3780
-
#458 -
#457 oxa! meglesem :) -
#456 www.toljadneki.hu
duen.hu
video.racing.hu
ha ezek közt nem találsz, akkor kevés az esély, hogy máshol igen -
#455 nem tudjátok honnan tudnék sok szép képet szerezni VW bogár rali-autóról?
thx;) -
#454 Hi Mindenki!
Duna Rally prológ videókat keresek (on-board :)) Tudtok segíteni? 2 órát Gugléztam de semmi. -
#453 Én is :@ -
#452 de sokkal jobb volt régen... lehetett izgulni h McRae, Sainz, Burns, Makinen négyesből ki nyeri, nem volt ilyen h volt egy Loeb aki mindig nyer -
#451 Nem mákos, 1szerűen profi és ő a legjobb aki egy nagyon jó kocsiban ül és jól működik a team... -
#450 Én sem tudok róla.. És ami még bosszantó hogy ez a Xara a tavalyi WRC, rásem merek gondolni mi lesz ha visszajön a gyári csapat a c4-el. -
#449 mondjuk a citroennek semilyen más sport nincs és így csak ide kell figyelniük :S
(lehet rosszul tudom) -
#448 Én is de egyszerüen az a pali nagyon tud, és nagy mázlista. Nézd meg most hétvégét is, ugyan azt a követ eltalálta amin Grönholmnak szétment a kocsija és neki semmi baja nem lett. A Citroen hát az meg annek sincs sose baja meg semmi.Szoval amig ebbe a kocsiba ül és ilyen mákos addig jobb ha elviseljük..
Vagy a Solberg amig nem talál magára. -
#447 unom Loeb-et -
#446 Ez szerintem igy normális azért mert valakinek más a kedvenc azért az nem hülye meg mittudom én. Mindenki azt szeresse aki a legszmpatikussabb...
Solbergnek nem megy ez az idei év már megint sajnos most hétvégén mind a két Subaru az utolsó szakaszon esett ki. Atkinson porrá zuzta, Solbergnek meg kb 30 defektje volt. A csapat pedig elhozta az egész Pirelli gyárat,de ez sem segített. A fene, és megint Loeb és megint Loeb és megint Loeb.... -
#445 na végre aki nem szólja le a másik favoritját -
#444 Nem nem az!!! Jani is kiru,de én jobban bírom Balut és ő volt vb-én is és jól ment 12-dik lett szerintem az nem rosz.. Szeretném ha Jani is megmutatná kint is mit tud. -
#443 a legjobb kicsit túlzás -
#442 Teljesen jó maradjon a legjobb magyar rally pilóta!!!!! -
#441 halihó
a http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=15919 van egy zene az oldalon RALLY-s ezért gondoltam hátha ti tudtok segíteni mi ez, mert a Mi ennek a számnak a címe fórumba senki nem tudja
ha valaki tudná megköszönöm -
#440 ne próbálkozz marad a banner és kész ...
majd csinálok másikat ha ennyire bajotok van belőle, de a szimpátiád miatt ne akarj banner cserét
kösz -
#439 sztem nem tudnék olyat ami megfelelne a topicnak de majd próbálkozok :) -
#438 akkor csinálj egy Ladás bannert. :) -
#437 követelem h Beniket vegyék ki a bannerból és egy Ladát tegyenek be helyette -
#436 -
#435 a DUEN-en is láttam a sárga astrát, nagyon jó kép, gratula! -
#434 kemény nagyon -
#433 belököm ide is a szombati pikcsöröket ;)
sry mindenkitől addig is ;)
és mi ezeknél mindnél ott voltunk, bizony jó szakasz volt azaz Erdőbénye :) -
#432 Ez nem képgaléria ;P -
#431 amúgy ha érdekel a legútóbbi RTE, szerintem már tudod hol keresd a képeket! -
#430 keménybe nyomta! -
#429 nagyon komoly -
#428 és egy búcsú mára:
-
rendben! -
#426 -
#425 ne hagyd abba :D -
#424 -
jöhet még? -
#422 szép volt Janika jó kis futam lehetett -
#421 Elég érdekes eredmények születtek .. Janikának gratulálni tudok ;]
Vizin papa is jól muzsikált, abszolútban 3 helyre hozta be a Corollát.
Matics Misi is jó volt, abszolút 6, N4-ben pedig 1.
Emlitést érdemel Varga Cigány Zoli is aki 14 lett az abszolútban, H10-ben pedig fölényesen gyözött .. Spici se maradjon ki, ugyanis az 50 hely környékéről tornászta fel magát Szabó Gergő Focusával a 11 helyre .. Izgalmas versenyen vagyunk túl .. -
#420 a logon látható kép még a teszten készülhetett, mivel nincs matricázva és festve az első lökhárítója... De magasan a legszebb kocsi, csak a Herczig Focus WRC-je volt vele partiban még a tavalyi szezonban!
-
#419 örülök hogy teccik :)