Minden ami Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"zoli0724 2011.01.11. 20:46:12
ma miért nincs ilyen, aki fiatal az nézegethet 2-3 órányi videót arról amikor még rendes autósport volt.
ma miért nem ilyenek mennek, a sofõrök nem rosszabbak, a nézõknek ez kell, akkor miért lesz 1,6-os motor a rally autókban, ha lehetne valami 600lovas szörny
nagyon szép ommm grat csinálj nagyon sok cikket, mert már a dakar-daf-oson is beszartam, ez meg legalább olyan jó sok ilyet"
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A két gyári Citroen DS3 mellett már 8! Fiesta WRC szerepel a Svéd Rally elõzetes nevezési listáján, amely még nem végleges, folyamatosan érkeznek az újabb nevek.
A Citroen egyelõre csak két gyári versenyzõje, Sebastien Loeb és Sebastien Ogier nevezését küldte a Svéd Rallyra, de szinte biztosra vehetjük, hogy lesz még rajtuk kívül is DS3 WRC, hiszen Pieter Van Merksteijn már bejelentette részvételi szándékát egy DS3-mal. A Ford 10 autót ígért a szezonnyitóra, ebbõl már 8 szerepel a listán. A két gyári autót továbbra is Hirvonen és Latvala kormányozza, melléjük csatlakozik Al-Quassimi, Ken Block, Dennis Kuipers, Henning Solberg, Matthew Wilson és Mads Ostberg.
Kimi managere, Steve Robertson nem tudott több információval szolgálni a korábbi F1 világbajnok további 2011-es terveirõl, de elmondta: "Arra számítok, hogy Kimi teljes szezont fog teljesíteni a WRC-ben idén is."
Kimi már korábban lefektetette 2011-es - DS3 WRC-vel teljesítendõ - évének feltételeit a Citroennel, de hivatalosan még nem jelentették be a szerzõdés megkötését.
Január 11.
Az utolsó utáni pillanatban vált biztossá Mr. Hollywood részvétele a Svéd Rallyn az új DS3 WRC-vel. Ezen felül várhatóan a teljes 2011-es szezont is végig tudja versenyezni a francia márka új versenyautójával.
A Svéd Rally nevezési határideje tegnap délután lejárt, de Petter Solberg neve nem került fel a listára. A szervezõk azonban fenntartották Petternek a lehetõséget, mivel szerintük is helye van a showmannek a Rally Világbajnokságon. Solberg csapatvezetõje, Ken Rees végül meg tudott egyezni a Citroennel, így mostmár biztossá vált szereplésük az évadnyitó futamon, sõt jelezték részvételüket az év további futamaira is.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Nem navigátora? <#fejvakaras>#fejvakaras>
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Ranga László - Szuhanyik László
A korszak alatt nem a Group B idõszakot értettem, hisz az "csak" 3 év, hanem a 70-80-as évek rallyját.
2. video jól kezdõdik, szerintem én is kb így reagálnék a pálya szélén állva😊
"eredeti sajtóanyagom" ezek mik is?
"...és...szerintem...bizony."
na ne szopassál már! örömömben elsírom magam ha egy eddig nem látott group b-s videoval találkozom, neked meg két bõröndnyi van a sufniban??!?!?
namostmárakkorplease...😄
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Két bõröndnyi basszus, a youtube-on alig van annyi, pedig ott fent van minden.
Meg aztán fogalmam sincs hogy tudnám ezt digitalizálni, beszkennerem azt kész?
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
köszönöm!
Nekem ez az egyik kedvencem, már csak a hangok miatt is😊
ez meg a másik😊
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein