GeForce 6 series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát ezzel a programmal nemigazán megy. A kamera egy Sony Digital8 -as kamera, amit ha usb -vel kötök össze akkor nemcsinál semmit a gép hogy felismeri vagy valami, de ugyanez igy van az S-Video kábellel is se a gép se a Ulead studio 9 nem ismeri fön hogy van rá kamera csatlakoztatva. Valaki tud valami megoldást?
Falconer
Egy digitalizáló programmal, pl Ulead video studio.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Szevasztok.
Van egy MSI 6600GT VIVO-s kártyám.
Azlenne a problémám hogy mikor pl: S-Video kábel segítségével összekötöm a videókártyát és a videókamerát, hogy tudom megoldani hogy a kazettán lévõ dolgokat digitalizálja és felvigye a gépre?
Lockheed
32Ft Felhívtak, hogy van itt egy ilyen és nem kell -e véletlenül? Kapva kaptam az alkalmon, és elhalasztottam a monitorválasztást, és gyorsan megvettem! 😊

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

[NST]Cifu
Egyfelõl Caps Lock off, nem szeretjük, ha ordibálnak a topicban, még ha ideges is valaki. Másfelõl nyugodtan visszaviheted, és közöld, hogy nem tudod felszerelni a kártyára, és ezt õk is nyugodtan megnézhetik a gyártó oldalán (Zalman.co.kr).
BTW szerencsésebb lett volna elöbb utánanézni/kérdezni, és nem átvenni addig, amíg nem vagy biztos benne, hogy jó.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

mennyi volt ha szabad kérdeznem. neten keresgélve 149-180 dolcsiig találtam a márkásabbra árat, de sztem az inno és társai még olcsóbbak is lehetnek ettõl. az egy dolog hogy a nagyker és a kisker ráteszi a hasznát, hiszen ezért foglalkoznak vele, de azért jócskán megdrágul mire itthon eladják.

Snecie Smicie
Szerintem AlCu is jó az inndo-ra, asszem olyan 10-12e ft

„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”

ok köszi
MÚGY NEM EZT A HÛTÕT RENDELTEM MEG HANEM A VF VALAMICSODÁT ÉS EZT A SZART HOZTÁK HELYETTE
NAGYON IDEGES LETTEM

[NST]Cifu
Nem, a Zalman oldalán szép nagy vörös betükkel ordít, hogy a 6600 és 6800 szériájú kártyákra nem felszerelhetõ. Zalman VF700 szériában kell gondolkozni, plusz passzív bordák a memóriákra.

lenne egy kérdésem (nagyon fontos lenne)
az inno 3d 6600GT-re rá lehet -e rakni a zalman zm80d-hp típusú passzív hûtõt???

Lockheed
<#smile> Jaja! Tény, hogy könnyen hozzájutottam! De nagyonszeretem! Olyan kis pici hûtõ van rajta, hogy kételkedve néztem amikor megláttam! Viszont a hûtõborda annál nagyobb... 😊 Viszont sokkal halkabb, mint az FX5900 -am volt régbben... ÉS sokkal jobb is... Szóval nagyon nembántam meg, hogy beruháztam rá! 😊

[NST]Cifu
Ja, így könnyû! 😊))

Lockheed
Ismerõsöm nagykerben dolgozik, és beszer áron intézte!

Itt a doboza...

http://www.gainward.de/new/products/agp/ultra_1000/comparison2.html

M@ATRIX 13304 SEGÍTSÉG TOPIC

négy féle van itthon forgalomban, ha minden igaz

Noninnyó
Nekem kb 2 hete van meg az új Gainward-om, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Nincs húzva, gyári 500/900-on megy. Call Of Duty 2-t és NFS Most Wanted-et jáccottam eddig vele, és nagyon szépen megy akadás nélkül majdnem max beállításokkal. Bruttó 45 volt.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

ati2002
Igazából a Gainward minden kártyából kétféle verziót ad ki, a sima (ref) és a Golden Sample verziót, ami gyárilag tuningolt, jobb idõzítésü, minõségibb memóriákkal van szerelve, az drágább is, kb 20%-al. Ezért lehet a nagy szórás.

4 féle 6600GT-re nem emlékszem, de elõfordulhat (lehet mindkét féle verzió létezik AGP-sben és PCI-E-ben is, az már 4)

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

NeoMaN
gainward nagyon jó márka.
Azért lehet nagy szórás ennél árban, mert 2 vagy 4 féle 1960-as Gainward 6600GT van forgalomban....

[NST]Cifu
Hát loál. Mik vannak. 😊

Snecie Smicie
asszem épphogy azokat lehet jobban húzni.

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

vigyázni kell az árakkal, nagyon becsapósak a boltok. én miskolcon vettem most egy gainward powerpack ultra 1960 tv - dvi kártyák bruttó 41.000-ért, de más boltokban 48.000 ért láttam ugyanezt, msi 49e, giga 48e, asus 55e, leadtech 43e(de nem lehet sehol kapni rendelésre sem mert nincs a nagykereknek), az inno 40e alatt, néhol jócskán, de az nem ajánlott mert sok a hibás.

érdekes hogy ennél a kártyánál mekkorák az áreltérések nemcsak gyártók hanem boltok között is, pedig nincs olyan túl sok nagyker pesten ahonnét szállítanának, és azok között is nagy a verseny. sztem direkt mondanak egy-egy kártyára magasabb árat ami mondjuk ismertebb(bár nem jobb, pl_:asus ezen kártyái)

én még egyenlõre nem tudok véleményt mondani az enyémrõl mert tesóm csak hétvégén ér rá a gépeket szerelgetni, de majd vasárnapra már meg tudom mondani jó választás volt e ez az ismeretlen, ámbár állítólag nagyon jó márka

még annyi hogy a 2 ns-os idõzítésû ramok egyúttal azt is jelentik hogy már nem igazán lehet húzni a ramokat?

nah lol rokonomnak ienje van..sry de webkamerán mutatta :/

[NST]Cifu
Hmmm... megkérdezhetem hogy jutottál hozzá, és milyen dobozban volt a kártya? 😊

Lockheed
Nekem is olyan van és nagyon meg vagyok vele elégedve! Sehol semmi márkajelzés az NVidia -n kívül! A nyákon is és a chipen is NVidia logo van... 😊

[NST]Cifu
Kérdezz rá mindenképpen telefonon vagy személyesen elötte, mert a legtöbb helyen ez nem nVidia gyártmányt, hanem olyan kártyát jelent, amilyet éppen kapnak. Szóval lehet Inno, Eagle, akármilyen noname gyártó terméke. Ha nem válaszolnak, lerázós válasz jön ("hát nVidia..."), stb. akkor nem kell velük foglalkozni.

BTW én eddig nem találkoztam "eredeti" nVidia kártyával, ha jól tudom nem is foglalkoznak kereskedelmi gyártással, csak referenciakártyákat készítettnek, amelyeket aztán tesztelnek, fejlesztõknek és újságíróknak küldenek el, stb.

40k körül..

Snecie Smicie
jah vágom, referencia

igazából szerintem megbítható, hisz maga az nvidia készíti.

olyan ez mint az ati-nál a Built by Ati

és mennyi pézért?

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Hn..Nvidia 6600GT..Nem Asus nem MSI nem INNO, csak Nvidia 6600GT..

Snecie Smicie
az milyen az sima?

És a sima Nvidia 6600gt az mijen?

Snecie Smicie
hát, akár.
meg szerintem ilyen gyárilag emelt órajelü lehet

Lacee
gondolom a sok fölösleges bundle program miatt

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

annyit nekem meg nem ér egy kari..ezzel én el leszek 2 évig ha nem többig..most is egy gef. 2 mx-em van :o)))
Na jó elõtte egy Ati 9600pro-m volt csak besült..

asus is 50k asszem :S

Snecie Smicie
Igaz. De pl. egy Gainward 6600gt 48e bruttó..iszonyú<#wow2>

sõtt az lesz a legjopp ha aqua.hu-n rendelem mek mert ott csak 36,400Ft és van izs belõle ^^

6600gt 38.e.

Snecie Smicie
igen, de majd 50 rongy elég húzós, hacsak vissza nem jön az áfa..

NeoMaN
sokkal jobb a C3D, azt vedd.

Variálok a gecibe..már az eladó se bírt követni :c
De aszonták h a Club3d jobb. Hûtésben meg minõségben is, az ára viszont ugyan annyi köbö..
Jól tettem a döntést? :o8)

Lacee
oké, köszi szépen. át is kötöttem az egyik drive molexét a vidkártyára, hogy legalább telepíteni tudjam 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Snecie Smicie
aja, én is ezt mondom.

[NST]Cifu
Bemész egy számtech boltba, és kérsz egy molex elosztót. Ennyi. Azt rádugod az egyik molexre, és a leosztást meg a videókártyára. Amúgy elindulni lehet, hogy elindul, de tényleg nem éri meg kockáztatni.

Lacee
hát jó kérdés, de direkt ezt figyeltem... tudom hogy hülyeség de ez van!

Snecie Smicie
hogy pörög a venti a tápcsati nékûl?

Lacee
a milyen vidkártyát topicban kérdeztem, de talán itt jobb helyen van, segítsetek légyszi:

most vettem egy gigabyte 6600GT-t, viszont rögtön van is egy problémám: mivel AGP-s, elvileg rá kéne kötni a tápegységre a kicsikét, viszont nincs több dugaszom... a manual azt írja, hogy így el sem fog indulni a gép, viszont kipróbáltam és megy, a venti is pörög rendesen, szóval én nem látok semmi rendelleneset. így lehet hagyni, vagy kockázattal jár?

HELP pls 😊

asszem az inno-nál maradok..marad még legalább pénzem ram-ra :d
max addig cserélgetem még jo nem lesz :C)

TothLaci
Ahogy mondod!
gurubefree
3Dmark05 az újra szerelés <#vigyor> után 4945 pont .

Ez már hasonlít ahoz amennyi az elvárható .

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

gurubefree
Minden rendben megtörténtek a változtatások és megy minden tökéletesen.

Nektek köszönhetõen ...... Jó ez a hely .....

Mindig tanul valamit az ember <#worship><#vigyor>

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;