425
tapasztalatok, vélemények...
-
#65 ez szvsz minden gépn ígyvan... -
#64 Ismerősöm nemrég érkezett Sky Europe-al.
30 személyes repcsi, tiszta családi hangulat :-D
Mikor földetértek, tapsolt meg "jippííí"-zett az összes utas :-DDDD -
#63 Azon biztos nem ültem de nem hiszem, hogy egy félig roncs gépet engednének repülni. Szerintem a rokonaid enyhén túloztak, vagy min.olyan beállítottságúak mint te. Ami olcsó az alapból csak sz@r lehet? -
K.András #62 "ami hiányzik a fapadosból, nincs 6 milkás többlet/járat!!!"
Éves szintre elosztva miért ne lehetne?
Iroda bérleti dija egy évre,áram,ottani dolgozok,stbstbstb,ezekböl fél pillanat alatt összejön az az összeg... -
#61 Honnan tudtad meg,hogy pilóta vagyok?
na akkor várom e leendő öngyilkos jelölteket egy jó olcsó útra!:-ppp -
#60 és tuti hogy nem lesz unalmas az utazás -
Prank #59 sőt, ha te vezetsz a felét elengedik:) -
#58 Ha felviszek egy kemping széket magamnak akkor még olcsóbb?:-p -
#57 IC ha egyszer megnyugszol lécci mondd el, hogy miért van benned ekkora (szerintem alaptalan) gyűlölet valami ellen, amit nem ismersz, és csak hallottál róla? -
#56 annyira nem lehetnek sz@rok a fapados járatok mert akkot nem tudnának terjedni, pár hete volt 1 jó cikk erről a HVG-ben, szal nem kell szidni akinek nem tetszik az utazzon a nagycégekkel és ennyi.... -
#55 Áhh értelmetlen.... -
#54 gondolom neked is 7es bmw-d vagy s mercid van,vagy komolyan azt gondolod véletlenül volt olcsóbb a 17 éves opelkadettod?öngyilkos akarsz lenni,vagy mi? :-DDDDDDDDD -
Prank #53 miért kell ösztönösen fikázni azt, ami olcsóbb a többinél?
-
Prank #52 és kit érdekel?
ha roncs lenne nem engednék felszállni...
inkább azon gondolkodj el mitől olyan drágák a nem fapados járatok:)
-
#51 Ezt pont olyan mitn a Tesco Gazdaságos! Ott is azt kamuzzák, hogy csak a marketing nélkülözése miatt feleannyi a cucc. Aki evett/ivott tesco gazdaságos szarságot, az tudja, hogy nem csak a csomagolásban meg az árban van különbség. -
#50 Értsétek már meg, hogy a felsorolt cuccoknak, ami hiányzik a fapadosból, nincs 6 milkás többlet/járat!!! -
#49 Hát persze, mivel te ültél a gépen. -
Prank #48 "és azt lesték, hogy mikor pattanak ki a szegecsek a szárnyból"
hülyeség -
#47 "és azt lesték, hogy mikor pattanak ki a szegecsek a szárnyból"
Baromság! -
K.András #46 "és azt lesték, hogy mikor pattanak ki a szegecsek a szárnyból"
Ez kamu,ilyen nincsen,a fapados nem azt jelenti, hogy régebbi és rosszabb gépekkel repülnek... -
#45 és íme, folytatódik icram sértődött hadjárata a fapadosok ellen :)) tudod ha nem tetszik, nem kell utazni vele. viszont a topicnyitó rákérdezett pár dologra, és arról dumcsizgattunk...
amúgy árak: eléggé tisztában vagyok velük, de 12ezerért 1 irányban illetékkel együtt (ami jóval nagyobb egy nagy repülőtéren) nem szerzel jegyet másképp. és sajnos nincs mindenki abban az anyagi helyzetben, hogy megvegye a csilivili jegyet a csilivili ferihegy2ről :)
(mellesleg ha a prága-madrid járat nem tetszett nekik, miért nem mentek valamelyik nagy társasággal? nem kötelező a fapadosokat használni senkinek... vagy esetleg megérte, mert sokkal olcsóbb volt így?) -
#44 kajánál is nem a kaja a spórolás,hanem a stewardessek...meg hogy nincs jegyiroda az is nagy spórolás meg ilyenek,nem az a spórolás,hogy tu-2esekkel viszik a népet...germanwingsnek mindig zsír jó fokkerjei+boeingjei(vagy hogy írják) voltak eddig -
#43 így jártál,én utaztam usa belföldi járattal,az is kb olyan volt,de visszafelé ugyanazona vonal(csak ellenkező irányba),ugyanaz a társaság egy full jó géppel vitt,szal van ilyen nem fapadosnál is -
#42 malévnál,na meg a lufthansanál,de fapados az egyirányú,én pl most nyáron kimegyek szüleimhez brüsszelbe,aztán elrepülök haverokhoz dublinba 5 euróért,majd vissza 1 euróért(kis időt ott töltök persze),de ha kedvem lenne,megvehetném csak oda az 5 eurósat és jöhetnék úszva hajóval vagy akárhogy vissza,ez nem a malév,hogy odavissza kell venni... -
#41 Arról nem is beszélve, hogy átszállással tudtak csak lejutni Madridba. Elöször prága, és onnan Madrid. -
#40 Nekem most unokatesómék voltak fapadossal Spanyolországban, és egy szar kávédarálon utaztak, és azt lesték, hogy mikor pattanak ki a szegecsek a szárnyból... -
#39 Megint csak a kajáról dumálttok! Legkevesebb költsége a kaja miatt van egy járatnak. -
#38 Állandóan a kajával jöttök! Értsétek már meg, hogy a járatnak kb. 1000 FT/fő a költsége. Ott sem 3 fogásos kaját adnak. Sőt néha meg melegételt sem. pl. KLM járaton egy hamburgert adtak. -
#37 Te nem vagy tisztába az árakkal: pl. oda-vissza olcsóbb mint csak oda. -
#36 hehe, én meg nekiálltam vegyíteni a kapott kólát és a kis üveg Jonny Walkert. :) -
#35 egy buszjegy meg nem nagy pénz a "nem fővárosi" reptérről akárhova...
viszont ami fontos - ha már topiknyitó hozzászólás - hogy minél hamarabb (lehetőleg tegnap) érdemes lefixálni, és lefoglalni a jegyet, mert ahogy megy az idő egyre drágább lesz... és ez a nyári időszakra hatványozottan igaz. (én is megsz..tam, angliában mentem volna egy helyi járattal cardiffból edinburgh-ba, 1font+illeték volt a jegy - vártam 1 hetet, mert valamit még meg kellett nézni, hirtelen 45font+illeték lett belőle... busszal mentem ;) ) -
#34 ált. én se zavartatom magam ha evésról van szó. ez kicsit olyan mint suliban... minek egyek mindennap a suli büfében ha otthonról beteszek magamnak 4 akkora zsemlét hogy 2 napig elélek belőlle, sokkal olcsóbban :) -
#33 Aki több átszállással fog utazni az nem fogja ezt választani. De a topiknyitó eu-i útra menne amire nemjellemző hogy át kellene szállni. -
#32 ez a lényeg! ha a gépek rendben vannak, kit érdekel, hogy nem kap az ember kaját? -
#31 28: én meg megettem menet közben a fasírtos zsemlémet, és senki nem nézett úgy rám, mint valami szörnyszülöttre :) -
#30 akkor jó. Nekem csak a TU-xxx gépcsodákról vannak elég rossz élményeim. -
#29 #25: egy repülő, ha nincsen megfelelő állapotban NEM kap felszállási engedélyt. úgyhogy itt nem lehet spórolni a dolgon. a SkyEurope-nak amúgy 133fős Boeing 737-500asai, és 30fős Embraer 120asai vannak.
belül teljesen normálisak, rendbentartottak, tiszták... és nincs rajta kevesebb lámpa vagy légfúvóka, mint a normális járatokon. (persze nem az óriásgépek business-class részlegéről van szó) -
#28 jah arról nem is beszélve hogy az a kaja amit a nagy cégek adnak se valami nagy etwas.Kb arra jó mint a mekis kaja, hogy jól megéhezz utánna. PL mikor 1x kérni akartam még 1 szelet kenyeret a kajához, aztmondta a kedves utaskisérő hogy: "This is not a bakery" -
#27 azért repcsin nem az útszéli párizsit lehet adni, hanem elég kemény higiéniai és orvosi kötelezettségnek meg kell felelnie - plusz megfelelő hűtőhelyet kell biztosítani ennek a járaton, stb.
plusz látom nem vagy tisztában a fapadosok árképzésével, de sebaj - nem is neked találták ki ezekszerint. én bejártam 1 hétig az egyesült királyságokat annyiból, amennyiből neked a repjegyed kijönne csak oda. és nálam ez jobban számít, mint egy 2.5 órás repcsiúton, hogy adnak-e kaját vagy sem. (a vonatokon se adtak a múltkor, pedig Pécsre majdnem 3 óra volt az út...)
amúgy a legtöbbet (ahogy már lent említettem) az irodák nem-létén, és az ebből adódó lényegesen kisebb személyzeten spórolják. -
#26 Ezek bőven nem kerülnek 6 millió forintba járatonként. A személyzet meg nem járatonként kapja a havi fizetést, hanem mondjuk 40-50 járat után, ami 300 milka.