GeForce 6 series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
everestben jól látja mert 2D-ben automatice visszavált 300MHz-re...viszont játék közben nem nagyon kellene..
#6198 hsz-t ha végig tanulmányozod a golyós tesztben gyatra fps-t produkált a kártya..szóval sok mindent nem tudsz vele tenni..csere másik tipusra ezt az innot.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Szevasztok!

A chipsetet frissítettem, de semmi változás. Willis, te hogyan csináltad meg? Vagy legalábbis azt, hogy agp-nek lássa.

Csináltam pár tesztet RivaTunerrel, és az Everest Home Edition-el is megnéztem, mi a helyzet. Hát nem valami bizalomgerjesztõ.
A GPU alapon 300-on fut, ha elindul a játék, akkor felmegy 500-ra, ami alapból kellene, de játék közben sokszor leesik 300-ra. Ezt a kép is tanusítja.
Na és persze a CS:S-ben az fps is úgy 9-15-re, ami ettõl a kártyától siralmas.

hihetetlen de asszem sikerült. bár még kissé hiányos de az adatsínt már jól írja ki 😊

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

Meg ha jól emlékszem akkor ott lehetett húzni is a kicsikét!
De sajna nem tudom, hogy akkor mit is csináltam rajta. Annyi rémlik, hogy a BIOS-ban is állítottam valamit. Valami S 3 szerûséget.

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

Nekem is ASUS P4P800-E Deluxe lapom van és bár az én kártyám MSI6600GT szintén PCI-nek látja.

Mikor megvettem, akkor is elõszõr PCI-nak írta de azt valami progit tettem még fel és átállt a jóra AGP-re. Sõt még két exytra menû is elõjött. Ott valami D.O.T-ot lehetett választani illetve a agp gyorsítást.

Sgtfathi
Sztem ne törödj vele!

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

Valaki! Miért írja, hogy PCI mikor az én kártyám AGP? Segítsetek!

Dietrich
mert ha az sem oldja meg a gondod akkor csak egy másik gyártóéra való cserével tudod megoldani a problémád. Leadtek, Gigabyte, Gainward, MSI stb.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Áljj!!
ez frankó?? eddig te vagy az elsõ aki intel chipsetes deszkánál mondja ezt.
Próbáltál frisebb chipset drivert felrakni ehhez? De ne az asus oldaláról hanem az intelérõl szedd le!

Szevasz!

Köszönöm a segítséget. Az alaplapom: ASUS P4P800-E Deluxe
Intel 865PE Chipset-el.
Úgy tûnik ebbõl videókártya csere lesz.

Dietrich
milyen deszkád van, milyen chipset van benne? SIS?
sajna kijöttek hibás HSI-vel ellátott innok mind a 6600GT mind a sima 6600-as szériáknál...
ph-n már régóta téma ez

Szevasztok!

Vettem egy Inno3D 6600GT videókarit. És 20-30 fps-em van cs:s-ben. 768Mb ram, 2,6Ghz proci!
Az elõzõ videókártyám egy ati radeon 9200-es volt, azzal is ennyi fps-em volt 800*600-as felbontásban.
Most 1024*768-ban van ennyi. De ha 800*600-ban játszom mindent low-ra állítva akkor sincs több fps mint 1024*768 mindent high-ra állítva!
Valaki segítsen!

Feltettem egy képet, amin a kártyához való driver látszik, az, amit a kártyához adtak a csomagban. A kép szerint nekem Nvidia GeForce Go 6600-asom van, 6600GT helyett, és PCI-os, vagy mi a fene.
Akkor ezek szerint vihetem vissza?

Válaszaitokat elõre is köszönöm, és KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET !!!

fistin
ok, kösz..

Sgtfathi
Neked milyen videó kártyád van hogy ennyire értesz a 6600Gt-hez? Mondjuk nem is azt kérdezték vennél-e 6600Gt-t hanem "MIÉRT ZÚG"!!

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

Hi!

Nekem is volt hasonló tapasztalatom. Bár nem biztos hogy nálad is ez a probléma. Szal, én kiszedtem a memmodulokat, procit, meg a VGA-t az alaplapból, megtisztogattam az érintkezõket kontaktspray-vel. Aztán azóta minden OK. Nem vagyok PC zseni, de én arra a következtetésre jutottam, hogy hõfokfüggõ kontakthiba lépett fel..Ez még talán a szerencsésebb helyzet.
Üdv
Natural
milyen õmérsékleten megy? van húzva? az hogy hangos... hát a 6600gt-t akkor se vennék ha ingyen adnák😊))

Hardware-be legyél maximalista - jó konfigot nem kell húzni:)))

fistin
felrakom a king kong ot. lehúzom a cd/dvd/rack IDE kábeljét.. egy töltéshez érek a játékban, kikapcsol a monitor, a gép is kikapcsol olyan értelemben, de még nem állt le! megnyomom a resetet(nincs mit tenni).. semmit sem reagál, illetve mintha pörgetne egy cd-t. megnyomom egy párszor, mindig ugyanez.

Counter Strike-zek neten: megyek, egyszer csak megint ugyanaz, mint king kong közben.. kikapcsol mer még king kong hoz kell gép, ott megértem, de cshez gép se kell, szal nemtom...

bekapcsolom ma a gépet! hát én nem tudom, de elkezdtek a ventillátorok krepegni.. a vidkarit még megértem, mert az szokott néha bekapcsolásnál(rendellenes tudom, pedig 6600gt, új hûtõvel) bár ezt sem igazán értem, hogy mi a fenéért zúg........

tud valaki ezekben segíteni?? elõre is thx

Köszönöm a tippeket<#eljen>. Ma úgy mentem be a boltba, hogy nem érdekel milyen VGA-juk van, csak valamit mutassanak fel már az isten szerelmére........ <#gonosz3>Hát a GTX még mindíg a holdban van. Szóval rákészültem egy 6800GT-re. A ATI-k nem szimpatikusak nekem. Erre az eladó "meglep" egy 7800GT-vel. Persze úgy kaptam rá, mint gyöngytyúk a takonyra. Szerdán lesz kész a gép. Már nagyon várom.
Üdv mindenkinek, kellemes karácsonyi ünnepeket, jó VGA-zást, és éjszakákba nyúló játszást <#vigyor3>
kösz a válaszokat srácok!

Megnyugtattatok.<#nyes>Kicsit féltem hogy baj lesz.

Thörölköző vagy thürülköző?Mennyi van meg?Th...

Gf6-okat sztem nem kell felteni. Rohadt magas hofokokat is kibirnak (ki is hasznaljak a gyartok😊
evid
Ez azért valamennyire attól is függ, hogy milyen a ház szellõzése, de gyári hûtõvel ne számíts jobbra. Tápcsatlakozót be kell kötni.

Szisztok!
Segítsen valaki plííz! Most tettem be a gépembe egy 6600-os 256mb-os karit. Van rajta tápcsatlakozó, azt is bekötöttem. Csináltam egy hõmérsékletmérést alapból 55fok, kicsit most wanted-oztam 66fok. Nem sok ez egy kicsit? És a tápcsatlakozót mindenképpen be kell kötni?

Köszi!

Thörölköző vagy thürülköző?Mennyi van meg?Th...

Szerintem rakd fel a forum.hwsw.hu 'bolhapiac' topicjába.
Ott jobban harapnak az ilyenre.

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

gurubefree
Sziasztok

Nem tudom érdekelne valakit csere.

Adnék egy 6800GT PCI-EX 256MB kártyát egy 6600GT 256MB v.128MB PCI-EX kártyáért.

Persze az árkülönbözetet kérem pénzben. A kártya garanciás /1 hetes /, de kell a pénz <#zavart2>

[email protected] ide írjatok ....

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

Gabesz amd64
<#kuss><#zavart1>

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

[NST]Cifu
Köszi, de az írás és olvasás képességét már két évtizede gyakorlom több-kevesebb sikerrel, így annyi még nekem is feltünt, hogy egy Gf6600GT kártyáról van szó. Ellenben az, hogy milyen gyártó kártyájáról van szó már pötyet nehezen megállapítható a kép alapján, így értelemszerû volt a kérdés - és a jelek szerint az értelmesebb emberek számára a kérdés megfelelõ értelmezése sem okozott problémát... <#idiota>

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Gabesz amd64
a fejlécen ki van írva, a Plug & play monitor mondat mellé + az egyik fülecskén is<#smile>

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Kicsit körülményes, de próbáljátok meg, hogy még egy monitort csatlakoztattok és futtatjátok a 3DMark-ot az eggyiken a másikon meg csekoljátok az everestet és a hõmérsékletet. Így legalább ki lehet szûrni azt, hogy valamiért melegedik-e.

Nálam nem a hõmérséklet volt az elsõdleges szempont, hanem a zaj. Ezek szerint az MSI VGA hûtõi halkabbak. Nekem az Inno3D-men elég hangos volt. Egy filmet sem tudtam megnézni rendesen, mert zavart a zúgás. Bár azért az sem elhanyagolható, hogy két és félóra BF2-zés után nem 90C-volt a hõmérséklet. hanem csak 75C.

0ppika
Vártam a tippeket <#zavart1>

http://epica.nl

[NST]Cifu
Jó, banyek, azért ezt elöbb is hozzátehetted volna... 😄DDD

0ppika
Persze terhelten ...

0ppika
Ja, csak a venti nem ment <#kuss>

[NST]Cifu
Jah, odáig már nem jutottam el... 😊)
Hát mondjuk nem gyenge, és mindez tuning és minden egyébb nélkül?

0ppika
aláírásomban

[NST]Cifu
Hát nem gyenge, milyen kártyánál?

0ppika
<#zavart1>

és az nagy baj, hogyha a GF 6600GT nek ne jó a Hütése? mi lehet a kár? plus ha jól tudom nem mind1ik márkának rossz a hûtése. Ja és lehet csökkenteni a hangját?

hát sajnos az
egyszerûen nincs rá magyarázat

A LEHETETLEN NEM LÉTEZIK!

Gabesz amd64
akkor ez rejtély marad 😊

Az everest is azt mutatja minden renben

Sziasztok! Master Jaj helyett irok
Na hát az van hogy a zalman tökig van húzva a karira ,és a hõmérséklettel nincs gond! 35-36 fok
csak a teljesítménnyel!

[NST]Cifu
Azért az Everest-el vagy valamivel nézd meg, hogy a GPU frekvenciája mennyi, hátha mégis valami ilyen problémája van.

Gabesz amd64
ha tudod,szoritsd jobban oda a zalmant!
ahogy Narancs írja visszaveszi a MHZ órajeleket(melegedés végett) és ezért lassul le a VGA.

Annak semmi köze sincs az egészhez szerintem. Amúgy az a csipp gondoskodik arrolhogy a pcx-es jelet alakítsa agp-re.

Falconer
Kib@szott nagy hangja van.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

De azzal semmi baj nincs az ha rajta van és mellete a gpu-n a gyári van akkor is megy. Csak akkor nem megy ha a nagyot(vf700) teszem fel. Vagyis megy csak lassan.

a fekete hûtõbordát is leszedtem???
MERT AZT NEM KELLENNE (én sem szedtem le)

A hsi-re is vettem külön zalman-t. VHS1-et.

Narancs
Várj, ha neked inno3D -d van, akkor a HSI-t hogy hûtöd, ha leszeded a gyári hûtést?

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!