GeForce 6 series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#6198 hsz-t ha végig tanulmányozod a golyós tesztben gyatra fps-t produkált a kártya..szóval sok mindent nem tudsz vele tenni..csere másik tipusra ezt az innot.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
A chipsetet frissítettem, de semmi változás. Willis, te hogyan csináltad meg? Vagy legalábbis azt, hogy agp-nek lássa.
Csináltam pár tesztet RivaTunerrel, és az Everest Home Edition-el is megnéztem, mi a helyzet. Hát nem valami bizalomgerjesztõ.
A GPU alapon 300-on fut, ha elindul a játék, akkor felmegy 500-ra, ami alapból kellene, de játék közben sokszor leesik 300-ra. Ezt a kép is tanusítja.
Na és persze a CS:S-ben az fps is úgy 9-15-re, ami ettõl a kártyától siralmas.

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
De sajna nem tudom, hogy akkor mit is csináltam rajta. Annyi rémlik, hogy a BIOS-ban is állítottam valamit. Valami S 3 szerûséget.
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
Mikor megvettem, akkor is elõszõr PCI-nak írta de azt valami progit tettem még fel és átállt a jóra AGP-re. Sõt még két exytra menû is elõjött. Ott valami D.O.T-ot lehetett választani illetve a agp gyorsítást.
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
ez frankó?? eddig te vagy az elsõ aki intel chipsetes deszkánál mondja ezt.
Próbáltál frisebb chipset drivert felrakni ehhez? De ne az asus oldaláról hanem az intelérõl szedd le!
Köszönöm a segítséget. Az alaplapom: ASUS P4P800-E Deluxe
Intel 865PE Chipset-el.
Úgy tûnik ebbõl videókártya csere lesz.
sajna kijöttek hibás HSI-vel ellátott innok mind a 6600GT mind a sima 6600-as szériáknál...
ph-n már régóta téma ez
Vettem egy Inno3D 6600GT videókarit. És 20-30 fps-em van cs:s-ben. 768Mb ram, 2,6Ghz proci!
Az elõzõ videókártyám egy ati radeon 9200-es volt, azzal is ennyi fps-em volt 800*600-as felbontásban.
Most 1024*768-ban van ennyi. De ha 800*600-ban játszom mindent low-ra állítva akkor sincs több fps mint 1024*768 mindent high-ra állítva!
Valaki segítsen!
Feltettem egy képet, amin a kártyához való driver látszik, az, amit a kártyához adtak a csomagban. A kép szerint nekem Nvidia GeForce Go 6600-asom van, 6600GT helyett, és PCI-os, vagy mi a fene.
Akkor ezek szerint vihetem vissza?
Válaszaitokat elõre is köszönöm, és KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET !!!

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
Nekem is volt hasonló tapasztalatom. Bár nem biztos hogy nálad is ez a probléma. Szal, én kiszedtem a memmodulokat, procit, meg a VGA-t az alaplapból, megtisztogattam az érintkezõket kontaktspray-vel. Aztán azóta minden OK. Nem vagyok PC zseni, de én arra a következtetésre jutottam, hogy hõfokfüggõ kontakthiba lépett fel..Ez még talán a szerencsésebb helyzet.
Üdv
Hardware-be legyél maximalista - jó konfigot nem kell húzni:)))
Counter Strike-zek neten: megyek, egyszer csak megint ugyanaz, mint king kong közben.. kikapcsol mer még king kong hoz kell gép, ott megértem, de cshez gép se kell, szal nemtom...
bekapcsolom ma a gépet! hát én nem tudom, de elkezdtek a ventillátorok krepegni.. a vidkarit még megértem, mert az szokott néha bekapcsolásnál(rendellenes tudom, pedig 6600gt, új hûtõvel) bár ezt sem igazán értem, hogy mi a fenéért zúg........
tud valaki ezekben segíteni?? elõre is thx
Üdv mindenkinek, kellemes karácsonyi ünnepeket, jó VGA-zást, és éjszakákba nyúló játszást <#vigyor3>#vigyor3>
Megnyugtattatok.<#nyes>#nyes>Kicsit féltem hogy baj lesz.
Thörölköző vagy thürülköző?Mennyi van meg?Th...
Segítsen valaki plííz! Most tettem be a gépembe egy 6600-os 256mb-os karit. Van rajta tápcsatlakozó, azt is bekötöttem. Csináltam egy hõmérsékletmérést alapból 55fok, kicsit most wanted-oztam 66fok. Nem sok ez egy kicsit? És a tápcsatlakozót mindenképpen be kell kötni?
Köszi!
Thörölköző vagy thürülköző?Mennyi van meg?Th...
Ott jobban harapnak az ilyenre.
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Nem tudom érdekelne valakit csere.
Adnék egy 6800GT PCI-EX 256MB kártyát egy 6600GT 256MB v.128MB PCI-EX kártyáért.
Persze az árkülönbözetet kérem pénzben. A kártya garanciás /1 hetes /, de kell a pénz <#zavart2>#zavart2>
[email protected] ide írjatok ....
ゾルターン
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Hát mondjuk nem gyenge, és mindez tuning és minden egyébb nélkül?
egyszerûen nincs rá magyarázat
A LEHETETLEN NEM LÉTEZIK!
Na hát az van hogy a zalman tökig van húzva a karira ,és a hõmérséklettel nincs gond! 35-36 fok
csak a teljesítménnyel!
ahogy Narancs írja visszaveszi a MHZ órajeleket(melegedés végett) és ezért lassul le a VGA.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
MERT AZT NEM KELLENNE (én sem szedtem le)