8009
Avagy az nVidia NV4X
main_6800_header.jpg
  • bertino
    kösz mindenkinek, feketébe volt és fejjel lefelé most néztem külön lámpával, tényleg bocsi xDDDDDDD
  • bertino
    HOPPPÁÁÁ
    [fu, de cikibe érzi magát]
    [vakegér a gyerek, ne foglalkozzatok vele]
  • FaithMeN
    akkor vidd vissza ahonnan vetted
    AGP-s VGA-n kell lenni csatinak
  • bertino
    nem, AGPs
    de nincs rajta, mondom, hát csak láttnám... :(
  • kirol
    Hogyhogy nincs? PCI-E?
  • FaithMeN
    merthogy?

akkor PCI-exes a VGA?
  • bertino
    nincs neki külön rajta :(((
  • FaithMeN
    ra van dugva a tapcsati?
  • bertino
    még egy kérdés: meglehet azt nézni valamilyen programmal, hány voltot kap a VGA ?
  • bertino
    sziasztok

Vettem egy Gigabyte 6600GT-t és problémám van vele :(

Leszedtem előzőleg az ATI kártyám driverét, kivettem a kártyát
    beletettem ezt, felraktam a legujabb drivert, amit a gigabyte lapjáról töltöttem le
    és indulásnál azt írja kevés energiát kap a kártya, lecsökkentette a teljesítményét a biztonságos működés érdekében
    400Wos Codegen van a gépben, nem csodálom, hogy kevés lehet a cucc neki
    A kérdésem az, hogy manuálisan nem lehet vhogy beállítani neki, hogy addig mig ujat veszek normálisan működjön ? Vagy a kártya életképessége érdekében inkább ne is próbálkozzak vele ?
  • NeoMaN
    :)))))))))
  • [NST]Cifu
    Pardon, de ez marhaság. Nekem sincs külön ilyen PCI-E csati a tápon (Chieftec 420W), viszont a 6800GT és a 7900GTX dobozában is volt molex-átalakító, amelynek segítségével minden további nélkül áthidalható ez a probléma...
  • CzGobe
    PCI-E-es a kártya? Ha igen, akkor kéne talán 1 új tápot is venni, ha nincs rajta PCI-E-es tápcsatlakozó. Az 6 pin-es, 2sorx3oszlop (vagy fordítva :P)
    A sárgával bekeretezett izék a PCI-E-es kábelnek a helyei a tápon, aminek épp 2 van...
  • FaithMeN
    olyan kabelt kell radugni a VGA-ra amit a winyoba is be kell(4 pines,molex)

milyen alaplapod van?
  • FaithMeN
    en nem ismerek Nvidia FX6600-at!

hol talaltal Te olyat?
  • sadi57
    mert én csak beraktam a kártyát és kész...
  • sadi57
    mien kábellel kell összekötni ?:D
  • DjCooll
    Valki nem tud segíten h milyen az Inno Nvidia FX6600 ??videokártya??ha vki tud segíten az írjon plz
  • czky
    Rákötötted a tápot a videokártyára? Mer akkor szokott ilyet írni amikor nincs rákötve!
  • sadi57
    hellósztok.. az újonnan vett GeForce 6600 GT-m azt rja ki minden bekapcsolásnál hogy áram ellátás.. azt rja nem kap elegendő energiát a grafisku processzor.. erősebb tápot kell vennem???
  • JimKirk
    Kiraly mi?:)
  • Narancs
    Nyomjál bele 2500+@3200+ barton procit meg 6600GT AGP VGA-t.
  • VTomi75
    A leglényegesebb momentum kimaradt: mennyit tudsz rászánni?
  • arsene
    Hali, őskori konfigurációm VGA és CPU cseréjéhez szeretnék tanácsot kérni. Nem ártana, ha kedvenc és sokat "használt" játékaim is működnének, max. felbontásban(Spellforce, NFS Most wanted).
    Ez a jelenlegi:
    ---------------------------
    AMD Athlon XP 2000+
    Gigabyte 7VT600-P-RZ
    NVIDIA GeForce2 MX/MX 400
    RAM 1024Mb
    HDD(2) Maxtor 160Gb, Maxtor 80Gb
    Windows XP Home Edition SP2
    ---------------------------
    Előre is köszönöm a válasz(oka)t.
  • VTomi75
    Áááállat :) Beüzemeltem a VF700Cu-t. 5V-on megy, tökéletesen zajtalan és átlag 13-15 fokkal hűvösebb a kártya :)))))))))
  • MasterJay
    A második az jobb mert az tiszta réz! Köztudottan jobb a réz hűvezetése. Lehet, hogy egy kicsit drágább, de megéri!
  • szkobi
    Okka. Kösszi az infot!
  • czky
    Az első az aluminium és réz kombinációja felesleges led világítással.
    A második tiszta rész (nekem is ilyen van). Ez a jobb.
  • szkobi
    Sry még vmi! Valószínüleg ebből a márkából lesz, ezek közül meik jobb, mert csak a Base Material a külöbség.

VENTILLÁTOR ZALMAN VF 700 CU LED VGA

Dimensions : 91(L) x 126.4(W) x 30(H)mm
    - Weight : 180g
    - Base Material : Pure Copper & Pure Aluminum
    - Bearing Type : 2-Ball
    - Speed : 1,350 ~ 2,650rpm ± 10%
    - Noise Level : 18.5 ~ 28.5dB ± 10%

VENTILLÁTOR ZALMAN VF 700 CU VGA

Dimensions : 91(L) x 126.4(W) x 30(H)mm
    - Weight : 270g
    - Base Material : Pure Copper
    - Bearing Type : 2-Ball
    - Speed : 1,350 ~ 2,650rpm ± 10%
    - Noise Level : 18.5 ~ 28.5dB ± 10%
  • czky
    Mind1ik halk, mindegyiknek jó a teljesítménye.
    A Zalman-nál van 5V-os és 12V-os csatlakozó. 5V-nál csont halk. Jár hozzá memóriahűtő is.
    Primecooler-nél fordulatszámszabályozó van, ehhez is jár memóriahűtő.
    NV Silencer passz. Nem volt hozzá szerencsém.
  • szkobi
    2 hónapot bír ki egy új kártyán a gyári hütő?! Na mind1! Thx! És meik halk meiknek jó a teljesítménye?
  • czky
    Kezd bedögleni a hűtő.
    Vehetsz rá:
    Arctic Cooling NV Silencer 6 Rev.2
    Zalman VF700Cu, v VF700AlCu
    Primecooler PC-VGAHG1 (PC-VGAHG2) AlCu v Cu
  • szkobi
    Hi! Előjött egy hiba a kártyámon ( 6600 GT PCIE, gyári hütő), amikor bekapcsolom a hütőjének nagy hangja van, berreg mint az állat, ilyenkor kikapcsolom majd megint vissza. és kb az 4 alkalomra már nem berreg! Ez mitől van? ( a kártyának szar márkája van: Manli )De gondolom ugyis új hütöt kell vennem, miet ajállotok?
  • czky
    Nekem az asus 6600gt-met elvitte silent módban. Most egy 7600gt-n van és itt is tökéletesen műxik...
  • czky
    Nekem régebben olyan volt a club3d 6600gt-mel (agp), h amikor ráraktam a vf700alcu-t akkor a teljesítménye leesett kb a felére. Ha visszaraktam a gyárit jó volt. Ezt párszor próbálgattam és eladtam a kártyát.
  • VTomi75
    Az nem létezhet :))) Egyébként épp az előbb vettem meg a VF700Cu-t. A boltban rá is tették, állatul néz ki. Súlya is van rendesen, már értem, minek az AGP slot alsó végére a retesz :)
  • Richard90
    nekem Silent mode-ban nyitott háznál (terhelés nélkül) 38 fok
    játszottam a call of duty 2-vel (normal mode) és nem akart 40 fok fölé menni a hőmérséklet... és az egész úgy szaggatott mitn az atom... de csukott háznál ilyen nem jön elő
    létezik az, hogy ha nagyon túlhűtjük a kártyát akkot nem tud megfelelően dolgozni?
  • VTomi75
    Holnap érkezik a VF700-Cu :))) Emberek, akiknek ilyen van: SILENT módban is elgyűri a 6600GT-t?
  • Gaben78
    ja,, más lehetőség? agp-n nem lesz ennyi ram az tutt, de legalább belemegy a gépembe
  • ThugEdge
    köszi és akkor ugyanez 6600gt?
    me egy ráfizetéses cserét bonyolítanék