8009
Avagy az nVidia NV4X
-
#3320 Hanyasra? Mert én is most akarom kipróbálni és hallottam hogy nincs minden driverben... -
sheepcz #3319 cserélj drivert -
lackax #3318 sziasztok! Egy kérdésem lenne. nemtom a far cry-t játszottátok-e 1.3-as patch-el.Kiprobáltam a HDR funkciot,de egy kis bibi van vele. minden átlátszo.ez miért van?ha valaki tudja jó lenne ha megirná elöre is köszi. amugy egy inno3d 6600-al probáltam. -
#3317 THX! Bejött. Ismertem én a COOLBITS-et, de csak azt a reg. bejegyzését ami az ÓRAJELFREKVENCIA BEÁLLÍTÁSAI fület hozza elő :) -
#3316 kb 30-40k lehet -
#3315 6800 ULTRA vagy 6800GT????
Árban mennyi a különbség???
-
#3314 Bocs az 2003-as eredmény , 2005 3707 pont
sorry -
#3313 mivel kaptál te annyi pontot 05-ben? -
#3312 az jóóó.
kössz a segitséget.
akkor én is ezt veszem. -
#3311 8400 pont 540/960 -
#3310 Mennyi pontot kaptál????
3dmark 2005-ben? -
#3309 Húha! Ne zavarj össze, fogalmam sincs hogy melyiket, de szerintem amit te néztél az csak annyi hogy az egyik PCI-E a másik AGP széria, ha nme akkor amelyik jön. A pontos árat még nem tudom mert személyesen még nem jártam boltban és kisker lessz mert mostanában nemigen megyünk pestre, csak ezért beszaladni meg már egyárban van... De ~50000Ft körül vannak. Pár100, 1000FT-n egy percig sem éri meg görcsölni. HA úgy nézzük minden VGA kurva drága és pénzlopás... -
#3308 Nem tudom mi a különbség de nekem MSI NX6600GT VTD 128 vané és nagyon jó. -
#3307 ÉS meiket veszed?
Ha jol tom ugye akkor van az nx6600gt meg a sima 6600gt.
Miben külömbözik a kettő?
Hol veszed?
Mennyiért? -
#3306 Az utóbbi napokban és is ezen tépelődtem. Ha ezt segít én arra jutottam hogy holnap reggel 20000-ért túladok az ASUS V9900-amon és veszek egy MSI 6600GT-t. -
#3305 Valakinek tapasztalata???? -
#3304 upsz.
Boccs.
Na szal akkor tudsz nekem valamit ajánlani?
pls help mert holnap mennék megvenni.
Nem akarom ugy megszivni mint anno amikor megvettem az fx5700-et.
Utána + ezt az asus-t,csak sajna lejárt az ideje.
-
#3303 nekem? ASUS-om van PCI-E :)
szal valamit nagyon elnézztél :) -
#3302 Látom neked inno3d 6600gt-d van.
Azt tudnék venni 41900-ért az aqua-ban.
Néztem róla képet és elég kicsinek tünik a hütés rajta.
Mennyire lehet húzni és lehet e rá szerelni zalman hütést?
Nekem egy asus fx 5900ulta-m van és ezt cserélme le csak tökre zavarban vagyok. -
#3301 agp. -
#3300 AGP vagy PCI-E? -
#3299 Hali srácok!
Lenne egy kérésem,kérdésem.
Van 63000ft-m és szeretnék egy 6 sorozatu gt videokarit.
6800gt 6600gt
128mb ddr3
Cak azt nem tom mien gyártmányut? (msi,asus,inno3d,gigabyte,stb)
Tudnátok valamit ajánlani amiröl van tapasztalat??
thx. -
#3298 1: KEress olyat hogy Coolbits 2.0, az elvileg előhoz minden létező menütm, de ezt biztos.
2: Igen, az EXE indításával automatikusan belövi a profilt. -
#3297 Hi! Kérdésem inkább az nVIDIA Forceware-el lenne kapcsolatos mint a hardware-el. Felraktam a 71.24-es Forceware-t de sajnos nem találom azt a fület ahol képernyőfelbontásonként lehet állítani a frissítési frekvenciát , igy hiába van beállítva a 1024x768-as felbontás 100Hz-mellett, mert ha elindítok egy game-t röktön 60Hz-el bombázza szememet Hogy-hogy nincs benne ez a fül? Hogyan tudnám előcsalni? A driver már többször felraktam de semmi változás. Ja, mondjuk előtte felraktam a 6.31-es nFORCE drivert, nem tudom lehet e bármi köze is hozzá.
Na és még 1 kérdés: Van még egy dolog ami nem tiszta. Az, hogy ha a TELJESÍTMÉNY & MINŐSÉG BEÁLLÍTÁSOK fölön lévő profilpszerkesztési lehetőséggel, létrehozok egy játékhoz egy profilt, akkor a játékot elindítva automatikusan a profilban beállítottak fogna érvényesülni, vagy előbb manuálisan ki kell választani a kívánt profilt? Az utóbbinak mondjuk nem sok értelme lenne, pálne, hogy a profil készítésekor meg kell adni az alkalmazás .exe-jét és ennek elérési útját de kipróbáltam, hogy elindítottam egy játékot amihez előzőleg csináltam egy profilt, majd lehoztam a játékot tálcára és megnéztem a beállításokat, hát nem azok a beállítások jelentek meg amiket én a profilban beállítottam.
-
Árnyvadász #3296 Köszi az infókat!
Nekem terheletlenül (csak ezt tudom mondani, hisz húzva nem volt) sokkal több volt a homérséklet, pedig a házamban kb. 32-35 fok körüli a ho. (Két venti is dolgozik a házban)
Nekem 66-67 fok volt a GPU homérséklete. Egy negyed óra után.
Ha minden igaz talán ma már megérkezett a cserekártya, egy pár óra múlva érdeklödöm a szervizben, tegnap azt mondták már raktáron van csak ki kell, hogy szállítsák az üzletbe. -
Cvd #3295 Na egy nap csúszással, és csak negyed óra játék után (nem értem rá ma se rendesen), de itt vannak a hőfokok:
Terheletlenül (350/1100): 58/45 (Mag/Környezet)
Terhelve (410/1100): 72-74/55-56
Utóbbinál ingadoznak folyamatosan pár fokot fel-le, meg elképzelhető hogy ment is volna fel egy kicsit ha tovább dolgoztatom. Habár az utolsó pár percben nem látszott ennek nyoma. -
#3294 Megjött a VGA-m... Lehet a northbridge borda felét le kell fűrészelnem hogy beférjem... A galériámban találtok képeket...
-
mEkLaU #3293 .....csak kiderült h nem én vok hülye... -
#3292 jah... -
#3291 Jah akkor ebből volt az egész félreértés... -
#3290 igaz! a #3278-as hozzászol
somból kitörölném az "is" szócskát!
Azt nem direct raktam be!jól tudom hogy az AGP-sen kettő van,mivel az AGP porton nem bír annyi áramot felvenni mint egy PCI-ex-s! -
#3289 Gabesz olvasd el ezt... #3284
Meg a képen 2 tápcsati van az Ultrán... -
#3288 :DDDDDDD -
#3287 10 perc múlva füstölni fog -
#3286 hivatalos oldal csak tudja -
Zsoldos #3285 na, ma sem volt a gf6-al gondom :) -
#3284 Figyelj már te most miről beszélsz??? A #3250-es hozzászólásban egy AGP-s kártya van... És egyébként is Gabesz azt írta, hogy még a Pci-E-es Ultrán sincs két csati nemhogy az AGP-en, márpedig a lenti képen kettő csati van és az egy AGP-s Ultra!!
Te egyébként nagyon félreértettél valamit Punker nem arra írta azt hogy pedig 2 csati van, hogy a PCI-E-esen van két csati hanem a lenti képen lévő AGP-s Ultrán két DB tápcsatlakozó van... -
#3283 na ezt most nem értem, az MSI oldalon a képen egyértelmű a 2 csati leírás szerint AGP szal akkor mi van? -
#3282 bazzeee tényleg :) -
mEkLaU #3280 Nem tudsz megkülönböztetni egy PCI-E-s meg egy AGP-s kártyát?
Aztán minden topicban osztod az észt...eddig nem szoltam bocs de már irritáló