8009
Avagy az nVidia NV4X
-
Rover623 #3962 Szeretem az olyan embereket akiknek ilyen a hozzáállásuk...
"Én még nem láttam, tehát nem létezik...!"
LOL -
#3961 nem tom de nagyon csúnyán megégett 2 kis fekete pöcök volt egymás mellett a maghoz közelebbi fehérre volt égve. -
#3960 Télleg, hogy lehet szétégetni egy kártyát?
Amikor döglődött a venti a 9800se -men full zanzás lett a kép, rögtön észrevettem...vagy direkt nyírták ki? -
#3959 Ha bírná a 600-at, akkor nem gyártottak (vagy fognak) volna 6600Ultrát. Szerintem senkinek nem megy 600-at.
Az meg hogy zölden villognak a cuccok, az azt jelzi hogy túl van tuningolva.
Csak érdeklődés szintjén: milyen játék az amihez ennyire kell tuningolni? Ha mindent fullra akarsz állítani, akkor érdemesebb lenne venned egy felső kategóriás kártyát. -
#3958 ma hoztak egy inno 5700-es kártyát, hogy sz@r de még garos, már a dobozban bűzlött, ilyen ocsmányul szétégetett kártyát még nem láttam :) -
#3957 Nekem is csak 550MHz -et megy a mag, igaz az enyém sima 6600 -as... -
#3956 Inno3D 6600GT. 6X nehezebb volt leszedni a gyári hűtőt mint ezt felrakni. A coolbits csak 576Mhz-t dobott optimalra, de én 600-ra kinlódtam. Elindítottam a 3DMark03-at, a Game és CPU tesztek szépen futottak, de a "ragtroll"-nál zölden kezdet zölden villódni minden (ez mire utal?), hagytam lefutni és CSAK 8350 pont. (eddigi rekordom 8500, úgy 560Mhz-n futott gyári hűtővel és bontott gépház+szobaventivel :D) Mikor kiléptem csak ~53 fok volt a GPU hőmérséklet ami nagyon jó, mert eddig üresjártban is bemelegedett ~63 fokig. Akkor ezek szerint szoptam, a GPU nem a legemberesebb és még 600Mhz-t se bír? Vagy csak szoktassam, hátha? Megnézem játék közben produkál-e villódzást... -
MiZo@game #3955 akarok venni egy 6600 gt-t, de nemtom melyik márkát válasszam, ahogy itt olvastam a fórumot, a leadteket többet dícsérték, de nemtom mennyire érné meg, hiszen nem egy "nagy" márka.. én legszívesebben asus-t vennék, de azért a 12000 forint különbség elgondolkodtató.. a leadtek olyan 44k körül mozog..
Asus GeForce N6600GT Top Edition 128 MB TV DVI AGP 56500 Ft
melyiket éri meg jobban? (ezek bruttó árak) -
DirtyPio #3954 szolj, hogy mit ertel el vele,mert en is egy ilyenbe gondolkozok. -
#3953 Milyen gyártótól van a kari? -
#3952 Álatalában én is irtózom az olcsó márkáktól és inkább fizetek a névért is, de pont ma vettem rá egy ilyen hűtőt és most összevetve a 2 számlát (6600GT és Zalman Vf700AlCu) a kéretlenül zacskóbadobott árlistával, még mindíg 2000Ft-vel olcsóbb a kari mindt egy MSI, de jobb a hűtője. Majd estefelé eldől megérte-e... -
#3951 Felhivtam őket azt mondták hogy lehet hogy utoljára tudták annyiért beszerezni de már nicsen.
Meg igy utolag elnézve elirás is szerintem mert felette van sima 6600 32 375 Ft-ért. -
Borg #3950 Az a club3d elírás szerintem, kizárt hogy GT ennyibe legyen. -
#3949 Ezt történetesen a Rufszban láttam.
De ha szar az inno miért drágább akkor a "jobb" Club 3D-nél? -
Borg #3948 Jah, tipikusan a mistral ilyen.
Kiteszi a nettó meg kamu árakat a weboldalára, aztán mikor megy megvenni az ember akkor "éppen elfogyott, de van itt egy kicsivel drágább..." -
Borg #3947 Az inno az alja a márkáknak, egy rakás szar a hűtője. Szal az árához számolj hozzá egy Zalman VNF700AlCu-t... -
#3946 Árlistában láttam és ezek BRUTTÓ árak azért mondtam hogy marha olcsó. -
#3945 Inno3D GF 6600GT 128 MB TV out (2 év gar.) 43 250 Ft
Az Inno 3D jobb mint a Club3D vagy miért drágább ennyivel? -
Rover623 #3944 Ha boltban/árlistában láttad, akkor az nettó ár...olcsónak olcsó, de mivel nagyker szinten már több gyártmány is 30.000 alatt van, baráti árképzésnek nevezném...
Nagy forgalmú bolt esetén vevőcsalogató...kis forgalmúnál öngyilkos jellegű... -
#3943 Club3D GF 6600GT 128 MB TV out (2 év gar.) 30 250 Ft
Ez hogyhogy ilyen olcsó?? -
Rover623 #3942 Nekem ez a véleményem...és ezt javasolnám.
Akik drágább kártyákat vettek, semmivel nem tudnak többet felmutatni mint a noname karikkal rendelkezők.
Azzal érvelnek, hogy nem 1 év, hanem 2-3-5-akárhány év garit kaptak...hol lesz a legtöbbünknél 1 év múlva ez a kari...egyébként is, ha az első 1-2 hónapban nem döglik be (ekkor van a legjobban nyúzva, mert mindenki próbálgatja a cuccát hogy mit bír), akkor már nem is fog!
A leggyengébb pont a hűtő, de azt úgyis lecseréli aki húzni és/vagy csendesíteni akarja.
Azt is mondják, hogy minőségibb alkatrészek, stb...tuningban nem bizonyítottak, képük nem szebb...akkor minek...?
Szerintem... -
DirtyPio #3941 Ha jol olvastam az alabbiakat, akkor ugy nezem, hogy mind1, hogy milyen 6600GT-t veszel, ha ki akarod cserelni rajta a hutest, mert mindegyik kellene menjen ugyanazon az orajele, azaz olyan 550-600 MHz-en? Akkor a videokariknak ez az arkulonbsege a koritesbol szarmazik? Mert ha igen, akkor kijelenthetem, es megnyugodhatok, hogy mindenki vegyen egy sxar 6600 Gt-t es vegyen ra egy izmos hutot, mint pl. az elobb emlitett zalman VF700 es ugyanott van, mintha vett volna 50$-ral dragabban egy ugyanolyan kartyat. -
#3940 Kábé enyim is ez.
Majd rákötöm másik ágra a olvasot, hátha javit a helyzeten.
Másikon csak a VGA meg 2 silentblade 80as van -
#3939 Kurvára mennie kéne, nekem egy 350es Codegen is vette a konfigom:
Abit nf7-s
Mobile Barton 2400+ @2400MHz
2*256mb 333@400mhz vm ram
Radeon 9800se@PRO (445/720).......Eagle 6600 (300/550 @ 550/675)
160Gb maxtor pata vinyó
Asus cd olvasó
Toshiba DVD író -
#3938 Én is simára irtam,csak roxul fogalmaztam meg bocsesz.
Nekem 360as a táp,beraktam egy DVD irot olvaso meg a vinyonak a tápágára,és elindult a gép csak a xp boot képernyö halványan jöt be,xp else indult, igy a olvasott be se kötöttem még.
Bár mennie kellene, az a power számitgatos oldal szerint ha jol emléxem 270-275 W között volt a tápfelvétel. -
#3937 400W jó lesz... -
#3936 Az én sima 6600 -asom dobozára min 350Wattos ajánl... -
#3935 ezt kifeljenéd részleteseben nekem kérlek nekem egy qtec 400W tápom van ez jó egy 6600 GT re -
#3934 De ezekre rá van irva (legalábbis az enyémre) hogy kell a 300W táp mellékelve -
#3933 Köszi a segítséget.
Mi is a táp-ra gyanakszunk.(egy 300W illetve egy 200W-al próbáltuk ki. A 200W-el hamarabb kapcsolt ki a monitor.)
-
#3932 Vagy a táp kevés, de ha máshol is ezt csinálja vszínű szar a kártya. Innoéknál mostanság ez nem ritka... -
#3931 Sziasztok!
Most vettem egy Inno 3D Geforce 6600 Premium Edition-t, a gondom az vele, hogy elindítom a 3D Mark 05-öt, vagy bármelyik játékot néhány perc múlva a monitor kikapcsol! Szerintetek mi lehet a gond? A táp 300W-os, a kártya hőmérséklete pedig eléri 60 C- t is! Már a második konfigben próbálom ki, de abban is ugyanezt produlálja! Lehet, hogy hibás a kártya?
Minden segítséget megköszönnék!!!!! -
Rover623 #3930 Valszeg pont annyira mint bármely más 6600GT-t... -
DirtyPio #3929 Mit szoltok egy leadtek 6600 GT Extreme Editiont meg mennyire leehetne huzni? -
#3928 Ez csak a GPU-val érintkezik? Mert úgy nézem nem fér el a HIS borda, vagy az az elülső lemez csak opcionáli díszítés? Te is AGP-s 6600sima/GT-re tetted fel, hány Mhz-t értél el vele? Valahogy nem igazán bízom még a hőcsöves megoldásokban sem, nemhogy egy passzív borda +ventis aktívhűtésében, egyszerűen ezt nem erre találtak ki, bár attól működhet... Ha ez a kispicsa Inno3D-s CoolMaster cooler behűti ~520 Mhz-ig akkor a Zalman kaki is elviszi 600-ig, afölött meg úgy sem igazán stabil mindennapi használatra attól hogy csak xx celsiusfok... (úgy hogy nyugodtan játszhass, ne keljen félned hátha lefagy...) -
#3927 Sztem jó az AlCu is, vagy #3892...
-
#3925 Kösz, csak nem volt egyértelmű, mert hangnem alapján úgy általánosságban a 6600GT tuningolhatóságáról írnál... Az nekem bőven jó ha beveszi a kerek 600-at, vagy ha arra játszom rá akkor a kerek 10000 3DMark03 pontot kiköhögi...
Viszont ma beugrottam a közép-kiskerbe ami mellett akaratlanul elsátálok minden nap (átbaesik). Volt is a polcon pár Zalman VF700AlCu-juk. Kérdeztem hogy mikorra tudna hozni tisztán rezeset és azt mondta hogy nézzek be holnap, de ha akkor nem lesz várhatok 1 hetet, sőtt, nem ajánlja, mert nem ér annyival többet mint amivel drágább (bújtatva: Vigyem el ott, azt, most :D). Erről mi a véleményetek, megéri 5-800Ft-vel többet adni a tisztarezes verzióért vagy alig jobb mint az alumíniummal kombinált? (holnap akkor hoznék egy olyat, ha nem lesz rezes, mert nincs kedvem se várni, se más bolta elmenni, mert ott is várólistára kerületek, és még gyalogolnom is kellett... :D) -
Rover623 #3924 Én pontosan arra válaszoltam amit kérdeztél...
Benchmark-tól függően 615-621 a vége a VF700-al, de szerintem vizen kívül bármivel ennyi lenne...
A 607-et órákig elviseli... (véletlen tegnap is úgy maradt, a gyerek kirúgott a gép elől és elkezdett COD-ozni...két WAR-t is lenyomott mire felfigyeltem arra hogy az összes venti max. fordulaton zúg...és rájöttem, hogy a VGA cooler azért, mert a tuning miatt felpörgettem...ha meg nem vettem vissza, akkor valszeg az órajelet sem...és tényleg úgy volt...de kibírta hiba nélkül...)
-
#3923 Most nem azt kérdeztem hogy úgy általánosságban meddig lehet húzni, mert ahhoz úgyis egyéni szerencse kell és ez általában 20-30% közt van minden tuningslágeres PC cuccnál... Én megelégednék az 560-as órajellel is (pont annyi plusz kéne hogy épp elég FPS legyen...) ha nem melegedne túl a szar gyári hűtővel 20 perc alatt, ezért kérdeztem mekkora órajelekig hűti be egy Zalman VF700Cu? Látom neked is az van, akkor leírnád hogy Neked most hány MHz-n van ezekhez a 3DMark pontokhoz és hogy így nem melegszik-e be lassan, de biztosan 20 perc in-game játék után? -
Zsoldos #3922 Ha erdekel olcso alternativa eros (leg)hutesre, nezd meg a #3892 -t is. 3000HUF alatt van az ara (+venti).