8009
Avagy az nVidia NV4X
main_6800_header.jpg
  • Zsoldos
    Ami nagyon nem tetszik ezekkel a driverekkel, hogy szonyeg ala seprik a gondokat. Az atis catalystek sem hibatlanok, de ha felmerult vmi, kiadtak vmi hotfixet, es javitottak a kov verzioban. De ezek a forceware-ek meg 10 verzio ota cipelik ugyanazokat a bugokat (pl thief3, farcry), es ez azert zavaro.
  • Zsoldos
    Az se rossz, de a 90-es jobbnak tunik. Mindenre mar nem emlekszem, konkretan amire emlekszem farcryban az egyik tipusu arnyekbug eltunik a 90-essel, es hogy kicsit gyorsabb annal (pl unreal engine-ben).

Foleg az nvidia.com -on levo 66.93 -t kell kerulni sztem, az eleg lassu az ujakhoz kepest.
  • Tufa
    a 71.84es nvidiával mi a baj?
  • Zsoldos
    Szerintem ami fentvan az oldalon, eleg szar. Lassu, es nem neveznem hibatlannak sem. Ami meg a legjobban bevalt eddig az a 71.90 whql , link: guru3d.com (van egy 71.90a is, azt keruld a sajat erdekedben)
  • Narancs
    www.nvidia.com
  • Gabesz amd64
    És a forceware-t honnan tudom letölteni?
    linket please
  • Zsoldos
    igy nem is biztos hogy celszeru hasznalni..
  • Zsoldos
    omegadrivers.net ha jol emlekszem.

sztem nincs kulon driver a Te kartyadra, de egy forceware-el jo eselyed van :) sajna tenyleg nem a legujabb verzio..
  • Gabesz amd64
    mondj egy linket nekem ahol az Én kártyámhoz lehet leszedni Omega drivert!

Thx
  • Narancs
    Ehh...végül kiderült mi a rák a MAfia baja. Nem volt fönt az indeo codec, ezért az intronál elvesztette a fonalat. Szal föltettem és most kurvaszépen megy...:)
    Csak azt sajnálom, hogy a forceware OMEGát mer nem nagyon frissítik....:( Pediga annó az FX -el gyógyír volt minden bugra...
  • Zsoldos
    meg regebben a cirrus logic -nal :)
  • Gabesz amd64
    Régebben meg az ATI-nál volt gáz a driver!
  • Zsoldos
    Acelozd meg a lelked, vege a kenyelmes katalisztes idoknek, eljott a bughegyek es ketes driverek folytonos csereberejenek ideje :) Talan 1 ev mulva mar kiforrottabb lesz.

Probalgattam a regi drivereket, es sztem meg rosszabbak, lassuak es ugyanugy hibasak. Igaz mafiat nem probaltam meg, az nemtom min erzi jol magat.
  • Shep
    Expertool-ra keress rá googleben, na az minden 6x00hoz jó és lehet benne a venti fordulatszámot meg sok mást álljtani.
  • Narancs
    Eagle...
    Okés, megnézem vmi régebbivel...
  • Tufa
    mafia-t régebbi driverel próbáltam és ugy ment. a gyártó féle drivert keresd (71,24 vagy valami ilyesmi). milyen márkájú amugy?
  • Narancs
    A kártya amúgy sima 6600 AGP.
  • Narancs
    Hell!
    Segítsetek plz!
    Megvan az új VGA -m, de van vele pár bibi.
    Mafia el se indul, csak fekete képernyő fogad. NFSU 2 ritka ocsmány képpel fogad.
    71.84 es ForceWare -t tettem föl.
  • crossy104
    Köszönöm!!
  • Árnyvadász
    Ez jó kérdés. ASUS-hoz is nyilván van ilyen progi, elvileg a kártyához is járna... Én eddig a Winfox-ot csak Leadtek hardwarekhez (3D-s gyorsító) láttam, ebbol arra következtetek ez ezekkel müködik normálisan.

Viszont az alaplapom az ASUS és ahhoz adnak ASUS Probe diagnosztikai progit, ami nyilván egy vkártya esetén is megvan az ASUS-nál max. más néven.... Nézz körül az ASUS honlapján...

• Gabesz amd64
    És Asus-hoz jó az?
  • Árnyvadász
    Nekem is ennyi körül van... No para!

Gabesz: Winfox software, ha Leadtek a kártya...
  • Gabesz amd64
    Mivel mérted azt le?
  • crossy104
    Köszönöm!
  • Shep
  • crossy104
    Érdeklődni szeretnék, hogy a 6800 Gt hány fokon megy terheléskor?
    Nekem 52 fok alapon, terheléskor 60-65.Jó ez vagy sem.Gyári hűtéssel.
  • tehen_m
    "eddig is ON jelleggel szóltam hozzá" a ram téma, amit tehoztá fel az is on téma...
    Te:"Hogy ne tűnjek (teljesen) bunkónak..." Ezzel minednt elárultál magadról. Ezek után te ne minősíts engem. Magadat már minősítetted.
    Én soha nem mondtam hogy ne vagyél te ddr2-t és soha nem személyeskedtem veled... A kérdésemre normálisan válaszolsz vagy PÜ...
    Ja és annyi közöm van hozzá mint neked a gf 6 series topikban.
    Előbb is írtam valamit és egy ostoba hsz-el kibújtál alóla, minek törjem magam?
  • gurubefree
    Jó reggelt mindenkinek.
    Aki még nem fogott fegyvert

Annyit a témához : kinek mi jön be , meg kinek mennyi
    pénze van , nemkem jobb a 6600gt / MSI NX6600GT VTD 128/
    mert kurva jó és olcsobb mint a 6800-as.
  • crossy104
  • Rover623
    Nézd: eddig is ON jelleggel szóltam hozzá, eztán is így teszek...ez most kivétel...

Békésen értekezünk itt jópáran, leírom (már nem először) hogy jó lenne a mostani DDR memóimat lecserélni DDR2-re...
    Erre jön egy smok és elkezd velem kötözködni, hogy semmi hasznom nem lesz belőle, bla-bla-bla...
    Ki nem tojik rá, hogy neki mi a véleménye a témáról...?
    Hülye az Intel, hülyék a gyártók, hülye vagyok én...csak ő az okos, aki hallott ezt azt azoktól akik már láttak valamit...
    Mi köze van neki ahhoz, hogy én mire szarom el a pénzemet...kértem én itt valakit vagy köteleztem valakit hogy vegyen ő is DDR2 memókat...?
    Átvertem valakit vagy veszteséget okoztam valakinek...?
    Útálom ha valaki ilyen modorban büfizik be nekem (ráadásul tapasztalatok híján): "És mit érnél a ddr2-vel?"
    Mi köze hozzá...?
    Az ilyen jellegű kérdésfelvetés egyértelmű kötözködés, flame generálás...csökött kis antiszociális elem...
    Persze én is gyengeelméjű vagyok, mert szóba álltam vele...
    Ennyi...eztán on leszek, hacsak ki nem tiltanak személyeskedésért...
  • Raszkolnyikov
    Aztán majd ti sem tudtok bemenni a munkahelyre mert tele lessz minden traktorral.
  • Antromorph
  • Antromorph
    Olyanok vagytok mint a politikusok, francba már, lassan ez a totyik is politikai hasonlóságokat fog mutatni. Mutogattok itt egymásra.
    Kérem szépen ez így nem lesz jó!
  • Gear
    Nézd meg mire írtam (Válasz 'Gear' üzenetére (#2820)

).
  • tehen_m
    Mondtam hogy gondolkodj mielőtt írsz... Ezért linkeltem egy online magazint.
  • Rover623
    Gondolom mivel te is felhasználó vagy...te sem vagy hiteles...
    Hát ennyi...
  • tehen_m
    1.A felhasználó mindig igazat mond és hiteles alapot nyújt...lol
    2.Éppen a DDR2-t erőlteti pl az intel is. Ph meg azt mondja hogy a több pénz messze nem nyújt több teljesítményt.Micsoda gonoszak hogy a marketingnek ellentmondanak (pl ebből hogyan szűrted le hogy fizett hírdetés...lol)
    3. Én az itteni hszeddel minősítettelek. (korábban leírtak)
    4. A 6600gt vs 6800 nak éppen annyi köze van a témához mint a te általad is megemlített agp vs pcie ... FElfogtad?
    5.Ne kis csillagozz! Javslom te is gondolkozz egy kicsit.
  • Rover623
    Kis csillag!
    Mondtam én olyat hogy a 6600GT jobb mint a 6800...?
    Micsodám nekem a PH! hogy összehozol vele, hogy az ottani hozzászólásokkal minősítesz...?
    Ember! Gondolkozzál mielőtt beszélsz...
    Az általam idézett topic nem fizetett hirdetés, nem elcseszett teszt, hanem felhasználó a saját bőrén tapasztalta!
  • Gabesz amd64
    Pedig néhol jobb mint a 6800!
  • tehen_m
    Egyvalamit megtanultam az SG-n:
    Hülyeségeket beszélsz, ne is próbálkozz. Itt nekem van igazam...

Most mondjam hogy azt te ne gyere ezzel a szöveggel ilyen oldalról ahol a 6600GT jobb mint a 6800.
    Befejeztem.