mondani az enyémrõl mert tesóm csak hétvégén ér rá a gépeket szerelgetni, de majd vasárnapra már meg tudom mondani jó választás volt e ez az ismeretlen, ámbár állítólag nagyon jó márka
még annyi hogy a 2 ns-os idõzítésû ramok egyúttal azt is jelentik hogy már nem igazán lehet húzni a ramokat?
BTW én eddig nem találkoztam "eredeti" nVidia kártyával, ha jól tudom nem is foglalkoznak kereskedelmi gyártással, csak referenciakártyákat készítettnek, amelyeket aztán tesztelnek, fejlesztõknek és újságíróknak küldenek el, stb.
igazából szerintem megbítható, hisz maga az nvidia készíti.
olyan ez mint az ati-nál a Built by Ati
és mennyi pézért?
meg szerintem ilyen gyárilag emelt órajelü lehet
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Na jó elõtte egy Ati 9600pro-m volt csak besült..
De aszonták h a Club3d jobb. Hûtésben meg minõségben is, az ára viszont ugyan annyi köbö..
Jól tettem a döntést? :o8)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
most vettem egy gigabyte 6600GT-t, viszont rögtön van is egy problémám: mivel AGP-s, elvileg rá kéne kötni a tápegységre a kicsikét, viszont nincs több dugaszom... a manual azt írja, hogy így el sem fog indulni a gép, viszont kipróbáltam és megy, a venti is pörög rendesen, szóval én nem látok semmi rendelleneset. így lehet hagyni, vagy kockázattal jár?
HELP pls 😊
max addig cserélgetem még jo nem lesz :C)
Ez már hasonlít ahoz amennyi az elvárható .
ゾルターン