GeForce 6 series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem is inno van és az is lesz minding. Kell egy zalman hûtõ ( 5000Ft ) és kész de még igy is olcsóbb ( 38.000Ft ) + 1000mhz-n mennek a ramok a többinél meg 900-n. Annyi gond van hogy lehet 3x-or viszed vissza mire müxit.
Ha van pci-e alapod akkor azt 7600gt vegyél 49e-50e -ért ilyet vettem egy haveromnak (inno), a hûtése valami hihetetlen hangos,de nagyon megy
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
A depón kinézed a ventit, rákattintasz az oldalára, és máris láthatod!
Viszont a 123 fok az ugye nem normális a GPU-nak?
Legalábbis ezt jelzi az Asus Smartdoctor.Aztán szépen visszamegy egy fél perc alatt 60-70-re.
Mindenesetre égett szagot még nem érzek...
Egyszer találtam egy képet, hogy hogy lehet felszerelni a ZM80D-HP zalmant a 6600gt-re. Most viszont sehol nem találom. Akinek megvan van egy linkje arrol hogy hogy kell, légyszi írja már meg. Köszi!
Tény, hogy van jobb hûtés, de ez már messze jobb mint a 6600 sorozaté szvsz.
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
Mostanság vettem egy Inno3d geforce 6600-os kártyát, de vmi bibi van: az "újabb" játékok nem futnak normálisan. A poligonok között furcsa vonalak jelennek meg, mintha el lennének csúszva (pl. GTA-SA, FEAR). Ennek ellénere a régebbi játékok, pl. CS, Serious Sam gond nélkül megy.
Találkozott már vki hasonlóval? Mi lehet ez? Kihúzgáltam minden egyéb kártyát a gépbõl, több drivert kipróbáltam, marad a dolog.
<#confused>#confused>
(ne kerdezzetek hol... amcsi..)
eom$
de egyébként azoknál is jóval jobb, tudom, mert GS-rõl cseréltem 7600GT-re
49-56 bruttó és SOKKAL jobb a sima 6800-nál...
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Ráadásul az AGP-s 6800-asok nagy arányban moddolhatók 16/6-ra (12/5-rõl), ami azért jelentõsen megdobja a teljesítményt.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%