3780
  • gordon 24
    Nem erre gondoltam::D Nem egyébként. RBR es pálya futásom fel függesztve van most::D
  • bosco05 #2817
    :D
  • hiszacu
    Ki beszélt utcáról? Hatalmas dzsihadot lehet egy ártérben is rendezni...
  • bosco05 #2815
    Te is jössz RTE-be? :D
  • gordon 24
    Nahh! Végre egy dolog amiben egyetértünk:)))
  • bosco05 #2813
    Az utca nem versenypálya ;) Én semennyivel se szoktam, nem ettől áll fel :) Mivel nincs pénzem a valóságban menni, inkább szimulátorozom. Pár év és úgy is ott leszek RTE-ben :)
  • hiszacu
    mindenki magából indul ki, hogy mennyivel, de a kéziféket lapockáig húzni!!! =)
  • bosco05 #2811
    mész ki 15-el kézit rántani a hóúba? :D
  • hiszacu
    Ez most olaj volt a tűzre! Ha most leb@... a Golfot az a Ti hibátok lesz!
  • pajti
  • pajti

• pajti

BMW E30 rally onboard
  • kemszi2
    mondjuk az "vicces" elvileg a sok szabálymódosításnak amit azért hoztak hogy minél több márka megjelenjen ,nem igazán jött be. 2002-ben amit linkeltél is 7csapat gyártó volt.most 3
  • kemszi2
    alapvetően egy konszern ,úgyhogy én ezt nem látom akkora gondnak .Mi hogy volt nem tudom,gondolom egy márka maradhatott.
  • Bogdogege
    Ezt úgy sikerült elérniük , hogy kicsinálták a peugeot.
  • kemszi2
    éles váltás, tiszta TAXI fíling :D
  • kemszi2
    azért azt se felejtsük,hogy kell alá egy jó autó is,márka sem volt még ennyire sikeres a ralliban mint a Citroen ill a PSA
  • desigo
    "A hazai ralibajnokságban folytatja versenyzői pályafutását Talmácsi Gábor, a gyorsaságimotoros-világbajnokság 125 kcm-es kategóriájának 2007-es győztese."

“A Szilveszter Rali nagy sikert hozott számomra, 140 indulóból az abszolút ötödik helyet értem el navigátorommal, Répa Katával. Ez egy erős eredmény és bár tudom, hogy a szezon alatt még sokat kell tanulnom, de a célom hogy a kategóriámban a legjobbak között legyek.”
  • Bogdogege
    Az a helyzet , hogy jó pilóta a Loeb csak nincs neki ellenfele ki a f.szom az a Hirvonen, Latvala, Sordo, Solberg-nek volt kettő jó éve a Subaru-nál azóta semmi. Meglehet nézni a 10-évvel ezelőtti felhozatalt volt legalább 6 világklasszis ,és a második számú pilóták se faszlámák voltak.

Kibaszott izgalmas versenyek voltak ,nem tudom ha nem hal meg szegény Richard Burns vagy Markko Märtin nem úgy vágja oda a peugeot , hogy meghal Michael Park , és ma is a wrc-ben lenne ,hol lenne Loeb, mert a mai ellenfelek macskajancsik . Ennyi

• pajti
    Rallye Monte Carlo 2012 (RallyeMadCom)
  • Ulvar
    Don't Cut...Don't Cut...next time... :D. Szerencsés kimenetelű lett ez a baleset...
  • RatBaG #2797
  • N o N a m e
    Ötödik nap (rossz a cím :D):
  • kemszi2
    így már értem
  • bardocz
    Ugyan azok csinálják a Miniket, akik anno a Subarukat, csak azzal már van jópár év tapasztalatuk. Prodrive.
  • kemszi2
    "A mini eddigi gyorsasága nagyon felcsesz, Subaru is ugyan ilyen gyors lenne."
    ezt nem igazán értem :D
  • bardocz
    Amúgy nekem úgy rémlik, hogy a Poloval már idén is fognak versenyezni, csak addig Ogier kapott egy Skodát.
    A mini eddigi gyorsasága nagyon felcsesz, Subaru is ugyan ilyen gyors lenne.
  • kemszi2
    bízzunk benne,hogy izgalmas év vár ránk.
  • bardocz
    Sordo lehet még érdekes, nem olyan rossz a Mini, de kettőjükön kívül szerintem nincsen más, aki meg tudná fogni egész éven át. Hirvonen kettes számú pilóta lesz, mindegy milyen gyors, mint ahogy az lett Ogier meg Sordo is. Lattvala meg nem túl szerencsés, hiába gyors.
  • N o N a m e
    Én is ezen gondolkoztam el, miközben néztem. Most kapott újra egy jó autót, hátha mutat valami szépet év végére! :)
  • Akey
    Azért Petter csak megszerezte első montés dobogóját. Én bízok a vén körszakálasban. :D
  • N o N a m e
    A YouTube-on fel vannak töltve HD-ban az angol Eurosport-os adások. Nemrég néztem meg a 4. napot. Nagyon remélem, hogy idén nem lesz megint bajnok Loeb, az első 4-5-6 bajnoki címénél még örültem de most már kezdem unni, hogy verhetetlen. Jók ezek a kicsi kocsik is, bár hiányzik a bannerben levő Focus, a Xsara, a Subaru, Mitsubisihi. Régi szép idők.. Jövőre még jön a Polo, pár év és go-kartokkal fognak ralizni :))
  • bardocz
    És szerintem idén még könnyebb dolga lesz.
  • Totti5
    Egyel kisebb kategóriás autóval kellene indítani, és akkor lenne esélyük a többieknek:D hihetetlen ez az ember!
  • Norbi1990
    Loeb az spórolt és még így is előnyt szerzett az utolsó szakaszokon :D

Asszem megint ő lesz VB ha nem fog kiesni sokszor az autó vagy esetleg más hibájából...
  • kemszi2
    Loeb
    Sordo
    Solberg
  • kemszi2
    Turánékról nincs valami infó? Idén lesznek világbajnokságon?Az oldalukon nincs semmi infó. És most olvastam hogy törölték a 2011-es eredményeiket is...
    link
  • bertino
  • SimaSuna #2780
    Filmet forgat, ahogy "driftel" a Magyar kátyúk között...
  • kemszi2
    mert rájött hogy itt nem lehet százszor neki futni egy kanyarnak :D