8009
Avagy az nVidia NV4X
main_6800_header.jpg
  • Breki33
    Ezt a tesztet kb két hete olvastam szval normálisabban kéne beszélni

Amúgy csak a kérésre válaszoltam és a cikk címét idéztem.........

Nem tudom miért kell mindenkinek beszólogatni
    Semmi öröm nem volt egyszerűen nem mindenki elfogult...

Nekem mindegy melyik a jobb amelyik jobban megéri azt veszem.
  • grebber
    Hát láttam teszteket azokban rendre ez a jobb.
  • Borg
    1. A teszt majdnem két hetes, szal nagyon nem kell örülni annak, hogy feltaláltad a spanyolviaszt.
    2. Kicsit sántít is a teszt, mivel úgy kiáltja ki a 6600GT-t a középkategória királyának, hogy se az X700PRO, se az X700XT ellen nem tesztelték... szal korai öröm.
  • Breki33
    a prohardveren van részletes teszt

A középkategória királya: GeForce 6600 GT

• Shep
    ja hát úgy igen, én újra gondoltam boltból, nem ilyen kamionról leesetekre.
  • M@TriX
    jah, jó áron lesz, de még várok teszteket vele, mert jónak írják, de csak pár újság foglalkozott még vele. Amit tudsz teszteket légyszíves szúrd már be, köszi
  • M@TriX
    aproneteken már 90 k körül lehet hozzájutni, ha nem is újonnan, de garral sztem jövő év elején már lesz 70-80 körül... 2 év gar van a karikra úgyis általában...
  • Breki33
    nekem elég a 6600 GT az sztem jó árban lesz
    remélem
  • AmcsiGyilok
    Szerintem tolhatod azt a Doom3-Far Cry felbomtást nagyobbra is én sima 6800-on játszom 1280*1024 ben és meg se kottyan neki (átlag 40-50 fps) doom timedemo 53FPS
  • Shep
    szerintem hogy 70-80 legyen ahhoz nem lesz elég januárig várni, sajnos :(
  • M@TriX
    jah én se én megvárom míg lemegy, most benne vagyok egy nagy munkába, szóval ha 70-80-ig lemegy (talán januárra), akkor megajándékozom magam vele :)

amúgy én is pont 6800GT akarok magamnak...
  • Breki33
    szép

annyit nem adnék videokariért
  • Bullet
    Geforce Ti4200 128MB volt. Pl a FarCry-ra régen azt mondtam, hogy szép, de most csodálatos. 1152x862-ben minden a maxra állítva rezzenéstelenül fut. Ugyanebben a febontásban a Doom 3 is HQ beállításokkal tökéletes. UQ beállításnál már kicsit beszaggat, de ezt betudom a 512 Ram-nak.
    Hát igen... elég sokat kipengettem érte. 106 db ezres bruttó
  • Shep
    mid volt előtte? mennyire érezhető a különbség? hol mennyiért?
  • Bullet
    Vettem egy 6800GT-t. Fasza.
  • janos666 #777
    De én nem akarok gépezni 2 év múlva. Legalábbis játszani.
  • Narancs
    első mondatból kimaradt az állítmány: LÁTSZ
  • Narancs
    1 kérdés: Doom3 -ban medium és high beállítás között különbséget? Én úgy tudom nincs minőség beli küli, csak máshogy tömörített textúrákat használ.
    Aztán mondjátok ha hülyeség persze...
    Amúgy sztem még 1 évig elleszel a konfigoddal, aztán az egészet cseréld vmi 64 bites + PCI - eXpress es konfigra, és azzal megint jó sokáig elleszel...
  • janos666 #774
    Hát gondolod hogy vettem volna minden szart ahhoz a maghoz amit félig ajándékba kaptam mikor van búzaföldem is. Irtottam egy kicsit a középtáján aztán ledugtam a földbe és lássuk mi lessz, leszedtem, kipróbáltuk, nem sírtunk mert ha már belevágtunk beugrottunk a gyerekhez akitől a magot kaptam és vettünk inkább készterméket előresodorva aztán
  • janos666 #773
    Nade én személy szerint 2 évig nem akarok gépet cserélni (lehet hogy utánna kidobom és nem is veszek már másikat. Játszani meg főleg nem.) És most ugye erre a 2 évre még csak venni kéne egy új videókártyát az FX5800 helyett meg egy RAM-ot az 2.6GHz P4, 512Mb-RAM mellé.
    De ugye akkor AGP-s kártyát kell vennem. Vagyis vagy X800XT-t vagy 6800U-t, és a jobbikat (félretéve az előítéleteket...) hogy kihúzza a 2 évet. De már ittvan pl. a DOOM3 hogy legamagasabb szinten 512Mb videóramot kér, vagyis akkor a D3 motoros játékoknak már kell majd az 512Mb RAM, lehet hogy a HL2-nek is.
    És ez is érdekes hogy egyesek szerint ugye az NV pénzeli az ID-t hogy jobban menjen a D3 az NV kártyákon stb. De akkor miért nem egyeztettek ezzel kapcsolatban hogy azt mondják hogy legmagasabb beállításon 512Mb videoRAM kell és nincs is ilyen kártyája az NV-nek.
  • Narancs
    Sztem nem, de kituggya...sztem mire 512Mb ra szükség lesz, és kijön, addiga AGP nek már eléggé kicsiny lesz a létjogosultsága...
    Nem véletlen köll infralámpa meg táptalaj a jó terméshez...
  • janos666 #771
    Szerintem magyarországon sem olyan drága a mag ahhoz képest hogy mennyit hoz (és mennyi egyéb befektetést igényel) és mennyivel kissebb a rizikófaktor mint amerikából áthozni bőröndben.
    És is vettem és vetettem hülyeségből eggyet. Nem sok esélye volt a búzamező közepén szabadég alatt, szívtunk belőle de nem ütött, az íze meg mint a szemetesláda( nem a papír, pirosmultit szedtünk szét [de kár volt]).

Amúgy akkor mondja már meg valaki: lessz-e AGP-s 512Mb-s 6800Ultra vagy GT?
  • Narancs
    magra gobdoltam...állítólag olcsóért minden fajta/féle cuccvan, mondjuk lehet a reptéren átkutatnak szopó van...
  • Pill
    Tudom. Markas cipoket fele annyiert lehet kapni. (ilyesmire gondoltal?)
  • Narancs
    Ne csak hardverből vásárolj be...
  • Pill
    Amugy ez az Amazon.com hogy megy? Rendelni kell?
  • Pill
    Nem vok perfekt. 2 evig tanultam az angolt kozepsuliban es 1 honapja vagyok itt kinn.

Ugy ertettem hogy mikor lejar az egy evem. Kovetekzo Juniusban.(Koteltezo visszamennem MO-ra. Amugy nem is akarok itt maradni. Be kell fejezni a gimit is.) Akkor meg itt az USA-ban bevasrarlok hardware-bol. Egyelore meg csak nezegetem az arakat nem akarok venni semmit.

Ahogy elneztem ez a BFG nem a legjobb. Nem igen vok otthon mostanaban a vidkarik teren, Te biztos jobban tudod hogy mi a jo ar es mi nem.
  • Breki33
    e-bay találatok
  • Breki33
    klikk

• Breki33
    ha visszamegyek?

gondolom ha kint tanulsz perfekt vagy a heléyedben elmennék egyik híres hardwer oldal angol nyelvű fórumára és ott érdeklődnék.

Mondjuk ha angyalokkal vagy és sf-ban eladó gondolom nem sokra mész.

A videokártyás topicba írtam várható árakat dollárban.
  • Pill
    En se tudom. Probalom kideriteni mit jelent.
    Ez itt nem euro hanem dollar (kb 210FT), en ugyanis az USA-ban vok jelenleg mint cserediak, es megneztem a hardware arakat mert sokan mondtak hogy olcsobb. Szoval majd ha visszamegyek bevasarlok, csak egyelore nem tom meg hogy hol. Mert amit eddig neztem az ugyanannyi volt mint otthon MO-on.
    NEm tudsz valami jo helyet? az amazon.com az mi is igazabol?
  • Breki33
    mennyi most az Euro? P

igazából nemtom miaza BFG

de ez sima 6800-asnak tűnik
  • Pill
    Mit szoltok ehhez? Megeri?
    LINK
  • Breki33
    azért írtam

ha valaki tud szerezni Áfa nélkül már megéri

de én inkább GT-t szeretnék
  • Narancs
    ÁÁÁ, télleg, vak vagyok bazz, ez a 6800 ára...
    Ezt benéztem...
    Nem is olyan húzós amúgy!
  • Narancs
    NX?
    Az mi a toszt jelent? Mondjuk MSI cuccok mindíg drágábbak, meg új a cucc, gondolom/remélem később 50-55bruttó kisker körül lesz...
  • Gabesz amd64
    Nem baj jöhet akkor is!
  • Breki33
    NX6800
  • Narancs
    Micsoda?
    Ilyen picsa drága a sima 6600 is? 6600GT anniyba lesz mint egy 6800as?
  • Breki33
    MSI NX6800 128MB 8X AGP TV-OUT 59920 Ft 74900 Ft