3780
-
#2458 huh ez metal! -
#2457 ez a vid' a kedvencek között van már egy ideje:D vajon miért?
Ezt érdemes megnézni! -
n003 #2456 az eleje az tisztára sólyi erdő (még mielőtt kiírtották volna a felét) :D -
#2455 xDDD Kurvaaa naaagy :D. -
#2454 -
#2453 -
#2452 régi, de nem láttam :D vagy csak nem emlékszem.. -
#2451 Le lett fujva az eso miatt :S Nagyon csuszkaltak most is.A Logan abba a kanyarba ahol fotoztam ki is csuszott,szerencsere nem voltam ott. -
n003 #2450 gyorsaságin nem voltál? :( -
#2449 Mai nap :P :
-
#2448 uhh, ez durva. -
n003 #2447 aztahúha :O:O:O
azt mondjuk nem értem mért kellet annyira lelassítani a többi kocsit hisz nem torlaszolta el az utat .. de azér ez dúrván benézte a mitsus :O -
-
#2445 Helyzetjelentés Kapuvárról: Ma már nem okoskodtak a rendőrök, a verseny nagyon látványos, ami számomra furcsa, hiszen nem ez az első tereprali futam amire kimentem. Úgy látszik itthon is kezd összeállni egy jó kis mezőny és mivel ez a futam 4 ország bajnokságának hivatalos fordulója, ezért a nevezők is többen vannak. Két kamion is versenyez ami megint csak izgalmas. A mai napon a helyiek borzolták tovább az idegeimet, mivel egy hatalmas rét közepén képesek két sorban mögém parkolni, mondván úgy se megyek sehova a végéig és akkor már ők is mennek. Mivel mi folyamatosan rohanunk egyik gyorsról a másikra onnan pedig a szerviz parkba ez elég idegesítő dolog. A puszta szerencsének köszönhetően tudtam kijárni az első gyorsról (épp akkor indult el két autó is így lett egy kis rés). A rendezők figyelhetnének erre, mert az érkező autók sokszor a pályára rákanyarodva és ott több tíz métert haladva találták meg a megfelelő helyet. Hozzátartozik, hogy GYMS megyében nagyon kevesen tudják mi az a rally, így rengeteg az óvatlan ember. Kicsit jobban fel kéne hívni a figyelmet a veszélyre mert páran a tudatlanság áldott állapotában iszonyat veszélyes dolgokat művelnek. Egyik anyuka kb 20 métert ment a pályán kisgyerekkel az anyósülésen úgy, hogy az első autó kb rá 20-30 másodpercre már el is száguldott azon a részen. Na néző téma lezárva. A lengyel versenyző nagyot hibázva az orrunk előtt oldalasan leesett egy patakmederbe, nem semmi látvány volt. Volt egy nagyon gödrös középtempós szakasz és pont úgy dobta meg az autókat, hogy a patak felé csúsztak. Elég kevesen élték túl kalandmentesen a mai 2. gyorsaságit, sokan eltévedtek, sok a kieső, de aki megy még, az is problémákkal küszködik. Kordáéknak defektjük volt, Szalayék megütötték az autót és beleragadtak a sárba, Fazekasék pedig nagyon késve érkeztek meg elénk. Mindent összevetve, aki Kapuvár környékén lakik mindenképpen látogasson ki, csak ne parkoljatok mögém! -
#2444 Par photo:
Tobbi kep -
#2443 Meg mindig jobb mint itt Romaniaban.Az utat nem zartak le,civil kocsik jottek mentek...-.- Egy Evo x eppen melegitette be a gumit,amikor sikerult eltalaljon egy kis kaviccsal.Majdnem beszartam... -
n003 #2442 vagy aki még előtte este kimegy a gyorsra a sátrával :D
és arra ébred hogy a liszi átdübörög a sátrán pedig vagy 100m-re az úttól telepítette azt :o) -
#2441 Aki gyalog megy. -
#2440 hihetetlen.. nem elég a szar szervezés még a rendőrők is okoskodnak, tényleg csak gratulálni lehet nekik, ezek után ki megy ki legközelebb nézelődni? -
#2439 Holnap lesz Maros Kupa Rally ..Kepeket hozok :D -
#2438 Hát én ma voltam kint Kapuváron terep rallyn. Ott van olyan keveredés, hogy el sem hittem. A "civilek" számára fenntartott parkolóhoz vezető út 3x keresztezi a versenyzők útvonalát. A rendőrök össze vissza irányítanak minden felé. Be akartam állni a rajtdobogótól balra, erre közlik, hogy oda nem lehet menni, mennyek jobbra és álljak le oda (park ferméhez közvetlenül). Jó polgár révén engedelmeskedtem, majd kb 1 órás időzés után (rajt ceremónia, stb...), gondoltam kimegyek a gyorsaságira, mivel nem, / jó értelemben vett / "helyi hülyeként" mentem ki a versenyre, hanem tempót nézni. Mit ad isten mire jövök ki a parkolóból még javában a rajtoltatás folyik, előttem versenyző, mögöttem versenyző, természetesen időre siet mindenki. A harmadik pont ami keresztezte a civil parkolóhoz vezető utat az a RAJT volt. Igen jól láttátok a RAJT! Na mondom gyorsan kisurranok ha már ide irányítottak, erre kifelé menet a rendőrnek még meg kellett kérdezni hogy HOVAMEGY?!?!?! Mondom ki a szakaszra versenyt nézni. Válasz: ILYENKOR KELL ITT FURIKÁZNI??? Ha tegnap délután mentem volna sok mindent nem látok a zöld réten kívül gondoltam magamban és inkább azonnali agresszív gázfröccsel otthagytam a rend felettébb intelligens őrét. Egyébként lila fingjuk nincs, hogy kell ilyen helyzetben a forgalmat irányítani, össze vissza legyeznek, hol a kresz szabályai szerint, hol úgy, ahogy a szomszéd bácsinak magyarázzák, hogy hova tolasson a zetorral. Teljes volt a felfordulás és mindezek közepette még a rendező és a rendőr is egy tapló volt. Hát itt tart a hazai autósport. Egyébként bármibe lefogadom, hogy több ilyen rendezvényen voltam, mint azok akik okosítottak ott, hogy ilyenkor mik a közlekedési szokások. Érdekes, hogy mindenhol összeakad a bajszom a rendőrökkel, pedig egy rossz szót nem szólok és a parkolást is próbálom ésszerűen de szabályosan megoldani. Valaki aki soha nem látott még ilyen versenyt sajnos mindig okosabb, így jöhet ki hogy a rajt a park fermé a szerviz park és a dobogó egy azon bekötőúton található ahol az egyébként kb 25 férőhelyes civil parkolót jelölik ki. Ha a hülyeséggel ölni lehetne... -
#2437 háhá Palik mi osztást kapott
szomorú a magyar autósport helyzete :/ -
#2436 "nem akartam az olaszokra.. ők operáljanak csak macskát" xD -
n003 #2435 jaja xD Cigány egy állat .. amúgy nem gondoltam volna hogy 48 éves már!? :O -
#2434 rendesen kiosztotta a médiát de teljes mértékben igaza van
Xaktákon besírtam meg az ózdikohászon XD -
n003 #2433 hiteles versenyző aki nem alkoholista :DDDD ez kész
..pálinkás be is esett.. xDDD
azért ő sem tartja sokra az irc-t -
#2432 2013-ra vw wrc
-
-
#2430 -
#2429 -
#2428 -
#2427 -
#2426 -
Az eddigi legjobb videó, amit erről az autóról láttam. Élvezzétek. HD-ben. -
#2424 Már megint a zene. Komolyan aki így csinál meg egy videót az nem is szereti a rallyt... -
robee1328 #2423 -
#2422 kár érte,pedig nem voltak rossz helyen
Tegnap Peugeot találkozó volt,sikerült egy kicsit beszélgetni ifj.Tóth Janikával,szimpatikus volt :) -
#2421 Kigyulladt a gépezet -
#2420 Mi lett Turánnékkal?csak a telefonon nézegettem az eredményeket aztán láttam hogy nem mentek végig.az autóval volt valami gond legalább is ezt írta. -
#2419 Ja,ez nekem is szemet szúrt a múltkorában.
Valami olyasmi,mert arra van rácsatlakoztatva a subarun az "input".