8009
Avagy az nVidia NV4X
-
#3480 mikro=mikor:D -
#3479 neked mikro lesz meg a 6800? -
#3478 -
#3477 én majd nyáron valszeg veszek egy 64 es amd-t
-
#3476 hát jah p4 vagy amd 64 jobb lenne -
#3475 XP2500+@3200+ -
#3474 de már itt lenne a kezembe! hu de zsír lenne! -
#3473 jaaah tényleg! -
#3472 még szép!
olyat mint a tied!De ezt már mondtam!
jah és PCI-ex-eset akarok -
#3471 Gt-t akarsz?
isten cucc!!!:D -
#3470 hát nem kuka mert olyat fogok venni!
ha kiadják az új VGA-t onnantól legalább két évig böven elég lesz! -
#3469 Ja még 1:Xpertvision 6800- am kicserélték mert beállitottam 12/6 -ot (16 nem ment)
és kb 1 hónap után elöjöttek a Vertex hibák,Visszaállitottam 12/5-re de már késö volt ESZART.
-
Árnyvadász #3468 6800GT kuka :) -
#3467 Az NV50:
A duál magos szörnyeteg 32 pixel csővezetéket tartalmaz (csakúgy mint az új ATI mag), és a TSMC 90nm-es technológiájával készül majd. Az NVIDIA referencia hűtése egy óriási, 4 hőcsöves rézhűtés lesz, egy jókora méretű ventilátorral a tetején. Érdekesség még, hogy a cég az új sorozattal nem csak a felső és középkategóriát fedi majd le, hanem az alsó kategóriába is kínálni fog megoldásokat, melyekbe már a második generációs Turbo Cache technológiát is beépítik...
Hát reménykedjünk hogy így lesz!
hájra Nvidia! -
#3466 Legfeljebb a gyárilag inaktív pipelinek halhatnak be, ha a többi azt még garanciával is visszaveszik elvileg... -
#3465 milyen proci van a Gt mellett? -
Zsoldos #3464 Hat a softmodolt 9800se-k halnak meg szepen sorban.. (fel-1 ev alatt) Hogy ezekre is ilyen sors var azt nem tudni -
#3463 Vettem 1 sima Inno 6800-at.Ki is probáltam rajta a 16/6-ot.Sikerült is sikeresen lefutottak a 3DMarkok,de félek töle hogy tartós 16/6-on romolhat a kártya.Hallottatok-e már róla hogy tartós használat után beszart a kártya?
-
#3462 hát igen, én eladtam 35K ért a 9700promat tettem még mellé 54-et és vettem a 6800GT-t nem bántam meg egyenlőre, pár nyomorék konzol átirattól eltekintve minden maxon megy élsimítás anisoval, eleinte tartottam tőle, hogy a proci kevés lesz neki, de egyenlőre elégnek tűnik. -
#3461 Ja, 20K-ért adtam elaz előzőt és 25K-t ettem mellé. Hát, hogy megérte-e az jó kérdés. Igen is meg nem is, van benne sok érdekes apróság (Far Cry HDR...) és pont annyival gyorsabb CS:S-ben hogy elég lett 1024X768 4XAA, 16AF-hez, de a felbontást már nem is merem fnetebbtolni, pedig az FX-el majd fél évig nagyobb felbontásban toltatam hasonló szűrők mellett az akkori játékokat... -
#3460 hát erről beszélek én, hogy azért a 6600GT nem egy időtálló kártya, ha maxban akarsz játszani, persze pillanatnyilag jónak számít, de ez sajna nem sokáig marad így. -
#3459 Ugyanez volt nemrég a gondom, az inno olcsóbb, de ér-e annyit a többi... Én MSI-t néztem még, az is ~8-10000-el lett volna több, bár legalább VIVO lett volna rajata amit még néha használnék is, de teljesítményben legfeljebb 1-2%, az meg max 1000 FT-t ha érne...
A vége Inno3D lett. Mikor kibontottam a dobozt megbántam, mert nevetséges a hűtője és labilis az összeszerelése: azt hittem letörik a hátsó lemez amin a csatlakozók vannak ha faszára meghúzom a csavart ahogy szoktam ; a hűtője rész színű, de a borda kb olyan vastag hogy elgyurmázgatnék vele puszta kézzel, igaz halknak halk és egyenlőre még nem égető a tuning és behűti alapórajelen (~68° játékból kilépve, az FX-em tuningját is későbbre tartogattam, közben meg eladtam...), de a molex csatlakozó leszédülésétől is tartottam mikor beledugtam, úgy fogtam hátul. Vagyis mintha még a ragasztót és forrasztócint is sajnálták volna belőle. Zárt gépházam van, nem bolygatom hogy széteshessen... Viszont a hűtő még csak fölé sem lóg a RAM-oknak és hülyén van elrendezve nehogy rámenjen valami házilag vagdalt borda. (oldalra vannak forgatva és közelebb vannak a GPU-hoz). A ventije kissebb mit régen a 486-os procimon volt.
Összességében végül is jól megy, kinyomja a ~7850 pontot (elsőre csak 7500 akart lenni, de bejáródott vagy mittudomén...) Valószínűleg nem ér +8000-et drágább 6600GT, mert nekem már most kicsi a kártya, FX5800 után nem volt nagy ugrás, 6800GT kellett volna, csak baszottul nem volt kedvem annyit a boltban hagyni, lehet hogy amint jönnek az új kártyák eladom... -
#3458 nézz szét a neten sok teszt van, amúgy nekem voltak inno-im és igaz 2-t megsütöttem, de az táphiba volt. amúgyha esetlegesen mégis valami hibája lenne (mint akármelyik karinál lehet) azok azonnal kijönnek. az inno az olcsón és jót gyárt. én a plusz 8-at ha nagyon el akarnám költeni, akkor egy Zalman-t vennék rá. és azzal aztán tuningolhatod ezerrel. -
#3457 pontosan -
#3456 ez úgy van, hogy innovision a cég és a kártyák futnak inno3d alatt, ha jól tudo, szóval a 2 majdnem ugyanaz a cég ugyanaz mindenképpen. 6800GTm van inno-s -
Brian87 #3455 Én is az Innovision-re gondoltam.
Neked egyébként milyen videókárytád van???
Ha netán 6600GT tudnál vmi adatokat mondani egy-két ütösebb játéknál vagy pl. tesztelőben mennyit kaptál vele??
Mellesleg ugye van Innovision is amire te is azt mondod hogy jó kis típus(én sztem is jó) meg ugye van az Inno3D.
Most pl. egy csomó helyen mikor nézegettem a keresőknél az Innovisionra is Inno3D-t is kihozta.
Most végülis ez ugyanaz vagy teljesen két különböző márka??Sztem két különböző de mondom megkérdem mert ez már érdekelt. -
#3454 szerintem annyival nem jobb a C. az innok is elég jók, bár majd ez páran úgyis trónfolni fogják, de nekem pár év alatt az innos cuccokkal kapcsolatban csak jó tapasztalatom volt. -
#3453 Chaintech -
Brian87 #3452 Szevasztok!!
VGA vásárlás előtt állok meg is van a kártya de nemtudom eldönteni melyik készítőt vegyem. A kártya egy nVidia Geforce 6600GT 128MB lesz de nemtudok dönteni melyik legyen Innovision vagy Chaintech???
Tény és való a Chaintech drágább 8000 Ft-al de vajon megéri annyit rákölteni vagy vegyem meg Innovisionban.Mindenképp-e két kártya közül választok tehát ezek közül segítsetek.
Annyit nemtudok hogy megérie gyűjteni 8000-t hogy Chaintech-es 6600GT-m legyen mert igaz mondják hogy Hz-ben is többet tud mint az Innov. de vajon ez a teljesítmény megér 8000-et???
Szerintetek melyik??? -
#3451 leadtek!!! -
Inquisitor #3450 "mert ha minél több memória van a 6200-es mellett annál jobb lesz a teljesítmény!"
Ez a f*stalicska 6200 TurboCache verzióra érvényes ... elvileg. A tesztekben nem láttam, hogy meghatná akár 1GB ram is. És így kb. hozza a rendes 6200 teljesítményének 1/4-ét? -
#3449 a 3 év garit akarsz akkor Asus!ezért megéri!amúgy Én leadteket választanám de ezt már ide leírtam miliószor :P -
#3448 van akinek jól működik az automatikus túlhajtás? mert nekem olyan mértékben túlhúzza hogy simán kifagy a cucc -
Akuma #3447 azóta nem csinálta (restart után visszajött a kép), igaz azóta nem is játszottam semmi megterhetőlvel, csak az elastomania-val :p -
Fox44 #3446 Hello! Szerintetek melyiket erdemes megvenni? Leadtek WinFast A6600 GT TDH vagy ASUS N6600GT/TD 128 MB DDR3 / TV-OUT / DVI -
#3445 driver gond talán!
ha meg gáz van akkor vidd vissza azt kicserélik! -
Árnyvadász #3444 Ajjaj... Írd meg mi lett végül is. Remélem nem adta fel. -
Akuma #3443 nah a 6800GT-m elment sz@rni... nincs húzva és elment a képnek egy része vizszintesen felfele (a kép felső része) nem jelenít meg semmit!!!!!!!
nyomok egy restartot, hátha... egyébként épp SWAT 4-eztem... -
#3442 jah és azért kell nagy táp hozzá mert külön kell áramot adni a VGA-nak! -
#3441 táp az karcsú de nagyon!legalább 300Watt feletti tápot vegyél bele!
És leadtek-et vegyél jó VGA!