619
Hiszel-s a szellemekben, szellemvilágban?
-
#99 Ez egy jobb cikk:
Kísértetvadászat Angliában -
#98 :DDD -
#97 jó most nem az elmebajos,máltai szeretetszolgálatos,agyi-fogyatékosokról van szó!:P -
[Walaki]D`Lair #96 ez hülyeség, én elalszok tőlük...például az épletek által keltett rezgésektől... -
#95 annyira azért nem mint akinek tehetsége van hozzá -
[Walaki]D`Lair #94 jólvanna...;)
Én is hiszek amúgy az ilyenekben, csak nem ilyen aura meg asztrális energia szinten... -
#93 de aki teljesen balfasz azt hova fejleszted? -
#92 de ha az ember sokat gyakorol akkor szépen tud rajzolni...ez csak akaraterő kérdése...persze ha az ember évente rajzol 3 rajzot akkor mondhatja hogy én béna vagyok rajzban...de ha sokat rajzolgat akkor belejön...szerintem! -
#91 A szellemjelenségek lehetséges magyarázata:
Szorongást okoznak az infrahangok -
#90 :DDD jajmá elegem is lett a topicból. -
[Walaki]D`Lair #89 de aki nem tud, azt is lehet fejleszteni...;) -
#88 sztem ez olyan minth ahogy valaki szépen tud rajzolni, valaki nem -
#87 nyelvbotlás....biztos megszállt 1 szellem! -
[Walaki]D`Lair #86 extra combod van? akkor a vágóhidak közelébe' vigyázzá'!!! -
#85 ill. kombó és telepatikusan is tudok beszélgetni!:P -
#84 nekem meg extra combóm,és kame-hamezni is tudok!:P -
#83 ja és akkor ez is öröklődik!:PPPP
és melyik templomban tanítják ki nekem ezt a képességet???
Yoda látta a szellemeket???
most komolyan ez miért képesség függő??mikell hozzá?milyen képesség??? -
[Walaki]D`Lair #82 Amúgy nekem is kétrétegű az aurám, sőt még mana shield-em is van....na? -
#81 pontosan nem tudom, de valahonnan a 27-28 környékéről. -
#80 azért mert én könnyen elhiszek mindenféle fasságot:D de nem 100%ig hiszek benne. az akkor lenne ha mutatna vmi bizonyitékot is. -
#79 mert nem mindenki képes rá. ennyi. -
[Walaki]D`Lair #78 És ezt melyik dimenzióból sugallják? :DDDDDDDD -
#77 én beszélhetek! :DD -
#76 ha nincs rá bizonyíték, te miért hiszel benne? vajon miért nem tudják kimutatni/megmérni, mint az összes többi természeti jelenséget? (ha az auralátó szeme lát valamit, akkor azt a kamerának vagy a fotospektrométernek is látnia kell) -
#75 miért nem???
attól hogy nem vagyok Rambó,vagy Jedi attól még láthatom nem? -
#74 "hidjek"
?????????
-
#73 mi is kételkedtünk benne eléggé sokáig... -
#72 de nem mindenki láthatja -
[Walaki]D`Lair #71 te beszélsz csápos? :))))))) -
[Walaki]D`Lair #70 télleg meséld már el.... -
#69 az a baj, hogy ez nem bizonyíték hanem csak szubjektív érzékelésen alapuló történet.
Nem hiszem, hogy tesód hazudott (nekem beszívva volt hasonló élményem :D), de abban biztos vagyok, hogy a szellemlátó csaj igen.
Ilyet, hogy szellemlátás vagy auralátás, bárki ki tud találni. És ha van érzéke hozzá, hagyon könnyen be tudja beszélni az embereknek. Az alany meg "hát.. igen, tényleg érzek valamit a fejemen..." -
#68 jó csak olyan hihetetlenül hangzik egy "mezei" ember számára az hogy "láttam ahogy átment a falon,megminden"...ha a két szememmel látom így: akkor én is elhiszem...de amíg nem látok 1 szellemet,vagy nem történik valami nyomós ok rá hogy hidjek(nem az hogy a szél lefújja a műanyag poharat...:DDD)addig nem hiszek az ilyesmikben...mint mondottam ott vannak a Yetik,Locknessi szörny,farkasember,meg ilyesmi dolgok...senki sem látta őket(ha látta is valaki az is csak 1 fényképet tud mutatni!)és semmi video anyag...de még a videon is elgondolkoznék hogy ez most fake vagy nem...! -
#67 figy nem kell hinni benne:) akik nem hisznek benne azokat nem lehet meggyőzni. sanzikkal személyesen történt. -
#66 ja de személyesen még nem igazán...szinte mindenki csak HALLOTTA hogy látott a másik!:D -
#65 én nem eszek húst 12 éve, aszonték maj kinövöm...:D -
#64 Felettéb érdekes, hogy mindenkinek valamilyen ismerőse, meg annak az ismerőse, meg a nagypapa hatodik unokatásójának a fiának a 3. felesége unokája látott már szellemet... -
#63 naaaa mondd el llécci -
#62 De vannak ! Vagy nem ? :DDDDDDD -
#61 En kb. 10 evvel ezelott vettem reszt egy szellemidezesen meg a seregben es nem kicsit voltam beszarva utana.
Nem fogom leirni,hogy mi tortent, meg nem is szivesen beszelek rola,de en azota hiszek a szellem vilagban.
Ja es nem valami horrorisztikus vagy durva dologra kell gondolni csak pontoasn annyi tortent ami nekem eleg volt bizonyiteknak,hogy leteznek. -
#60 én ismerek egy csajt, aki egyszer megidézett 38 (!) szellemet, és utána nehezen aludt
de erre van magyarázat, szegényke 19 éves és a kedvenc zenekara a Cradle Of Filth, valamint Manson rajongó :)
majd kinövitek az ilyesmit
(amúgy én hiszek a szellemvilágban, de nem az ilyen horrorfilmes szarokban) :)