425
tapasztalatok, vélemények...
 • yaman
  #425
  Hol találtad ezeket az infókat?
 • Panchoo
  #424
  Így van, olasz/mediterrán hangulat és kialakítás. Olasz légiutaskísérők (persze azért gondolom más nyelveken is tudnak :D ) és ételek (elvileg több közül is lehet választani) italok (grappa, olasz borok) és olasz kávé mhmm. Na dióhéjban ennyit találtam, remélem mostmár nem vak vezet világtalant! :P
 • Rebekusz
  #423
  Én úgy tudom, hogy ez az olaszos ajánlat leginkább magára az utazásra vonatkozik. Olaszos ételeket(gondolom valami sajtos-pestos tészta vagy ilyesmi) és italokat szolgálnak fel, meg ha jól tudom olasz magazinok, újságok is rendelkezésre állnak, bár azt nem tudom hányan tudnak olaszul, akik olaszba mennek:)
 • monkeymajom
  #422
  iratkozz fel a hírlevélre és megtudod :D
  ez jó! Úgy érzem vak vezet világtalant
 • snétberg
  #421
  Hát igen a párosjegyről már lecsúsztál, de a lufthansa soxor hirdet hasonlóan jó akciókat, szerintem iratkozz fel a hírlevelükre, azon olyan ajánlatokat küldenek amiket máshova nemnagyon raknak ki, és igy akkor vadászni sem kell a jo ajánlatokat, hanem kézhez kapod őket! Amugy a lufthansa italia az miért italia? Valami olaszos szolgáltatást nyujtanak?
 • monkeymajom
  #420
  ou :|
  pedig eléggé szimpatikusnak tűnt nekem ez a páros jegy 21ért....és akkor már nem is lesz ilyen lehetőség náluk? Vagy ez csak egy egyszeri akció volt?
 • warnjames
  #419
  ThaiSon!
  Arról az akcióról sajnos már lecsúsztál, mert május 11-én lejárt, de ettől függetlenül nagyon sok akció van még.Szerintem nézz utána alaposan..egészen biztos találsz valamit, ami majdnem ilyen kedvező lesz ;)!
 • Thaison
  #418
  Tény hogy a Lufthansa nem fapados de azért az akció keretében nyújt olyan utazásokat amik a fapados társaságok áraival is vetekszik...Lufthansa Italival már 20900 ft-ért lehet utazni Milánóba,és hozzá kell tenni hogy ez páros jegy,magyarán ez a két jegy ára.

  WarnJames:

  Szerintem akkor már nem lesz gond a hamuval,bár ezt ugye nem lehet biztosan megmondani. Gondolom ha a szállás már meg van akkor a repülőjegy is. Mivel utaztok? Mert a fapados járatoknál ugye kicsit neccesebb szokott lenni ha valami gubanc van, a nagyobb társasgok jobban meg tudják oldani a dolgokat.
 • warnjames
  #417
  Júliusban utazom ki Milánóba a férjemmel.Ott szeretnénk megünnepelni, hogy 3 éve vagyunk házasok, ezért elég fontos lenne, hogy időben oda tudjunk utazni...nem mellékes ugye, hogy a szállásunk le van már foglalva.
  Mire lehet számítani júliusban a hamuval kapcsolatban?
 • buger87
  #416
  a második résszel együtt pedig értelmes. Azt akarta elmondani hogy habár mind a fapadosoknak mind a lufthansának maradtak kint utasai a lufthansa ment ki értük először. Szal ő is arra akart utalni, hogy ég és föld a kettő
 • eatmerr
  #415
  A nyarat én is várom már nagyon, meg a jóidőt..
  és hogy elálljon ez az utálatos eső!
  És most még elreppeni sem nagyon lehet egy közeli országba D-vitamint szívni magunkba, mert mindenhol ilyen idő van :(
  Legyen már vége!
 • nestanetty
  #414
  Tudnák...:D:D Csak jönne már a nyár basszus... ahhh
 • röfinaator
  #413
  Köszi "anyu" már megvolt a feliratkozás...
  Hát én ne tudnák minden jóról?!
 • nestanetty
  #412
  Én a Lufthansaval mindig meg voltam egyébként elégedve... most sem csalódtam bennük a hír hallatán. Szerintem nem lesz már túl nagy vész a hamut illetően, bár még jósoltak hamufelhőt az okosok. Én június végén utazok, úgyhogy nagyon remélem, hogy nem lesz baj...
  Egyébként még nyárra tuti lesz hírlevél, úgyhogy nem kell aggódni, hogy lemaradtok, csak íratkozzatok fel időben.
 • röfinaator
  #411
  Nem értem az összefüggést a "fapados cégeknek is maradtak kint utasai, de a lufthansa..." mondatban. Egy fapados topicban miért beszéltek a Lufthansáról?
  És és föld = lufthansa és fapadosok
  Szerintem még nem utaztatok vele...
 • Thaison
  #410
  Az igaz, de a fapados cégeknek is nyilván maradtak kint utasai, de a lufthansa, volt olyan korrekt, hogy elsőként ment ki az embereiért. Sztem ez becsülendő és kb megmutatja, hogy mi a különbség a fapados és a rendes cégek között.
 • kiskapucska
  #409
  Gondolom olyan nagy volta a hamu, hogy nem mertek kockáztatni. Múltkor se a legnagyobb hamufelhő ideje alatt lépett a Lufthansa, hanem mikor már enyhült ők voltak az első akik elindultak.
 • Thaison
  #408
  Azért mi elég messze vagyunk attól a vulkántól.. Ha meg az osztrák és a német nyitva van akkor teljesen nyugodtak lehetünk, hiszen, ha a németek nyugodtak, akkor mi is nyugodtak lehetünk. Azt az egyetlen egy lufthansa járatot mi értelme volt törölni? Ha anno megoldották, hogy a hamu alatt repüljenek, most miért törölték?
 • kiskapucska
  #407
  Mire ideért most a hamu már annyira felhígult, hogy a magyar légteret le se kellett zárni. Összesen egy Lufthansa járatot töröltek. Meg azóta az osztrák meg német is nyitva. Szóval elvileg aki most akar utazni az mehet is.
 • analfa
  #406
  Na ez az amin én is ki vagyok akadva az egyik ember azt mondja hogy veszélyes és nem lehet repülni, erre megoldják azt is... akkor most nem lehet repülni elméletileg de a gyakorlatban simán megoldható???
 • icciri
  #405
  Ha jól tudom a múltkor is az volt, hogy fel lett fújva a dolog és nem is volt vészes a por. Csak legyen olyan társaság, aki annyira bízik a gépeiben, hogy felengedi őket. Bár a múltkor is volt pár, akik gyorsabban kapcsoltak és korábban elindultak. Nem potyogtak le.
 • analfa
  #404
  Wáhahah :) már megint kitört az Eyjafjallajökull, csak ne akarjátok hogy kimondjam :P, megint kezdődnek majd a cirkuszok... remélem a légitársaságok jobban fel lesznek készülve...
 • sorner
  #403
  Úgy tervezem, hogy együtt jövünk vissza is, vagyis remélem :D Megnéztem ezt a Lufthansát, tényleg olcsóak a jegyei odafelé, viszont visszafelé nem tudom mennyi lehet, mert csak egy útra akcióznak.
 • analfa
  #402
  Oda?? Vissza már külön jöttök ? vagy lehet hogy mégse jöttök haza? :P :P :) Én mint már írtam a Lufthansát részesítem előnyben mert nem fapados...
  nézd meg hátha... ja de ketten mentek.. akkor van most nekik páros akciójuk Milánóba.
 • sorner
  #401
  Én a párommal mennék Olaszországba repülővel megnézni a torinói leplet, majd onnan továbbmennénk egy tengerparti kisvárosba, ahol eltöltenénk pár napot. Majd vissza milánóba és onnan repülővel pestre. Melyik társaságnak vannak oda olcsó jegyei? Most biztos akcióznak a kiállítás miatt.
 • analfa
  #400
  Körbelül 25 évente lehet megnézni... a pápá engedélyétől függ ha jól tudom, egyébként ha tényleg meg akarod nézni akkor szólok hogy kiállításra is be kell jelentkezni mert nagyon sokan akarják látni, persze ha ezt nem teszed meg akkor is láthatod max egy kicsit messzebről.
  A repjeggyel meg mintahogy mondtad is tényleg siess... gondolom nem akarod kifizetnia gatyádat is :P hátha vannak még jó áron jegyek.
 • f4ember
  #399
  Uhh akkor sietnem kell, vagy lehet, hogy már elfogyott az összes jegy. Gondolom baromi sokan lehetnek kíváncsiak erre a dologra. De azért megpróbálom. Kettőt le is foglalok most, hamár úgyis akciósan lehet megvenni a 2 fős oda-vissza jegyet.
 • Rebekusz
  #398
  Igen, most. Tulajdonképpen szerintem picit elkésel vele, mert május 23-ig lehet megnézni.
  Mi május 15-től 25-ig leszünk kint.
 • f4ember
  #397
  Most lehet megnézni a torinói leplet? Azt úgy tudtam, hogy csak 25 évente lehet. Akor ezek szerint pont idén van? Huh akkor mindenképp el kell mennem Olaszországba :)
 • Rebekusz
  #396
  Nekem, eddig pl mindig tökéletesen megfelelt a fapados...
  Úgyis vagy végigaludtuk a munkatársaimmal, vagy végig ittuk az utat :D :D
  De most a családdal megyek megnézni a torinoi leplet, így kivételesen Lufthansazunk. :)
 • f4ember
  #395
  Mostanában minden nagyobb légitársaság csinál ilyen akciókat, még a Malév is. Máskülönben nem tudnának lépést tartani a fapadosokkal. Hisz ki olyan hülye, hogy drágábban akar utazni? Mindenki a legolcsóbb repülőjegyet szeretné megvenni. Az az általános, hogy a fapadosok mindig és mindenhova olcsók (persze csak arra a pár helyre ahova mennek). Viszont minden nagyobb légitársaságnak van egy országa, ahova olcsók a jegyei. A Lufthansának most például Olaszországba nagyon olcsó jegyei vannak. Lepipálja a fapadosokat, plusz ráadásként még kiszolgálás is van a gépen.
  A Swiss Airrel meg Svájcba lehet nagyon olcsón utazni.
 • analfa
  #394
  Hát nézzük: A Lufthansa ugyebár nem egy fapados, de azért az árai azért nem nagyon térnek el a fapados társaságokétól. Persze hogy vannak náluk is akciók :P :) anélkül manapság már nem lehet létezni se :D
  Az akcióik zöme az észak- olaszországi nagyobb városokba való utazásra vonatkozik. Most hírleveles akcióik vannak, de mint mindenhol szokott lenni más is. De ha érdekel akkor ittmeg is nézheted.
  Sok sikert!
 • JürgenKlinsmann
  #393
  Árban lufthansa milyen? Mert gondolom azért meg kell fizetni :S:S
  Vagy vannak esetleg akciók stb így a nyár közeledtével?:$
 • analfa
  #392
  Na látod a barátod okos! :P Persze ha menni akarsz akkor isten őrizz hogy lebeszéljelek.
  Légitársaságot meg szerintem nem olyan nehéz választani, manapság minden sarkon szembejön egy repülj velünk plakát, de gondolom nem tudsz közülük választani. Én a Lufthansa-val repültem már többször is, nekem bevált nem volt velük semmi gond, és még csak nem is fapados, csak ajánlani tudom bárkinek.
 • JürgenKlinsmann
  #391
  Ezt mondta a barátom is. Mármint, hogy kár elmenni milanoból. Szerintem neeeem, én nagyon pörgök az ilyen utak alkalmával, úgyhogy lesz enerdzsi:P
  Egyébként majd utánna nézek, hogy mennyi lehet a vonat jegy...
  Na meg ugye repülő..... ááááá, azt sem tudom kikkel menjek... Mármint milyen légitársasággal...
 • analfa
  #390
  hali! Szerintem BUD-MIL repülő aztán ha Brescia-ba csak egy napra akartok átmenni akkor vagy vonat vagy béreltek egy autót 1 napra. De szerintem kár elmenni milánóból... mire ott végzel a látnivalókkal addigra már se kedved se energiád nem lesz még Brescia-t is megnézni.
 • Zolika8
  #389
  KATT IDEe PLS :):):) Köszi
 • JürgenKlinsmann
  #388
  Hohoo, igaz, mi pont ketten leszünk, de nyáron akarunk röppentyűzni Milanoba, illetve ragaszkodom, hogy elmenjünk Bresciaba!!! Először Brescia. De hogyan jutok el legolcsóbban Bresciaba? *hmhmhm*
 • analfa
  #387
  Most már tudtok menni :P ha akartok csak azt ne felejtsd el hogy mennyien akarják majd megnézni a leplet. :) Most az járt jól aki már a légtérzár előtt kiment és csak mostanra van foglalása a visszaútra. Így ezalatt a pár nap alatt volt esélye hogy megnézze a leplet.
 • trabiubi
  #386
  Mi szoktunk akciós utakat keresni és úgy kiutazni ide-oda a párommal, vagy aki éppen szeretne jönni A sűrűség meg attól függ, hogy éppen milyen akciót fogok ki. Most egy Milano-s tripet gondoltunk megszervezni a Torinoi lepel miatt, de szerintem ezt már kifejtettem