GeForce 6 series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert jelenleg 1 mellette 1 ellene😞
Viszont nem szeretnék azért kiadni megont 40 ropit, hogy csalódjak egy hatalmasat.
Azért még mindig várok válaszokat a #6291 kérdésemre!
Elöre is köszönöm!
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
ForceWare Release 80
Version: 81.87
Release Date: October 26, 2005
Improved performance and compatibility for Call of Duty 2.
First ForceWare driver that supports Mobile GPUs. This driver only supports GeForce Go 7800 GTX GPUs from the manufactures listed above.
ForceWare Release 80
Version: 82.12
Release Date: December 22, 2005
BETA Driver
Adds support for GeForce 6800 GS AGP.
Adds support for Dell 3007WFP panel.
stb.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
mínõségi 400W-os táp ami ma már a korszerû vga és procik egyik alapfeltétele, 10-11K környékén keresendõ.
És ha ez elpukkan legalább nem ránt magával más hardvert..nem éri meg spórolni ezen.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
sok képhiba, vsync nem ér semmit, akkor is szétcsuszik a kép,ha bekapcsolod
nameg az,h 500W-os táp nélkül 10 perc játék után visszaveszi az orajeleket,mert nem birja 😊
ja,és amig 1 kártyával 1 játék megy 25 FPS-sel,az SLI-s kártyákkal is 25 FPS-sel fog menni... hiába SLI támogatottságu 1 játék az SLIZone lapján, én vhogy nem tapasztaltam a dolgot...
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Nálam úgy derúlt ki, hogy volt pót tápom, és ha azt üzemeltem be, azzal nem volt restart!
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
cod2zök nagyban tegnap, kikapcsol a gép... 2szer resetelek újraindul
ma cod2zök, lövök 2-t, megint ugyanez... és ez már nem az elsõ eset!! de itt be sem kapcsolt a gép.. akárhogy reseteltem kikapcsoltam, semmi.. kihúztam a monitort a vidkariból, megigazgattam a kártyát, és kihúztam belõle az áramot, majd vissza..
na már most ezzel mit tegyek??????? ez így nem mehet!!
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
Szeretném kérni a segítségeteket!
Nemrég vettem egy Inno3D 6600 GT-t, és azon gondolkodtam, hogy megkellene próbálnom SLI-be. A kérdésem az lenne, hogy akinek ilyen kártyálya van SLI-be, mit tudna tanácsolni nekem az ügyben, hogy vegyek-e mégegyet, vagy sok külömbség nincs a single és az SLI között?!
Segítségeteket köszönöm!
van egy,dvd olvasó,cd író, 1 vinyó, floppy😊 ez nem sok
vagy így normális amikor nincs kihasználva a kártya(nem fut játék)?
De majd probálok állítani rajta és kiprobálom .
ゾルターン
csak akkor kapcsold ki, mikor benchmarkolsz.
Nalam dx9-en meg gyorsabb is.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Egy Asus EN6600GT karim van es eddig ezeket az eredmenyeket erte el a 81_95-os driverrel huzas nelkul.
3dmark03: 8220
3dmark05: 3586
Ez milyen eredmenynek szamit?
Low power 3D -> alacsony teljesítményû 3D alkalmazások
Performance 3D -> átlagos mai játékok, vagyis ez az, ami érdekel téged.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ezek pontosan mit jelentenek? ---> "standard 2d, low power 3d, performance 3d"
Azt eszrevettem, hogy ha "standard 2d"-re allitom akkor alacsonyabb orajeleket mutat!
Mit jelent a Rivaban az "enable driver level hardware overclocking"?
Ha ezt beallitom, akkor az gyari beallitasok jelennek meg?
Elore is koszi!
A beállítások a köv.
FSAA 2X
Light Det. : Max.
Enable Shdows : On
Sadows Detail : Max.
Soft Shadows : off
Texture filt. : Ani. 2x
Texture Resn. : Max.
Videos : Medium
Pixele Doubling : OFF
DX8 : ON
Shaders : Max
1024x768
ゾルターン
Nem találkoztam ilyen problémával. 81.95 Driver NGO
ゾルターン
Van egy 6800GS 256MB os kártyám!Találkozott már valaki azzal a hibával hogy a játékok közben a fényeffekteknél vibrál a kép és nem letisztult képet kap?
Pl: Quake4, FEAR!
Vagy scrollozásnál szétesik több részre a kép visszintesen?
Pl: Emergency 3
Elöre is kössz!
itt