GeForce 6 series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de úgy sem lett siker.
Mert ha azt rajta hagyom akkor még mûködik. Csak akkor hal meg ha a nagyot teszem fel rá. Nem hal meg csak leesik a teljesítménye.
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Raktam rá elég hûtõzsírt. (36fok)
Tudom, hogy te ma raktad fel.
Egyszerûen nem tok rá értelmes magyarázatot adni, hogy mi a baja.
Már az install movit is megnéztem a zalman oldalán de mindent úgy csinltam ahogy ott van.
Miért nem mûködik? Miért esik vissza a teljesítmény?
amikor raktad fel a zalmant, elõtte raktál rá hûtõzsírt eleget???
én ma raktam fel az innomra (6600gt) és hubátlanul mûködik
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Elkelne egy kis támogató segítség.
Elõzmény: rendeltem egy gépet amibe szerettem volna egy 7800 GTX kártyát. Másfél hónapja hitegetnek, hogy pár nap múlva jön a kártya. Eddig semmi nem történt. Attól tartok nem is fog. A gép pedig nagyon kellene.
Azt hiszem visszakoznom kell, és másmilyen VGA mellett kell döntenem. Egy kicsit tanácstalan vagyok, az alábbiak közül kellene választanom:
-ASUS PCI-E AX800XL/TD 256MB TV/DVI,
-PCI-E GEFORCE 6600GT 128MB TV/DVI,
-PCI-E GEFORCE 6800 128MB TV/DVI,
-ATLANTIS PCI-E RADEON X800GT 128MB TD (FULL).
Mitévõ legyek??
Köszi,
Caravan
Erõsorrend
amelyik megtetszik, nézz utána mennyi az ára
természetesen a közepe fele néz szét 😊
amúgy nem sokkal jobb a 6800 sima (shaman.uw.hu) <---- itt utána olvashatsz
Az ASRock által fejlesztett ASRock Graphics Interface, mely segítségével a 915GLchipset képes AGP és PCI-E csatlakozójú videokártyákat kezelni, annak ellenére, hogy az alaplap integrált videokártyával rendelkezik.
2.: A GeForce 6800Ultra is nagyon király kis kártya, van is belõle AGP portos, csak éppen 100.000 forint felett van még mindig az ára. Szóval ha 40.000 ft. körül nézelödsz, akkor tényleg a 6600Gt a legjobb választás. Az Inno3D videókártyával annyi probléma van, hogy a hûtését célszerû elöbb-utóbb lecserélni, mivel nem egy megbízható fajta, az ajánlott hûtõ a Zalman VF700-as széria itt is mindenki nagyon dicséri, az ára 7-8.000 ft körül van (emiatt viszont akkor már érdemes elgondolkozni, hogy nem-e jobb alapból egy jobb márkát választani, amelynek rendes hûtése van). Jobb márkák az ASUS, MSI, Leadtek esetleg a Club3D, Gigabyte...
jó a teljesítménye!!!
minden szépen fut úhy ahogy régen
Elég ha csak a 05-bõl a fillrate tesztet lenyomod!
bagyon jó a hûtése!!!! 57fokról 37fokra csökkent alapjáraton!!!
terhelés mellett nem éri el az 50fokot (nyitott háznál)

Cseréltem a vga hûtõt Zalman vf700-ra egy inno6600gt-n.
A csere után valami baj van mert a kártya kb egy 5200-es szinten van. 3Dmark03-ban 2500 pötty. Riva tunerrel figyeltem a 2D és 3D közötti órajel váltást(300-500Mhz) ez is mûködik az everest mindent rendben lát(8pipa, 3vertex stb.). Leszedtem a hûtõt megnéztem fizikai kontaktusban nincs semmi semmivel(nincs rövidzár).
Mi lehet a gond?
nekem is ilyan rószaszín trutymo van rajta....
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Egyszóval az adott kártyatípus hõmérsékleti értékeinek kell utánanézni.
vagy nem kell és elfér mellette a zalman vf700cu
holnap raknám fel a kártyára és jól jönne pár jó tanács
elõre is thx
Vajnika sztem azert (is) vette meg a Zalmi hutot, mert a gyari Inno venti eleg hangos volt! Ha jol vettem ki a szavait!<#bdead>#bdead> Ha mar itt tartunk akkor megkerdeznem, hogy terhelesnel mennyi az a max homerseklet amikor mar el kell gondolkodni azon, hogy lecsereljuk a gyari ventit?
Én teljes szívembõl tudom ajánlani mindenkinek, akinek rámegy a kártyájára, hogy vegye meg: Zalman VF700-CU Szerintem megéri azt a 6500Ft-ot és azt a pár óra játszadozást, ami a felrakást jelenti. Sajna én nagyon megszívtam, mert az Inno3D Geforce 6600GT gyári hûtõje alá azt a szar rózsaszín ragacsot tették és konkrétan két órán át tartott, mire megtisztítottam a chippet és a környékét!
Azt kénne valami okos szerszámmal összenyomni ügyesen (pl: kis laposfogoval),és lassan kifele tolni a likon, vigyázva nehogy megsérts a cumot.
Ha elindul akkor simán ki lehet huzni/nyomni már.
valaki tudja hogyan lehet levenni a hûtõbordát a 6600gt-rõl
ilyan kis pöcök van rajta (+rugó) de sehogy nem sikerült levenni
ha tudnátok képet küldeni vagy bármi segítséged azt nagyon megköszönném
Intel Pentium 3.0Ghz Abit ic-7 G, Geforce 6800, 512 Ram [nem sokáig]
Intel Pentium 3.0Ghz Abit ic-7 G, Geforce 6800, 512 Ram [nem sokáig]
Ez kizárt dolog, mer nemtudom.
Játék után 51-52fok halk ûzemmódban!! A gyorsabb üzemmódot ezért én ki sem probáltam!