3780
-
#2859 2 nap végén Ogier az S2000-es Skodával 9. helyen áll, Ken Block előtt. Mit fog cisnálni ez a gyerek, ha elkészül a VW? -
n003 #2858 -
n003 #2856 :( és sajna nagy az esély hogy a Bükfürdő is elmarad -
-
#2854 ELMARAD az EGER Rallye!!! -
#2853 Jól nyomja
-
Juha Kankkunen & Richard Burns testing Subaru Impreza WRC -
#2851 mondjuk ha okosan megterveznék, szerintem pénzben is jól kijönnének. azért arra kíváncsi lennék, hogy pl. amikor a tourt elkezdték közvetíteni, akkor mekkora nézettsége lehetett. Magyar nyelven a két kommentátor nagyon sokat dobott rajta. Szóval szerintem idővel el lehetne érni azt a nézettséget. Meg azért a nagy autógyárakkal, meg a rallyt szponzoráló cégekkel is lehetne valahogy talán együttműködni. Én hiszem, hogy ha erre ráállnának, akkor ki lehetne kerekíteni a történetet.
Csak sajnos itthon maga a sport úgy komplexen véve sem pontosan úgy működik, ahogy kéne. Persze az elüzletiesedés nem csak nálunk jellemző, hanem világszerte, de sajnos ma a pénz többet ér mint a tehetség. Az is kár, hogy nincsenek a rallyban olyan programok, amelyek felkarolnák az igazán tehetséges fiatalokat.
Mert az hogy pl. egy N/2-es bajnok nemhogy nem tud kategóriát lépni, hanem éppen 1-1 futamon tud csak rajthoz állni, az azért nem egy jó dolog. -
#2850 tudom,láttam már műsörújságban,csak akkor pont oda kapcsoltam és felidegesítettem rajta magam :D
egyébként tavaly nagyon rendbe volt az élőközvetítés az IRC-n,nekem tetszett.De az hogy nem jut hely egy félórás órás összefoglalónak az ilyen "sport"-nak nevezett dolgok mellett az szomorú. (Nyilván a pénz dominál ,ahogy te is említetted.) -
#2849 na igen, bár én itt kifejezetten élő közvetítésre gondoltam. :) -
#2848 youtube-on a MadRallye videói alá 1-1 interjú..máris kész :) -
#2847 pedig már régóta nyomják a pankrációt. :P
de én bevallom, hasonlóképpen érzek a biliárd minden formájával, kiváltképp pedig a pókerrel. a darts is határeset, bár ha nincs más, azt megnézem szívesen.
persze, sok a foci néha, főleg az érdektelen skót meccsek 28. ismétlése esetén (bár én focib*zi vagyok), valamint ha teniszben van valami nagy torna, akkor 0-24-ben az megy. Bringa ugyanígy, bár az ritkábban van.
Sokan mondják, hogy a rallyt nem lehet látványosan közvetíteni. Ezzel vitatkoznék, szerintem tök jól meg lehetne oldani, mert ugye adottak a belső kamerák + egyes autókon külső is van. emellett a szakaszok leglátványosabb részeit, legtrükkösebb kanyarjait kellene bekamerázni. ha pedig etapra vesznek valamit akkor előre rögzített vagy élő interjúkkal, riportokkal lehetne operálni.
mondjuk a legnagyobb kérdés az, hogy ilyen mértékű ráfordítás megtérülne-e. -
#2846 eurosport2-n multkor kő papír olló vb volt. no comment (a mikulás első körben bukott) :D -
#2845 de a pankráció mint sport?:D -
#2844 Én sok más sporttal is így vagyok. Hihetetlen, hogy mit közvetítenek... -
#2843 na most kaptam túl a jurósporton :D
képesek pankrációt közvetíteni,ekkora baromságot én még nem láttam(nem is értem ,hogy lehet ezt élvezni),a rally-nak meg nincs helye hihetetlen -
#2842 -
#2841 elvileg :D -
#2840 Akkor idén nyomják? -
#2839 terepraliznak szökévente 650. helyért csatázva -
#2838 Benikékkel mi a helyzet?...rég hallottam róluk... -
#2837 Magyar srácok MINI WRC-ben? -
#2836 Grat,szép munka! -
#2835 Jó látni, hogy ezek az autók még nem tűntek el. -
#2834 komoly gépek -
#2833 Legend Boucles de Spa 2012 -
#2832 Köszönöm!! -
#2831 szép munka -
#2830 Egy kis off, de hátha érdekel valakit:)))
Ford focus rs wrc... Ma lettem kész vele:
katt -
#2829 na ja :D -
#2828 meg öt különböző csatornán egyszerre focit... -
#2827 fontosabb 0-24-be teniszt nyomni -
#2826 Igen, hála a MOTORS TV-nek, meg a YouTube feltöltőknek.
De jó lett volna magyarul is az EUROSPORT-on kényelmesen a TV-t nézve.
:D -
#2825 Youtube-on fent van mindegyik nap, szóval annyira ne para, és ezt akkor nézed meg, amikor akarod. -
Nem értem miért.. Minden sz*rt közvetítenek erre meg nincs pénz?
---
Colin's Crest Jump
-
#2823 de jó hogy még mindig szarakodnak a közvetítés dolgával -.-" -
#2822 -
#2821 WRC Rally Sweden 2011 -
#2820 Mennék, de egyszerűen nincs rá időm.. Most nagyon sok minden van.. Egy bajnokságban megyek, ugye a sajátomban a VSR Simbin Cruze cupában, de ezen felül, nem tudok, pedig rallyznék is.. -
#2819 kár, mert most van OB ;)