GeForce 6 series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem éri meg "tovább gyötörni", vidd vissza kicserélik, de inkább fizess rá pár ezrest, és kapsz egy jobbat.
Nekem ilyen van.
Club3D 6600GT
(Kicsit szar a kép. <#vigyor3>#vigyor3>)
Nekem eddig nem volt vele problémám.
Tovább gyötörjük az Inno kártyát.
Mégpedig beépítettük egy Intel procis gépbe.
Elsõre helyesen írt ki mindent ,a kártya tulajdonságainál AGP8x stb.
Tesztelés folyamatban.
Eredményeket este írom.
Egyébként csak AMD konfigban csinálja a hülyeségeket?
Ha valakinek Inteles gépben is produkálta a hibát kérem írjon.
Köszi.
Régebben nekem is Inno3D 6600GT volt, az is rossz volt, 6600 GO-nak ismerte fel, és semmi driverrel nem lett jobb. Visszavittem, kaptam helyette Leadtek-et, ami nagyon jól mûködik. Akkor megfogadtam, hogy többet "gagyit" nem veszek, inkább költök rá 5-10 ezerrel többet, hogy egy jót kapjak. Az Inno3d oldalán az ftp szerver sem ment, így drivert sem lehetett onnan leszedni. Egy "igényesebb" gyártó ezt nem engedheti meg magának. De ezt én inkább megfizetem, csak ne kelljen hetekig a boltokba járnom.
Gigabyte GA-MA69G S3H,2*1G Geil Ultra 800MHZ CL4, AMD x2 5200+ Wind. ,Chieftech 450W ,120GB Seagate,80GB SATA II Seagate ,Dell precision 530 mod házikó ,ASUS 8800GT 256mb
megvan annak is a rossz és a jo sorozata a 6600-os szériábol...
rossz sorozat: zöld nyák, alu ramhûtõbordácskák
jo sorozat: kék nyák, réz rambordák
a kéket ajánlom mindnekinek (akár bontsák ki az üzletben a folpack csomagbol a dobozt),annak csendes a hûtõje, jol huzhato, jol müködik
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
Hardware-be legyél maximalista - jó konfigot nem kell húzni:)))
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Inno3D HSI hiba @ Prohardver.hu
Amúgy egyáltalán nem járok a PH!-ra, de a Google-val ezt találtam.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Gigabyte GA-MA69G S3H,2*1G Geil Ultra 800MHZ CL4, AMD x2 5200+ Wind. ,Chieftech 450W ,120GB Seagate,80GB SATA II Seagate ,Dell precision 530 mod házikó ,ASUS 8800GT 256mb
Köszi.
Én szerencsés vok akkor😊 Alap hütövel huztam 530/1100..(tovább nem akartam..majd zalmannal..) max 75 fok.. most raktam be 2 ventit elöre meg hátra a házra😊(szép kék😛)
Kira😊 nekem eddig semmi gondom vele..
Honda - The Power of Dreams
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Köszi a gyors reagálást.Láss csodát az enyémet is pci expressx16 osnak ismeri fel a számítógép.
Hétfõn már támadok is a boltba vele.
Beírom a fórumba a fejleményeket.
Üdv.
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Hardware-be legyél maximalista - jó konfigot nem kell húzni:)))
Így utólag sajnos nem sok jóval tudlak vigasztalni, ha a boltos rendes, akkor szerencséd van, és kicserélheted a kártyát valami más márkára (pl. Leadtek, MSI, ASUS jó választás) ha nem olyan rendes, akkor annyit tehet, hogy elküldi a kártyát a nagykerbe, de valószinüleg ez annyit tesz, hogy hetekig nem lesz videókártyád, és a jobbik esetben is csak egy másik Inno3D-t fogsz kapni, ami vagy jó lesz, vagy nem. A legrosszabb eset meg az, hogy nem foglalkozik egyáltalán az esettel.
Egyébként olvasd el lent mit írtam a #6369-es hsz.-ben. Nézd azt, hogy mit ír ki Megjelenítés tulajdonságai -> Speciális -> Geforce 6600 fülnél.
Ha ilyesmit látsz, akkor el kell keserítselek, egy selejtes Inno3D kártya tulajdonosa vagy... 😞
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
A HSI probléma már itt is volt téma korábban: az HSI híd felelõs az AGP-s 6600GT kártyáknál azért, hogy az eredetileg PCI-Express csatiba szánt GPU tudjon az AGP porton mûködni. Namost az Inno3D-bõl jóóó sok novemberben, decemberben boltba került kártya hibás HSI-vel lett szerelve, így egyes alaplapokban a Windows például PCI-Express 2x sebességû csatolót ír ki, vagy GeForce 6600GO-nak ismeri fel. A kártya ettõl még mûködik, de a teljesítménye igencsak leesik, akár felére is.
es csak 2-3 ezerrel olcsobb mint egy rendes marka.
😞
Én is megutáltam az Inno3d gf600gt kártyámat.
Karácsony elõtt vettem egyet(pécsett), és a cimborám is egy másik helyen szintén vásárolt egy ugyanilyet(AGP-S mindkettõ).Két teljesen különbözõ gépfelépítésben is teszteltük.
Mind két kártya lefagy ,szemetel,szétesik a kép, kékhalál stb.
Vissza fogom vinni azt hiszem, remélem kicserélik.
Valaki elmagyarázná mi a hibája ennek a szériának?
Mi ez a HSI probléma?
Elõre is köszönöm.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
már csak azért is,mert láttam én már Dues Ex 2-t futni 85 FPs-sel is,mig nálam SLI alatt 1024*768-on közép beállitásokkal sem megy fel 30-34 fölé!!!
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Na szal nalam furamod lassitott par % -t, ha ment, ezert nem tetszett