8009
Avagy az nVidia NV4X
-
#2919 De meikkel nincsenek ugy gondok amiket olvastam dvi meg mittomén még mi ... tied mennyi volt ? -
#2918 Sztem a legtöbben az MSI-t ajánlják. Alternatíva ként a Chaintech-et ajánlom. Nekem az van, semmi baj nincs vele... -
#2917 Helo vki tudna segiteni mien videokarit vegyek ?
6600gt-t szeretnék de meik gyárto v vmi...
meg olvastam vmit h sok hibás darab volt v van ... vki egy kis infot tudna ?? thx elöre is -
#2916 jah bocs rosszul olvastam amit írtál! -
#2915 Délután vagyok csak találkozok valakivel.
Csá mindenkinek. És még egyszer köszi. -
#2914 Haliho
A gépem a köv. : 3200+ Athlon xp /400 FSB/ ASUS a7n8-x Ultra 400;
2*512 MB SAMSUNG 400 ; 160 GB sAMSUNG 80 BG Samung 80 gb Segate
és ami a lényeg MSI NX6600GT VTD 128 MB kedveske aki most szívja a vérem.Most az alaplapi driver nForce 5.03.2-es a VGA-n
a hozzá adott megy 71.60 + 0.6 opti. ....Nem akarom elkiabálni de ma még nem volt "Hjuszton baj van" de ki tudja mit hoz a jövő De addig is azt tudom mondani a 6600GT /8342 pont 3Dmark 2003 / nagyon meg vagyok vele elégedve és aki most akar venni kártyát ne sajnálja rá megéri!!!!!!
Volt nekem ATI 9800PRO-m is de a közelébe nem ért , söt még drágább is. / 6090-et hozott ezzel a konifival.+omega/
A segítségeteket pedig nagyon köszönöm!!!!!!!! -
#2913 te ezt nem érted szerintem. -
#2912 na jó az igaz hogy bugos, de létezik egyáltalán driver amivel nem az? elég trehányul lett megírva a game, és ráadásul a vártnál sokkal rosszabb is. -
#2911 Mi nem indul el?
elindulni elindul! -
Zsoldos #2910 tudod te mi az a szeriahiba? -
#2909 agp driver oké ,hűtés megy ?Kártyát rádugtad a tápcsatlakozóra?Anélkül is elindul ,hogy nem dugod rá és egy két progi még elmegy vele... -
#2908 OFF
Ha valakit érdekel van egy 6800-as vízhűtőm amitől megvállnék!
ON
-
#2907 Lehet szériahibás!De télleg normálisan fel van rakva minden? -
#2906 Nálam a hiba rendeződött az alaplapi agp driver volt a ludas! -
#2905 nálam ugyanez van!!! 6600 gt állandóan lekapcs
milyen géped van? -
#2904 adsz áramot a hűtőjének? -
#2903 MSI NX6600GT nem egy olcsó kárty és ezt csinálja velem.
Persze ha vissza vinném 3 hétig nem lenne kártyám -
#2902 Az a gáz 2 hetes a kártya
-
#2901 Hello
Csak reset -
#2900 miután lekapcsolja a monitorod utána még tudod a gépet használni vagy csak reset? -
#2899 71.84 nekem bejött ma még nem kapcsolta le a monitorom
De ha mégegyszer megteszi és az nvidia-nak
hogy . Pedig annyir jó lenne ez a kártya -
#2898 HÁt föltettem, Driv3r három továbbra is izsonyú bugos, többit nem néztem... -
#2897 a 75.90es Xtreme jobb, de hogy az általad említett milyen nem tudom még azt nem próbáltam, elelnben vmi Dhozeres 71.90-est igén és az nem túl jó. -
#2896 Hali használ vmi "Xtreme G 76.10" -es drivert?
Van vmi tapasztalat? Jobb mint a gyári?
-
Zsoldos #2895 Milyen kepfrissitesi frekit hasznalsz? Ugyanazt, mint regen vagy magasabbat? Az en monitorom is ezt csinalja, ha picit magasabbat hasznalok a kelletenel (bar papiron birnia kene, szoval grr)
Probald meg eggyel lejjebb venni.
-
#2894 nem sima normál monitor HP MX70
-
tehen_m #2893 tft-d van? -
#2892 Azokkal minden renden mert már mozgattam mégsem jött vissza a kép.
Azota már megint megcsinálta. 3Dmark2003-nál -
tehen_m #2891 Kábelekkel minden rendben?(megtörve,nem becsavarva,félig bedugva) -
#2890 6600 -
#2889 Haliho
Nagy a gond!!!! MSI NX660GT VTD 128. A mai nap kb. 8-szor kapcsolt ki a monitorom úgy hogy a gépem ment tovább , fogalmam sincs mi a gond.Hálon játék közben. Nagyon idegesít , 1 hetes a kártya.
S.O.S minden ötletet szívesen fogadok.
Köszönöm S.O.S S.O.S S.O.S -
#2888 mind1 :D -
Zsoldos #2887 en meg most sem latom azt az ertelmet :) -
#2886 #2877
Ott arra próbáltam utalni hogy már új nvidiás van :) -
Zsoldos #2885 ja es melyiket kene megegyszer elolvasni? -
Zsoldos #2884 ok, bevallom mar vagy 5 napja nem voltam az nvidia.com -on :) azert jo, hogy lecsereltek azt a novemberi drivert. -
#2883 Olvasd el még1szer a hozzászólásom, és látogass el az nvidia.com-ra :) ott már 71.84es van... :P -
pimpusz #2882 Köszi a tanácsot, a válaszok:
- nem tekergeti, de nem is ritka de nagy szaggatásokat produkál, hanem mintha folyamatosan rángatna
- virusírtó kikapcs nem segít
- 1 giga ram van a gépben, nincs vele gond (tudomásom szerint)
- virtuális memóriát most "tisztítottam", hdd-t töredezettségmentesítettem
- cseréltem a drivert újakra, nem segített
- nem húztam a kártyát, a kiírás szerint nem melegszik túl.
Pl nfsu2 1024*768-ban, minden maxon fraps szerint átlag 40 fps-t produkál, mégis nekem úgy tűnik, hogy rángat valahogy. Az a fura, hogy pár hónapja játszogattam legutóbb, akkor nem volt gond. :)
Üdv: Pimpa -
Zsoldos #2881 Es a vinyot tekeregteti a szaggatasok kozben?
Ha igen:
-virusirto off probakepp, bar az nem szokott gond lenni.
-csekkold a ramot. Nekem volt hogy egy picit kimozdult az egyik modul a foglalatbol es csak a fele uzemelt. 3dmark jol boldogult 256 mb-val, de a gameknak rohadt keves volt.
-nezd meg a feladatkezeloben nem-e zabalja le vmi a fizikai memoriat. Normal atlag win xp 100-150mb korul fogyaszt.
-virtualis memoria eleg-e, nincs-e toredezve
Ha nem:
-Vga drivercsere lehetoleg alapos tisztogatas utan. Ha serulnek a registry bejegyzesek, pontosan ilyen jelenseg jott elo nekem 9800-al (igaz akkor a mark is doglodott..) A 66.93-t amugyse art ha lecsereled.
-Huztad a vga-dat, vagy vmi baja van, pl tulmelegszik es emiatt ingadozik a teljesitmenye. Ezt ugy tudod kiprobalni, hogy probakepp lejjebbveszed mondjuk egy 50-essel a sebesseget.
kb ezek jutottak most az eszembe. -
pimpusz #2880 Sziasztok
Arra van esetleg vmi tippetek, hogy a gf6800gt-m 3dmark-ban ilyesmiben ugyanolyan, mint kezdetben, de játékokban szaggat, rángatja a képet. Fogalmam sincs mitől lehet. :) Pár hónapja még oké volt! :)
Előre is köszi az ötleteket, ha vannak
ps.: tűzfal, vírusírtó fut, spyware nincs, driver az, mint régen (66.93)