3780
-
#98 Van Volgád?Az talán a veterán ralikon indulhatna.De azt még csak tervezik.
A Volga BIZZTOS jól gyorsul:))) -
[Walaki]D`Lair #97 mé a lada nem orosz? -
#96 Volgát nem? Ha orosz auto, akkor legyen tényleg orosz! :D -
#95 lehet bérelni olcsón Ladát:)már csak egy ember kell.Meg annyi hogy komolyan veszed az egészet... -
#94 Ebből csak az egyik? :D -
#93 -
#92 Valamelyik kategóriának meg kell felelnie,navigátor,bukócső,stb... -
#91 olyat biztos nem tehetsz max verseny után:))) -
#90 Persze a versenyben, és mérik a Zidőt meg minden :) -
#89 Én úgy gondoltam ezt az amatőrt, hogy azt mondom, hogy van verdám, és szeretnék lemenni egy pár stage-t? -
#88 ezt sajna nem tudom. de várjál csak... -
#87 Ha amatőr vagy akkor is kell egy homológ autó meg navigátor.Tehát az amatőr az aki először indul vagy nincs támogatója.Ugyi?
Meg tudomásom szerint nem kell jelentkezni előre az országos bajnokságba.Tehát nem amatőr aki csak egy versenyen indul.A H-csoport amatőr? -
#86 WRC kocsikról pedig annyit, hogy az első gyorsaságin ahol álltunhk, kurva közel voltunk a kocsikhoz, tőlünk 3-4 méterre mentek, el 1000-rel. És amikor egy kettő jobban oda lépet, akkor kavisokkal el lettünk találva ám! Egyet meg is tartottam emlékba, mivel pont a tenyerembe eset... :D -
#85 Akkor jöhet apuci pénze :D -
#84 az biztos, berohan a tömegbe akkor... -
#83 Azért nem csak verda + apuci pénze kell, hanem tudás is! :D -
#82 Van sokféle kupa... Mért pont a Suzukit emeled ki? Van bogár találkozó, ahol csak bogarak vannak, meg BMW talee.... -
#81 Mert fasz vagyok :D -
#80 van ám! mondjuk életemben nem láttam annyi hülyét, amennnyi a szezonnyito futamon volt!!! :DD -
#79 Azaz!!! :) meg sztem egyik leglátványosabb kocsik rallykon, a tömeg kedvencei.... -
#78 A II.osztályban N csoportos,azaz széria Suzukik vannak!!!Ha olyan szar lenne nem csináltak volna neki kupát!!! -
#77 attól függ mi az amatőr?!
Egyébként a sok marha beszólásnak semmi köze a ralihoz.Miért kell itt a Suzukin vitázni? -
[Walaki]D`Lair #76 van -
#75 jó képek -
#74 Szépek! Én is kimennék egyszer ilyenre... Tényleg van amatőr nevezés? :) -
#73 Picit nagyok, ezek a legjobban sikerültek...
-
[Walaki]D`Lair #72 naná -
#71 ezt berakatom bannernak!!! :DDDDD -
#70 -
#69 hm tényleg egerben is kint voltam, sikerült pár képet csinálnom. Érdekel titeket? -
[Walaki]D`Lair #68 jó neked...:D -
#67 apropó!
én kint leszek elvileg... -
[Walaki]D`Lair #66 170-el én is mentem Suzukival...igaz féltem is rettenetesen, mert még sosem mentem előtte autópályán...:)))
azóta mentem többel is, csak nem éppen swift-el...:D -
#65 nem általánosítok csak ez a többség -
#64 kamuzik = kamuzok -
#63 ne általánosíts!!!
Én jötem haza Suzuki Swiftel 170-nel autópályán...
Nem kamuzik, nem szokásom! Multko Eger Rally után egy Subaruval versenyzgettünk az autópályán, 170es tempóval. Igaz, hogy ha akart volna elmegy mint az állat.... -
[Walaki]D`Lair #62 Suzuki Samurai iz di beszt...:D -
#61 apám csak jobban tudja,kamionnal leelőzi a sok köcsög suzukist mert nem mernek 80nál többet menni autópályán -
#60 na ez egy marha nagy butaság volt!!! -
#59 ööööö már van egy!!! :D