SG\'s first Connection: Miskolc
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Volt vki Theater-en?
Én a vizsgaidõszak (nem a szorgalmi) utolsó napján is vettem még fel tantárgyat és vizsgáztam aznap hármasra csak azért, hogy több tantárgyat tudjak behalasztani...
Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.
A xtrike játszott amikor ottvoltál, nem?
Szemétség mert kreditben sokkal rövidebb a vizsgaidõszak. nem krediteseknek + 2 hét kb.
Szemétség mert kreditben sokkal rövidebb a vizsgaidõszak. nem krediteseknek + 2 hét kb.
Én hétkor jöttem el, esetleg fél nyolckor, így elvileg még láthattál, igen.
Két hét vizsga, sok sikert hozzá :-) Én anno ilyenkor kezdtem el, hogy izgalmas legyen, ilyenkor költöztem fel miskolcra, és kétnaponta jártam vizsgázni, ennek megfelelõen kivétel nélkül igénybe is vettem az augusztusi halasztott vizsgaidõszakot, bár alsóbb éven ha jól tudom olyan már nincs is...
Két hét vizsga, sok sikert hozzá :-) Én anno ilyenkor kezdtem el, hogy izgalmas legyen, ilyenkor költöztem fel miskolcra, és kétnaponta jártam vizsgázni, ennek megfelelõen kivétel nélkül igénybe is vettem az augusztusi halasztott vizsgaidõszakot, bár alsóbb éven ha jól tudom olyan már nincs is...
olyan fél hét körül érhettem oda és 9 kor el.
mi az hogy az elején ? 😊 láthattalak vagy sem?
ja, még két hét vizsga utána jöhet a megérdemelt munka 😮
mi az hogy az elején ? 😊 láthattalak vagy sem?
ja, még két hét vizsga utána jöhet a megérdemelt munka 😮
Amúgy meg csak most jut eszembe, hogy két hét múlva vége az évnek, és jön a jól megérdemelt két és fél hónap szabadság, de jó :-)))))
mikor voltál?
Én se láttalak téged :-) Voltam kinn, de nem sokat, mert láttam, hogy nem lesz semmi komoly a dologból.
voltál kint?
nem láttam "giant kerékpáros, undergroungos büntetõjogász"-t 😊
nem láttam "giant kerékpáros, undergroungos büntetõjogász"-t 😊
ja ..
Lipcsei: barackca, mig 29 koncert 😊
<#zavart2>#zavart2>
Lipcsei: barackca, mig 29 koncert 😊
<#zavart2>#zavart2>
hi mindenkinek
a bicajosoknem tudom hol voltak, vérfoltokat nem találtam, meg fára csavarodott bringákat, szal nem lehetett nagy szám, a koncertek hangostítása érdekes volt, a hangtechnikus srác nem igazán érthetett hozzá, hangerõ az lett volna, csak nem bírta belõni a cuccot 😞
büfé rendben volt, pia, ingyen gulyás, stb.- viszont nagyon kevesen voltunk ott.
a bicajosoknem tudom hol voltak, vérfoltokat nem találtam, meg fára csavarodott bringákat, szal nem lehetett nagy szám, a koncertek hangostítása érdekes volt, a hangtechnikus srác nem igazán érthetett hozzá, hangerõ az lett volna, csak nem bírta belõni a cuccot 😞
büfé rendben volt, pia, ingyen gulyás, stb.- viszont nagyon kevesen voltunk ott.
bocs (bölcsõje)
\"Bármit megtehetsz, mindent megnyerhetsz, mindent eljáthatsz, játszva meghalhatsz!\"
ja ja ! a tinágerkor bölbõje!!!!
\"Bármit megtehetsz, mindent megnyerhetsz, mindent eljáthatsz, játszva meghalhatsz!\"
üdv mindenkinek a LIPCSEIBEN, Miskolcon 8 éve nem voltam, de elõtte sokat. Majd eccõ ütközünk mindenkivel!
Csináltam párat, felpakolom 😊 amugy nem votl nagy szám a verseny. Vagy lehet az volt csak én vártam többet 😄
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
És képeket csinálsz/csináltál? Én akarok, de nem jó a gépünk, szóval ha igen, megosztod velünk???? :-)
hali, epp kerdezni akartam mikor lesz ez a DH, szerintem én ki is indulok most. 😊 remélem van már valami kinn mer 6-7 körül már nemnagyon fogok ráérn., valamikor kockulni is kell a gépelõtt 😞
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Szerintem egy órát tuti csúsznak, ( amilyen jó a szervezés lehet hogy többet is.. ), úgy terveztem h 6-7 körül kilépek.
utsónak mi a neve? ha Fade-Out (és tippem szerint az) akkor jó nektek ott fent...
"The trees move. Do you not see it?"
lesz vagy 10 koncert!!!!!!!
livan <Live long and prosper!!!> üzenete:
A Kilátónál az Anfiteátrumban 17 órától és utánna fellépõk a:
* Kisbót
* Priluki
* Donor
* Vologdavárosrész
* Mockba
* X. Trike
* Vaells
* Szegedrõl érkezõ Rock együttes.
livan <Live long and prosper!!!> üzenete:
A Kilátónál az Anfiteátrumban 17 órától és utánna fellépõk a:
* Kisbót
* Priluki
* Donor
* Vologdavárosrész
* Mockba
* X. Trike
* Vaells
* Szegedrõl érkezõ Rock együttes.
fox bicajzani?
nemtom hány DH van, de egy bicajos lépcsõs meghalós plakátot láttam 😊
neten már láttam 15. 18. 25. 26.-t 😊
neten már láttam 15. 18. 25. 26.-t 😊
plakátot láttam 18. ára. 😊
még egyeztetések folynak több oldalról 😊
kb 7 ..
kb 7 ..
avason, nem tom kilátóe vagy amfiteátrum
idõpontot nem láttam plakáton, csak azt hogy 18. án ..
/ még egy hét míg maot visszaengedik 😮
idõpontot nem láttam plakáton, csak azt hogy 18. án ..
/ még egy hét míg maot visszaengedik 😮