3780
-
#1538 Dehogy akad, ez némelyik PP-s autóhoz képest majdhogynem terepjáró:D Teljesen jónak tűnik ez a hasmagasság, ha meg mégse, akkor tudják állítani. -
#1537 Mert hétköznap nem járnak ki fél méteres sávokat a normál autók :) . 40-50 kocsi után olyan nyomok lesznek ott, hogy ez a szar tuti felakad... -
#1536 Mért ne érne fel?
Ha közúton feltudnak menni a normál autók akkor majd biztos ő nem fog tudni :D -
#1535 Hát ezzel biztos nem fog felérni... Nem tudom mit gondolnak, de elég FAIL szagú :) -
#1534 Magyar versenyző megy a csúcsra. -
#1533 Óriási izgalmak, 2 szakasz hátra Új-Zéland-on! Kár, hogy nincs élőben. -
#1532 Solberg vezet. Kimi nem indul itt? -
#1531 -
#1530 Ez az RTE-Ezerjó rally elég komoly volt, remélem lesznek jó videók. -
#1529 áhhh sajnálom hogy nem tudtam miksolcon maradni mikor volt :( -
#1528 jaja. -
#1527 Végénél szép borulások vannak bakker...
-
#1526 RallyMedia új videója youtube-on - a minőség most sem maradt el -
#1525 800 valahány a suzuki ha jól tudom, illetve tavaly a fiesta is 800 lóerős volt, egyes infók szerint 830
de itt már annyira amugysem lényeg szerintem, sokkal inkább hogy mit tudsz, grönholm elsőre lett második, 5ik all-time idővel, majd elválik mit tud a kis kóreai
-
#1524 Szerintetek lehet esélyük? Illetve a Suzuki nem 1000ló körül van? Na meg még van ott egy hasonló teljesítményű Celica is, ha jól tudom. -
nagyadam77 #1523 A "higítás"t elég sokan ellenzik, de sokan azért mennek ki a futamra, mert épp egy híresség megy . Ez hosszútávon jót tesz a sportnak a pillanatnyi megítélésének már annyira nem. Ennek a Talmácsi gyereknek meg jó sok ideje lehet, ha ilyenre is ráér. Remélem a motorozásra is marad ideje és hozza az eredményeket. -
#1522 -
#1521 17:00 -
#1520 Szerintem is ok, hogy kipróbálja, jót tesz a tereprallynak az, hogy folyamatosan sztárokkal hígitják fel. Így több ember nézi, kimegy az eseményekre. De lehet, hogy jobb lenne a sportágnak, ha szigorúan a sport-tól szólna és nem a promokról és a médiában való szereplésről? -
#1519 Szerinted nem itt kezdtem volna alapbol, de mivel cegnel csak engedelyezett oldalakat tudok igy nem lettem elorebb, de thx!! -
#1518 kipróbálással nincsen semmi gond.és ha bejön miért ne? -
#1517 Most olvastam, hogy Talmácsi is beáll tereprallyzni. Kívácsi leszek milyen eredményeket fog elérni. FŐleg úgy érdekes, hogy a menedzsere Favaro lesz az itiner olvasó, aki régen a dakar rallyn csinálta ugyanezt szóval van tapasztalata. Szerintetek van értelme , hogy több sportágban is így kipróbálják magukat? Vagy jobb lenne ha maradnának egynél? -
#1516 http://www.duen.hu/info/MaxxSHOT_Itiner_17_Miskolc_Rally.pdf -
#1515 Penteken a Prolog mikor is kezdodik? -
#1514 nekem marad barcika - királd szakasz..rádióspontként :) -
#1513 Csanyik völgy törölve
Lassan már nem lesz rally Magyarországon, mert mindig jönnek a zöldek... Veszprém, Szombathely, Miskolc... -
Legjobb -
#1511 Egyáltalán nem akarlak cukkolni Gordon, sőt Monstert is vettem a minap, de a múltkor Raikönnent tartottad cikinek, viszont ő most egy 5. helyet szerzett ellentétben Blockal, akinek sajnos ez a versenye is siralmasan sikeredett (1. szakaszon retire). Nem nevetség tárgyává szeretném tenni a szimpatikus amerikait, ezek ismételten csak tények. Hajrá Solberg úgy nagy mellesleg :) -
#1510 Kemény ez a Török Rally
-
#1509 -
#1508 -
#1507 zsír. -
#1506 -
#1505 Aha értem. Csak azért volt kevés az információ, mert egy pár rallyt rendeznek a hétvégén, többek közt a WRC-t is :D -
#1504 gondolom a BAZ megyei RS. -
#1503 milyen rally marad el? -
#1502 elmarad a rally:(
-
#1501 Nah ezt hivjak elmenyautozasnak, nem gyenge latnivaloval! :) -
#1500 nagyon metál, ahogy ezek tolják. -
#1499 8éves...apja nyomdokaiba lép....
hát ha ilyen faterom lett volna...talán én is itt járnék :)