8009
Avagy az nVidia NV4X
-
#3360 csá!
6600 GT-ből melyiket a legérdemesebb megvenni? -
#3359 Sima 6600-am van, azzal is tökéletes... -
#3358 Nekem igen. Rakd fel az 1.3-s patchet! -
#3357 Hali!
MOst akkor működik a HDR 6600 GT -vel is vagy csak 6800-al minimum?
Mert erre a parancsra: \r_HDRRendering 1 unknow commandot ír nekem. -
#3356 Mint nekem, az FX-en meg 160C volt, de szerintem minden kártya kifagy vagy leég mielőtt átlápné ezeket a küszöböket... -
Rover623 #3355 Az még egész jó...
Van olyan GF6-os variáció, ahol 145C... -
Árnyvadász #3354 Kérdés: Akinek 6800-asa van nézze már meg az nvidia driverben mennyi neki a maglassúlási küszöb. (Homérsékleti beállításoknál vagy mifene van). Nekem 120C-ok ír ki, állítani sem lehet rajta, ez a default. Nekem ez valahogy soknak tunik. Thx! -
#3353 ez jó!!:) -
Árnyvadász #3352 http://www.jscustompcs.com/power_supply/Power_Supply_Calculator.php?cmd=INTEL
Itt ki tudod számolni mekkora táp kell. -
#3351 elég, persze 400 a minimum és márkás táp legyen.
nekem is hasonló a konfig és 400-al simán elmegy... és +1 winyóm is van még. -
cito #3350 mégis? Chieftech? -
#3349 Szerintem nagyobb kell...... -
cito #3348 Sziasztok!!!
Kérdeésem a következő!
Az aláírásomba szereplő gépnek mennyire felel meg a 400 W-os Codegen táp...
Nem márkás tudom, de ezt birnia kéne. Vagynem?
-
Árnyvadász #3347 Nagyon sok pályán megnéztem, mivel épp nemrég vittem végig másodszor, így megvolt minden mentésem.
Amúgy indítsd parancssorból a farcry.exe-t csak írd mögé -devmode és akkor minden pálya elérhetové válik.
Belso terekben nagyobbat üt a HDR, külsoben is klassz, de ott tényleg nem annyira, ezért lehet az, hogy a Training nem jött be annyira. Késobbi pályákon hidd el lesz álejtés. -
Zsoldos #3346 Az kb jo. Defaultbol 0.6 -os erossegu, szerintem kicsit sok, 0.5 korul mar ok -
Zsoldos #3345 Az, hogy tobben szeretik nem azt jelenti, hogy jobb is. Foleg, hogy a nepszeruseg egy resze a nagynevu os miatt van. Ha nevtelenul jelenik meg a jatek, nem biztos, hogy beszelnenk rola, egy jol kivitelezett oldschool fps kulonosebb ujitas nelkul, gyenge outdoor supporttal (a 10 meterenkent szort sprite fucsomok, a kocka sziklak, a 45 fokokban kanyarodo szakadekok ittott hl1 feelinget varazsolnak elenk). Szamomra a farcry hozott vmi ujat (a latvany, a gigaszi bejarhato szigetek, ezeken kotetlen koborlas, az elobbiek miatt jol hasznalhato jarmuvek, valtozo elrendezesu katonak, viszonylag jo, taktikus ai). Flame off mielott elkezdodne, ez csak egy velemeny, mint a tied :) -
#3344 Mennyi az ideális érték a Far Cry-ban a HDR-nek( én 7-et olvastam valahol)??? Egyébként az ini fájlban is be lehet állítani és akkor nem kell a parancssorral vacakolni -
#3343 Ja, tényleg jó lett AA nélkül. De nem vagyok tőle annyira elragadtatva mint te. Melyik pályálkon nézted, mert én még a tréninget vittem végig. -
#3342 Azért a HL2 csak jobb elismertebb (többen szeretik), a HDR miatt szerintem most én is végigtolom majd a Far Cray-t, de lehet hogy csak úgy mint a DOOM3-at, ha megunom nem kinlódom érte, GOD módban végigszaladok csak a látvány miatt... -
#3341 Veled vagyok!!!!!!!
Bántott is a dolog , hogy a Game Star-ban / Januári / az éves öszefoglalóban sehol nem volt....
Számomra a 2004-es év játéka a FARCRY , DOOM3 és HL2 meg nagy .......... -
Zsoldos #3340 Teszteltem: HDR hibatlan a 71.90 -es driverrel, lehet kiprobalni.
Latvanyos effekt. Bar sztem enelkul is a farcry a leg-nextgenebb jatek a mostaniak kozul. -
#3339 Veszek egy 6800 Ultrát -
Árnyvadász #3338 AA-t kapcsold ki, és padló lesz :) Aniso maradhat. Olyan HDR-el a játék, mintha az Oblivionnal vagy az U3-al játszana az ember, igazi next-gen játék lesz belole egycsapásra. Én emiatt harmadjára is végigviszem a játékot. Megéri az biztos. -
#3337 Akkor lehet hogy nem is a 70.xx+ driver a gond hanem az AA, mert nekem 4XAA és 16XAF-es volt belőve mikor HDR-t akartam lesni. De maga a HDR effekt az lejött. A fél pálya átlátszó volt de ha a napot, vagy belső tereken (a training pályát toltam) a láthatósági szögbe eső részeket (ahol látszott is valami, nem volt áttetsző vagy láthatatlan) néztem akkor adagolta rendesen a fényt, meg ezt a kisüti a szemed majd elkezdesz látni cuccot. Igaz a pályából alig láttam valamit, pedig azon is biztos szép lenne, nem a nopot meg a fényes ablakot kell bámulni egy játékban...
Viszont van egy ilyen márvány és üveggömböket egy templomféleségben lebegtető és pörgető HDR techdemo, aminek a beállításában direkt van élsimítási szint, sőtt alapból is ad egy 2X AA-t, én 4X-essel néztem pár percig, de az akkor is csak techdemo, attól hogy szép... -
Árnyvadász #3336 Akkor lehet, hogy csak 6800-as kártyákkal mukodik. :( -
#3335 Nekem nem csinál semmit -
#3334 köszönöm -
Árnyvadász #3333 Tölts be egy pályát és hívd le a konzolt. Asszem a nullát kell lenyomni, hogy lejöjjön és oda írd be. A \ jelet a CTRL+ALT+Q-val lehet elohozni ha jól emlékszem... Mert az ALT+Q-ra mindig q-t ír. -
Árnyvadász #3332 Ja és az AA-t ne kapcsold be. Se driverben, se a játékban. HDR csak AA OFF-nál muködik. -
#3331 Nem értem hová kell beírni???
-
Árnyvadász #3330 6-os szériás GeForce kártya tudja a HDR-t. (High Dinamic Range) Tedd fel a Far Cry-t aztán az 1.3-as patch-et, majd a konzolba írd be ezt a parancsot:
\r_HDRRendering 1
És leesel a székrol ezt garantálom. Nemkicsit durva fényhatások lesznek a játékban ettol. Leírni felesleges, ezt látni kell. Doom3 ezután max. egy rossz vicc.
-
#3329 MSI NX6600GT VTD 128 kártyám van van köze ehez a HDR-hez???? -
#3328 Mi az a HDR??
-
Árnyvadász #3327 Tegnap kirpóbáltam én is a HDR-t. Ott estem össze annyira üt! 66.93-as driver. Annyi a gáz vele, hogy az ellenfelek CryVision módban nem színesek, mint alapból, de a látvány az büntet. -
#3326 Ja, ha bámulod a napot és a füöldre nézel előbb sötétebb majd valamivel fényesbb lesz. De ha tologatod a levelt jobban kivehető mit csinál, csak 1.0 fölött már egyenesen ront a látványon, talán még a default 0.6 is sok egy kicsit. Hanyas driver, majd ma akarom megnézni 66.72-vel, úgy emlékszem az jó driver volt és egyébként is Far Cry-ra élezték ki, talán nem bugzik a HDR-től... -
#3325 Én is próbálta a Far Cry-t, nálam nem volt villódzás.A HDR fordítva is működik??? Tehát bemész a világosról egy sötét szobába és koromsötét van, de a szem hozzászokik és lassan körvonalozódnak a részletek.. -
#3324 Most én is teszteltem a Far Cry HDR-t. Igaz hogy a textúrák és modellek villódznak és el is tűnögetnek, de maga a HDR megy. Viszont látszik hogy csak techdemo BETA, mert kb. annyi hogy meglátsz valami fényeset akkor majd kisüti a szemed, de szép fokozatosan beáll normálra. Mint az a márványgömbös HDR techdemo... A HL2 HDR-jét várom már, mert a régi techdemo videójuk nagyon szépnek tűnt, de mindjárt elő is szedem a custom HRD MOD-ot hozzá, megnézem mit mutat. -
Zsoldos #3323 En is azt hasznalom, nalam ez valt be a legjobban kozuluk. Viszont farcry hdr nem megy fele. Sot, igazabol en egyik masik driverrel sem tudtam eletet lehelni bele. A farcry topicban azt irjak, hogy 60.xx alatti driverek viszik csak (vagy vmi ilyesmi osi valtozatok), de en azokat fel nem rakom.. -
lackax #3322 van ez jó?
-
lackax #3321 Ez jó kérdés .Nekem most egy 72.90