Minden ami Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hma mikor suliból jöttem láttam 1 Subarut meg 2 evo-t😊
Hnap megyek majd reggel gépátvételre, este meg a felvonulásra😊😊
Hnap megyek majd reggel gépátvételre, este meg a felvonulásra😊😊
kegyetlen örülök neki hogy bútor Robinak elkészült a VFTS-e. Az egri futamon a VFTS-el fog neki vágni 

Ezt nem tudom de azt tudom hogy A Hell Racing Teammal tavaly rali bajnoki címet elnyerõ miskolci pilóta az elmúlt hétvégén a Ferrari Challenge Europe idei sorozatának 1. fordulójában Monzában versenyzett és a Warm Up Racing színiben a dobogó legmagasabb fokára állhatott fel.
Eleg keves WRC lesz nem? Benik, turi se indul, ha joltudom! De ma volt az agria parkban vmi sajtotajekoztato vagy mi a tokom egerben!
Korda racing:A csapat két WRC-s párossal kezdi a szezont, az ifj. Érdi Tibor-Csökõ Zoltán páros az új szerzeménnyel, a 2007-es Imprezával, a Borsi Gergely-Diebel András páros pedig egy 2003-as Subaru Impreza WRC-vel vág neki az idei szezonnak.Az autó képességeirõl néhány gondolat: 3,4 másodperc alatt gyorsul fel százra, de mindezt nedves aszfalton tudja, a rajtprogramja
Vegre jovoheten EGer rally, alig varom,h ellepjek a varost csutortokon, bar mostansag mar sporolnak es csak penteken erkeznek! 😞
3:34-nél elég komoly a reakcióidõ, nem lehetett egyszerû... 😊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ja igaz
hát ezzel én is így vagyok, de nem a pálya közepén <#idiota>#idiota>
Ne keress ésszerû magyarázatot, de én a fél életemet odaadnám ha egy szezon erejéig ebben a korban élhetnék.
az Audi 1000Le-s...
ott csak a fképészeket figyeld....méterekre ugranak el a kocis elõl 😊
mekkora feeling lehetett mikor az Audi elmegy melletted azzal a gyönyörû hanggal 😊
ott csak a fképészeket figyeld....méterekre ugranak el a kocis elõl 😊
mekkora feeling lehetett mikor az Audi elmegy melletted azzal a gyönyörû hanggal 😊
azon gondolkodom sokszor, hogy oké, hogy most más idõk járnak, de bakker, akkoriban is ugyanugy használta az ember az eszét, mi a túrót kerestek az emberek az ut közepén csoportosan, amikor már szerintem kilóméterekrõl lehetett hallani, hogy jön egy 600 lóerõs nem gyenge gép és az utolsó pillanatban széledtek szét elõle... ?!
told fel õket youtube-ra, mi meg mentjük lefele gépre õket mint a veszedelem 😄
vagy valamilyen nagyobb kapacitású online tárhelyre.
engem mind érdekel -.-
ha meg fentvannak youtube-on, akkor szövegdoboz alatt makrók menüben van a módja a linkelésnek.
itt van pl egy Lancia Delta S4 összeállítás:
vagy valamilyen nagyobb kapacitású online tárhelyre.
engem mind érdekel -.-
ha meg fentvannak youtube-on, akkor szövegdoboz alatt makrók menüben van a módja a linkelésnek.
itt van pl egy Lancia Delta S4 összeállítás:
Sziasztok!
Hogyan tudtok kirakni videókat, nekem rengeteg B csoportos felvételem van.
Ezek voltak a szép idõk, a nézõk fele a pályán a másik fele meg külsõ íven. A kocsi csitteg, csattog, nyüsszög, hörög, lefúj, meg üvölt mind az állat, hát kérem ez a zene, Mozart, Vivaldi, Beethoven, bek....tja, ember ilyet nem tud komponálni.
Hogyan tudtok kirakni videókat, nekem rengeteg B csoportos felvételem van.
Ezek voltak a szép idõk, a nézõk fele a pályán a másik fele meg külsõ íven. A kocsi csitteg, csattog, nyüsszög, hörög, lefúj, meg üvölt mind az állat, hát kérem ez a zene, Mozart, Vivaldi, Beethoven, bek....tja, ember ilyet nem tud komponálni.
Most mi a lényeg? 3 autó 200-al elszáguld vagy 30 autó 150-el?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
ideges? <#idiota>#idiota>
mondjuk pont a fejére esett, de csak csak tulélte...
legalább lessz esélye másnak is labdába rúgni
Én azt mondom, hogy nem baj.
Olcsóbb lesz a versenyzés, több csapat, több autó, több izgalom.
Nem hittem volna, de most iszonyat unalmas a vb.
Olcsóbb lesz a versenyzés, több csapat, több autó, több izgalom.
Nem hittem volna, de most iszonyat unalmas a vb.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
a francba a wrc-knek annyi 2010 az utolsó éve a wrc-knek
http://www.rallysport.hu/info/2009/03/03-18-RallyVB_tervek.htm
http://www.rallysport.hu/info/2009/03/03-18-RallyVB_tervek.htm
hogy berepült a házba <#idiota>#idiota>