Minden ami Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Sajnos nem lesz idén parád. Augusztus 8-9 én lesz Kiskunlacházán "sík hegyiverseny", illetve Szeptember 18-20-án Orfûn.
hát nem ugy megy, mint egy Walter Röhrl, de az autó nem gyenge.
final year of group b
mivel youtube-os linken youtube tiltotta hangsávot, érdemes ezt nézni, akit érdekel.
mivel youtube-os linken youtube tiltotta hangsávot, érdemes ezt nézni, akit érdekel.
nem rosz videó de nekem nem jött be annyira mint ez---> Best Rally Video Ever sztem ez durvább ezt párszor láttam bár hosszabb de nagyon feeling
\"If in doubt, flat out!\"
simán beirod h mecsekrallye.hu arra behozza ne haragudj h most nem irom linkbe de ugyis bepötyögöd mert látom h fan vagy😛 és az nemis baj mert énis😊
Honlaplinket lécci!!!
a strandé ja, és a prolog is jo szokott lenni de szerintem kimenni egy gyorsra az megint más, ott azért tempot is mennek
én személy szerint nem szetek a parkeszba állni mert ott sincs más csak forgolodás, inkább egy jo kanyart keress majd a térképen, és oda álljatok
a honlapon mindig fentvannak fasza egyszerü térképek
én személy szerint nem szetek a parkeszba állni mert ott sincs más csak forgolodás, inkább egy jo kanyart keress majd a térképen, és oda álljatok
a honlapon mindig fentvannak fasza egyszerü térképek
De meik parkoló,a strand parkoló?
Jah és a plázánál a prolog milyen lehet.
Ott nem jó állni?
Jah és a plázánál a prolog milyen lehet.
Ott nem jó állni?
Kössz pont ott nyaralunk orfün
Helló!nyáron szerencsémre kilátogathatok a tõlem 200km-re fekvõ mecsek rally-ra.Mint említettem nagyon messze van ezért fogalmam sincs mit hogyan.Elõször is valaki adhatna egy google maps koordinátát hogy hova érdemes állni:olyanra gondoltam hogy ne üssenek el de azért ne is csak egyenes szakasz legyen valami jó érdekes:kicsúszások törések-es kanyar lenne jó.Lécci vki segítsen
Nem!😄 egyszerüen nagyon utálom😄
Nekem Solberg marad mindig az elsõ számú ember.. Mcrae-t is kedveltem, de Solbergnek szurkolok jó ideje😄
Nekem Solberg marad mindig az elsõ számú ember.. Mcrae-t is kedveltem, de Solbergnek szurkolok jó ideje😄
Downhill!!
Nincs valakinek infója a lengyel VB-futam pályáiról?
GY 4,7 érdekelne, az lesz közel a szombati szálláshoz.
GY 4,7 érdekelne, az lesz közel a szombati szálláshoz.
http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifőzdéje!
Sajnos most elég vacak lett😞
De azért élménydús😄
De azért élménydús😄
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.