8009
Avagy az nVidia NV4X
-
Akuma #712 Mondjuk már most best buy lehetne, ha valóban 40ezer forint lenne a boltokban. -
Akuma #711 Remélem olcsóbb is lesz, ja és télleg odapörköl neki, mert akkor lemegy egy kicsit az ára :)) -
#710 Majd az X700XT feltehetően odapörköl neki.Legalábbis remélem. -
#709 Helyes küldjél róla homefotót majd!!! -
Akuma #708 Ja egyébként a részemről rosznak ítélt forceware 61.77-es driverrel próbálkoztak... meglepő eredmény -
Akuma #707 Egy frissebb prohardveres cikk 6600 GT
""
NVIDIA GeForce 6600 GT: ami tetszett
kategóriájában a leggyorsabb
egyre jobb drivertámogatás (Forceware)
Shader Model 3.0-támogatás (a jövő zenéje)
beépített MPEG-kódoló/dekódoló, hardveres WMV9-dekódolás
NVIDIA SLI technológia támogatása (további bővítés lehetősége)
viszonylag alacsony ár (a hírek szerint 199 dollár)
NVIDIA GeForce 6600 GT: ami nem tetszett
hangos ventilátor
Értékelés: nagyon ajánlott
"" -
Akuma #706 Gratula a prohardwarenek....
Ugyanabba az oszlopba veszik a 6* illetve 8* beállítással kapott adatokat... -
#705 Hát, nekem 3GHz P4, 800-as FSB-vel, gyári hűtővel 3.3-ig megy, de majd veszek rá valami brutál hűtőt, és megpróbálom jobban húzni, mert így is kurvára CPU limitált lesz a gépem.. -
#704 Ja, érdekelne mennyire hajtja ki egy 2.6GHz körüli processzor, mert ugye tesztekben igencsak 3.4 köré mennek. -
#703 De mostmár csakcsak meglesz a cucc, majd írok róla.. -
#702 A gamer edition az nem jó, mert sima 6800-ra épül, és 12 pájpos :)
Leadtek nem kell :D Nekem csak ASUS az elfogadható :)) -
#701 én tudok neked egy ASUS V9999 Gamer Edition 256MB FX6800
Bruttó 132k-ért!
Ha érdekel! :-)) nem is drága már annyira
De tudok egy Leadtek A400Ultra FX6800Ultra TDH 256MB ami bruttó 163k!
Na melyik érdekel? -
#700 Ja had melegedjen a VGA!! -
#699 Jaja.. :) ASUS marketing duma :)
De már meg van rendelve az Ultra, csak nem nagyon akar a buzi nagyker behozni ilyen kártyát.. Szal várnom kell... -
#698 Ez a szöveg még zavaróbbá teszi a dolgot:
The V9999 Gamers Edition overclocks to be 25% faster than the other GeForce 6800 VGA cards! Get the performance of a 6800 Ultra's without spending a fortune. -
#697 54-ért vettem a sapphire-t annyit szerintem megért -
Borg #696 Hát, ha nyerek a lottón, én is :) -
#695 amúgy itt volt az ideje tényleg hogy ők is kidobjanak 1 passzív hűtéses kártyát, és remélem ezt a szokást mind2 cég megtartja mert én megfogadtam hogy ezentúl csak passzív hűtéses VGA-t veszek. :) -
#694 lebuktam -
Borg #693 És hir a főoldalon :) -
#692 -
#691 NEM!
A mobility 9700, tulajdonképp egy fölturbózott M-9600, köze nincs az asztali 9700 -hoz.
-
bandia #690 Szóval a mobility radeon 9700 egy 9700 pro teljesitményére képes? Jó lenne tudni...BÁr úgysincs más választás, mert a legtöbb notebookban valami gagyi kártyát raknak, vagy csak 64 mb ram van rajtuk :( Nem tudom mire jó ez, de mind1:) -
Zsoldos #689 High detailhez 256mb ram kell. Szoval ha az nincs rajta akkor nem. Bar en kicsit nevetsegesnek tartom ezeket a detail mode-okat a d3-ban, csak a texturatomoritest kapcsoljak ki, es AF-t kapcsolnak be. Eszreveheto minosegkulonbseg nincs, a video ram igeny meg az egekig ugrik (a sebesseg meg lefele). Szoval a medium boven eleg, AF-el megtoldva. Tokjo volt, hogy bevezettek a tomoritest, ezek a hulyek meg kikapcsoljak.. -
bandia #688 Sziasztok! Nekem ugyan radeonom van....de biztos hogy a következő asztali gépbe szánt kártyám geforce 6 os lesz...nagyon tud ez valamit....
Ja egy kérdés...Mire képes egy mobility radeon 9700 as 128Mb rammal. Mert egy notebook vásárlását tervezem, és ez a legerősebb grafikus kártyya, amit notebookba raktak. Jobb mint a 9700 pro, vagy kb olyan szinten van? A 9700 pro gyorsabb mint a 9800 pro? Illetve fut e rajta a doom3 on megfelelő sebességen 1024*768 ban high detailen?
Köszi a segitséget. -
Zsoldos #687 Amugy nem rossz card ez a gf6, ha akarnek ilyesmi kartyat venni es az ara kedvezobb lenne, erosen fontolora vennem. -
Zsoldos #686 Hat mert altalaban erosebb, igaz gyakran vannak egyszinten. De szurokkel egyutt mar egyertelmuen gyorsabb. (ilyen kategoriaju kartyaknal ugyebar ez alap) Igaz openGL alatt van egyelore nemi lemaradasa.. -
#685 Amúgy nem értem hogy múltkor is végigtekertem egy ilyen teszten a grafikon csúcsíit átfutva és legtöbbször 1-2FPS-vel magasabban ált a 6800U, erre mikor végigolvastam az összegzést azt mondta hogy 6000U<->X800XT-ből a X800XT a legfaszább (zárojelben eltekintenek az SM3-tól, edig a betafarcry petchel szerintuk nő az FPS 6800U-n, de kit érdekel, még nem hivatalos), 6800GT<->X800Pro-ból talán 6800GT, de ATI ha XT-vé modolható. És nem értem azt sem hogy itt a "Videókártyák erősorrendje" topic miért nem a grafikonokat követi. -
#684 Itt van egy, aprólékos,részletes,kimerítő TESZTérdemes végig nézni, mi a jelen, és mi várható a jövőben a kareszoktól. -
#683 Lessz AGP-s 512Mb-s 6800U vagy GT? (Nem mi?) -
#682 Pontosan azért mert D3-azni akarok :D
Mert 1024-ben high quality-n úgy akad a D3 az FX5900 ultrámon mint a disznó, aztán nagyon felidegesített. A pénz meg nem számít nekem, de ezt inkább hagyjuk..
Atit meg sose vennék, tudom hülye vagyok meg minden..
Mondjuk azért odébb van még az a vásárlás. :) na ennyi -
#681 Jahh... "Szinte mindenben veri" Azért ez enyhe túlzás ! :D
Se vitatkozni se flamelni nem akarok... -
#680 6800Ultrában ez a legdrágább kártya pillanatnyilag...
Ennél a többi csak olcsóbb...
-
#679 Passz...
Nem tudom!:) -
Borg #678 Megkérdezhetem, hogy miért éri ez meg neked, főleg ennyiért?
(csak egy példa, bolhán x800pro 75-85 között van már, XT-t csinálsz belőle egy biossal, és szinte mindenben veri a 6800 ultrát (kiv. d3)) -
#677 Én az E-Connect en láttam őket, meg még pár helyen, ott bruttó 160ezerbe kerül. Bár most ráindítottam egyik ismerősömet, aki esetleg tudna nagyjerből szerezni egyet.
Crem, a videokártya nevében mit jelent az a 2DT ? -
#676 ASUS AGP-V9999 Ultra Deluxe 2DT, GeForce 6800 Ultra, 256MB DDR, 2xDVI, TV-out, AGP
Nagyker ára 111.300.-ft+áfa...
Jelenleg még érkezik ... -
#675 Talán a 6800 ultra is a "sima" 6800-ra épül a családon belüli elnevezés alapján, mert elvileg mindben ugyan az a GPU kéne hogy legyen csak más beállításokkal.
Amúgy konkrétan mennyibe kerülnek? Ezt már magyarországon láttad? -
#674 Na kicsit utánanéztem az ASUS oldalán. A Gamer Editionről azt írják, hogy 25%-kal gyorsabb, mint bármely más 6800-as kártya, és drágább is mint a Deluxe, ezzel szemben a GE mégis sima 6800-as GPU-ra épül, míg a Deluxe 6800 Ultrára.. Akkor hogyhogy mégis amaz a drágább és a gyorsabb?
Lehetetlen ezeken kiigazodni.. :D
Esetleg ha valaki találna valami összehasonlítást, megköszönném.. -
Borg #673 Szerintem ugynazok lehetnek, csak a Gamer Editionhoz biztos van egy rakat játék CD/DVD-n.
Szal maga a kártya nem feltétlen különbözik... aztán ezt max ASUS-ék tudnák biztosra megmondani :)