Minden ami Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Biztos hogy volt már ... 😄. De hogy ne unatkozz..
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
:) Semmi okosság :P
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
a körgyorson történt (video) a címével ellentétben nem baleset volt hanem simán csak kigyulladt
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
"The overall record is held by Nobuhiro "Monster" Tajima from Japan who clocked a time of 9:51.278 on June 26, 2011 driving the 910 hp mid-engined Suzuki SX4 Hill Climb Special, breaking the previous record (set in 2007 by himself) by more than ten seconds. The winning time in 1916 was 20:55.40, set by Rea Lentz."
Azt jól tudom, hogy õ tartja még mindig a csúcsot?
Tudnátok nekem segíteni kicsit? Egy 20-30 éves videot keresek. Lancia delta vagy audi quattro volt benne talán. Elég gyenge minõségû video talán fekete fehér is volt. a video hossza olyan 8-10perc lehetett. A videoban egy versenyzõ kora hajnalban vagy nap lementekor egy hegyre hajtott fel. Vakmeresztõ módon a szakadékok mellet szallagkorlát nélkül. A videoban voltak belsõ és küldõ kamerás nézetek is. Sajnos töbre nem emlékszek belõle mert 10 éve láttam utoljára. youtobe on kerestem de sajnos információ hiányában nem nagyon találtam. Ti talán még emlékeztek rá. Remélem tudtok segíteni.
BattleTag: kabel15#2672
érzésem van..