Minden ami Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SimaSuna
ahoz adj még 1-2milliót 😊
Azt szeretnem emgkerdezni, hogy 2010 vagy 2011-be mennyibe kerul egy WRC?Amivel a kulfoldi komoly versenyzok mennek?Google 2003-as subarut adott ki,nekem a mostani ár érdekelne!

kemszi2
ne az az igazi zene 😄
bertino
kommentek kozt vannak nagyon ertelmesek

"zoli0724 2011.01.11. 20:46:12
ma miért nincs ilyen, aki fiatal az nézegethet 2-3 órányi videót arról amikor még rendes autósport volt.
ma miért nem ilyenek mennek, a sofõrök nem rosszabbak, a nézõknek ez kell, akkor miért lesz 1,6-os motor a rally autókban, ha lehetne valami 600lovas szörny
nagyon szép ommm grat csinálj nagyon sok cikket, mert már a dakar-daf-oson is beszartam, ez meg legalább olyan jó sok ilyet"

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

SimaSuna
a Vasgyárba is csak Béresék miatt jönnek sokan 😊
bertino
aaa, voltma.

bertino

pajti

Black Ghost
Egy korábbi hír a svéd nevezési listáról:

A két gyári Citroen DS3 mellett már 8! Fiesta WRC szerepel a Svéd Rally elõzetes nevezési listáján, amely még nem végleges, folyamatosan érkeznek az újabb nevek.

A Citroen egyelõre csak két gyári versenyzõje, Sebastien Loeb és Sebastien Ogier nevezését küldte a Svéd Rallyra, de szinte biztosra vehetjük, hogy lesz még rajtuk kívül is DS3 WRC, hiszen Pieter Van Merksteijn már bejelentette részvételi szándékát egy DS3-mal. A Ford 10 autót ígért a szezonnyitóra, ebbõl már 8 szerepel a listán. A két gyári autót továbbra is Hirvonen és Latvala kormányozza, melléjük csatlakozik Al-Quassimi, Ken Block, Dennis Kuipers, Henning Solberg, Matthew Wilson és Mads Ostberg.
Black Ghost
Raikkönennek még csak a Svéd Rally biztos, az elsõ futamon való részvétele ellenére, az év hátralévõ része bizonytalan a Jégember számára.

Kimi managere, Steve Robertson nem tudott több információval szolgálni a korábbi F1 világbajnok további 2011-es terveirõl, de elmondta: "Arra számítok, hogy Kimi teljes szezont fog teljesíteni a WRC-ben idén is."

Kimi már korábban lefektetette 2011-es - DS3 WRC-vel teljesítendõ - évének feltételeit a Citroennel, de hivatalosan még nem jelentették be a szerzõdés megkötését.
bosco05
indul
kemszi2
Na és Loeb?
Black Ghost
Petter Solberg 2011-ben újra teljes szezont fut a Citroennel!

Január 11.
Az utolsó utáni pillanatban vált biztossá Mr. Hollywood részvétele a Svéd Rallyn az új DS3 WRC-vel. Ezen felül várhatóan a teljes 2011-es szezont is végig tudja versenyezni a francia márka új versenyautójával.

A Svéd Rally nevezési határideje tegnap délután lejárt, de Petter Solberg neve nem került fel a listára. A szervezõk azonban fenntartották Petternek a lehetõséget, mivel szerintük is helye van a showmannek a Rally Világbajnokságon. Solberg csapatvezetõje, Ken Rees végül meg tudott egyezni a Citroennel, így mostmár biztossá vált szereplésük az évadnyitó futamon, sõt jelezték részvételüket az év további futamaira is.
jól írták .. navigátorként kezdte 😊

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Black Ghost
Szerintem is, de a hírben így szerepelt.
Met
Ranga László egykori pilótája
Nem navigátora? <#fejvakaras>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Black Ghost
Lada Best of 2010 1. rész

Lada Best of 2010 2. rész
Black Ghost
Élete 53. évében, 2011 január 4.-én elhunyt Szuhanyik László, pécsi autóversenyzõ, Ranga László egykori pilótája.

Ranga László - Szuhanyik László

ÁjjLe BoBBi
igen :S:|

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Black Ghost
Most nézem hogy mit írtam és elégé félreérthetõ, gondolom ti videókra gondoltatok.
Elnézést!
Black Ghost
Újságok természetesen, akkoriban nagyon másról nem is lehetett szó. A legkorábbi 78-as kiadás, a zöme magyar de sok osztrák, német ill olasz lap is van. Fater sok határ menti (osztrák) benzinkutast ismert és akkoriban õk könnyebben jutottak ilyesmihez.
A korszak alatt nem a Group B idõszakot értettem, hisz az "csak" 3 év, hanem a 70-80-as évek rallyját.
eksy
Igen, a rally harmada a hangélmény. <#eljen>
2. video jól kezdõdik, szerintem én is kb így reagálnék a pálya szélén állva😊
"eredeti sajtóanyagom" ezek mik is?

"...és...szerintem...bizony."

ÁjjLe BoBBi
_:S?ADA_:S?D
na ne szopassál már! örömömben elsírom magam ha egy eddig nem látott group b-s videoval találkozom, neked meg két bõröndnyi van a sufniban??!?!?
namostmárakkorplease...😄

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

bardocz
Érdekel ám minket, hogy van-e rá idõd, csinálni, csinálni!
Két bõröndnyi basszus, a youtube-on alig van annyi, pedig ott fent van minden.
bertino
igazad van, hagyjuk...

Black Ghost
AAA nincs nekem erre idõm!

Meg aztán fogalmam sincs hogy tudnám ezt digitalizálni, beszkennerem azt kész?
bertino
es meg nem toltotted fel ?!

énis 😉 jó tudom sokszor elhangzott hogy "bezzeg a régi szép idõk" de szerintem ez volt a rally aranykora egészen talán 90évek végéig 😊

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Black Ghost
Apám és a haverja jóvoltából két bõröndnyi eredeti sajtóanyagom van errõl a korszakról, gyerekkoromban állandóan ezeket bújtuk, de még így 20 év után is feláll a szõr a hátamon mikor megnézek egy ilyen videót.

köszönöm!

Nekem ez az egyik kedvencem, már csak a hangok miatt is😊

ez meg a másik😊
SimaSuna
eszméletlen!
kösz!
bertino
fuh vazz, kosz, hogy linkelted, ez kemenyen download.

kemszi2
mit mondjak...hihetetlenül tisztelem azokat az embereket akik a b csoportos autókban ültek

Airbus A380

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Airbus A380
Elindult a Dakar. 😊

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

pajti

bertino
pontosan.

bardocz
Az nm egy Sport Quattro, és az S1 az ezutáni, brutálisabb bodykittel rendelkezõ autó?
Airbus A380
Persze mingyárt a rally autóba születtem. 😄

pajti

bertino

SimaSuna
nem S1 nyílván, de az a hang 😊
bertino
szerintem ez egy hosszu quattro, nem ?

SimaSuna
pl 😊

pajti
ok, csak a legendákat nem szoktuk fikázni.. <#kuss><#zavart1><#wave>

SimaSuna
háth akkor te nem voltál még rallye-n 😊
nem tudod mi az amikor egy S1 elmegy melletted...
bertino

bosco05
ez nem vélemény, hanem kultusz kérdése 😊
Airbus A380
Attól mert neked nagyon tetszik másnak még lehet más a véleménye.