619
Hiszel-s a szellemekben, szellemvilágban?
-
#59 hm..ez nem velem történt, de mivel a tesómmal, ő meg nem hazudik nekem ezé elhiszem: igy volt egy lakótársuk, aki mindig rosszkedvűen ment haza. és senki nem szeretett bemenni a szobájába. és eccer monta ez a szellemlátó csaj tesómnak, h menjen be, és mondja el mit érez. és bement, és monta tesóm, h azt érezte, h elnehezedtek a lábai, és mintha húzta volna lefele valami. aszonta a csaj, h ő meg azt látja, h egy csomó rossz szellem bennragadt a szobában és már ilyen mocsár alakult ki. miután elköltözött alig tudták kitisztitani a szobát -
#58 mi volt az ami meggyőzött? -
#57 LOOOL
:DDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#56 igen mer én amúgy is hiszek az ilyenekben, meg elég sokminden volt ami igy meggyőző volt -
#55 20 -
#54 anális beültetés nem volt, mert a kloákám nem igazán alkalmas ilyenekre. :D -
#53 szellemek nem élnek :DDD -
#52 Jó ! :D
Tudod, ha az orrom alá tennének egy igazi szellemes képet, arra is azt mondanám, hogy fake, szal muszáj lesz egy élő példánnyal bizonyítani.. :DD -
#51 és ha csak téged oltott ezzel hogy "látom a szellemeket,stb..."???? -
#50 te elhiszed?
-
#49 mennyi idős? -
#48 én ezt csak elmontam. nem kell elhinni leirtam!!!!!!!!!!!!! -
#47 :DDDDDDDDDDDDD
-
#46 kb egy éve -
[Walaki]D`Lair #45 :DDDD -
#44 pontosan -
#43 kis kora óta látja őket? -
#42 huh érdekes... -
#41 Jaja. Abszolút.
Ráadásul az ilyen csuhás, gonosz szellemeket csak +3-as karddal lehet megsebezni. -
#40 jujjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!pfffffffffffffffff................. -
#39 Ja meg Farkasember,meg 7 fejű sárkány!:PPPPPPP -
[Walaki]D`Lair #38 És anális beültetés is volt? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#37 hát úgy láccik, hogy létezik ;) -
#36 és ki skora óta látja őket? -
#35 eredetileg 5000 Ft lett volna, de miután láta az aurámat, nem fogadott le pénzt. -
Roll #34 Bazz ez már valami. Mi is látjuk annyira mint Te. -
[Walaki]D`Lair #33 Mennyit fizettél az aaaaralátónak, hogy ezt megállapítsa neked? :DDDD -
[Walaki]D`Lair #32 Jézusom...ilyen létezik??? :DDDD -
#31 látom megy a néphülyítés :DDD
-
#30 :DDDDDDD
Túl sok képregényt olvasol... :DD -
[Walaki]D`Lair #29 szerény véleményem szerint kapd be a faszom? -
#28 Én látom az emebrek fejéből kijövő asztrális energia nyúlványokat. Hasonló képességű embereről olvastam. Ők azt mondták, hogy akinek sok nyúlványa van, annak hosszú élete lesz, mert ez azt jelenti, hogy a szelleme nagy erőkkel bír.
Az átlagembernek kb. 35 db nyúlvány jön ki a fejéből, de láttam már olyat is, akinek csak 4-5 db (ő súlyos leukémiában szenvedett). A 96 éves dédnagymamámnak még mindig 20-25 körül van. Nemrég voltam egy auralátónál (én nem látom az aurát), aki azt mondta, hogy kétrétegű aurával rendelkezem, aminek a külső felülete hideg mélykék színű. Ez pedig szerinte arra utal, hogy az asztrális energiahullámaim átnyúlnak egy másik síkba is.
-
#27 hát azok akik gonoszak azok általában fekete csuklyában vannak, de nagyon rondák is tudnak lenni. pl mászkálnak a fejébe a kukacok meg ilyenek. szegény csaj nem is aludt hónapokig... -
#26 htx!!!! :) -
#25 szvsz kbf -
#24 Fogok egy digizett fotót, meg paint shop pro-t és olyan szellemet rakok rá neked, hogy összehugyozod magad... -
_Vegeta_ #23 Voltmar veletek olyan h éreztetek h van mellettetek vki, de nem lattatok semmit ? -
_Vegeta_ #22 ami azt illeti erdekes amit leirtal, hallottam mar ilyesmit es utanna is olvastam dolgoknak. Apamnak van egy ismerose akinek a noje, "boszorkany". Elvileg tud beszelni a szellemekhez. (En kirohogtem apamat amikor mondta nekem.)
Glilli: olvastad már ezt? -
#21 ja mer a földalatt van az egész placc ha van egyátalán!:P
asszem legalábbis! -
[Walaki]D`Lair #20 Úgyse találnál semmit...:D