SG\'s first Connection: Miskolc
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#worship>#worship>
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
én járok meccsekre, csak nagyobb szünetekben...utoljára vagy 10 éve voltam...😉))
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Meg alapból, régebben nem voltak ilyen melegek a nyarak, legalábbis 10-15 éve én nem emlékszem ilyenker, kurva érdekes.
Jaja, ablakot se lehet tõlük nyitni. Meg én fõleg utálom a bogarakat, pfujj, undormány jószágok.
énse járok meccsre szal .9
észrevettétek hogy a város televan ocsmány fekete bogarakkal??? nagyon durva éjszaka szétrajzanak az egész fõutcán, a virágtartókból potyognak le.. az még hagyán hogy kövön ott mászkálnak, de már benzínkúton is találkoztam velük piák mellett, amsterdam kiülõs részét is ellepték, nagyon durva..
észrevettétek hogy a város televan ocsmány fekete bogarakkal??? nagyon durva éjszaka szétrajzanak az egész fõutcán, a virágtartókból potyognak le.. az még hagyán hogy kövön ott mászkálnak, de már benzínkúton is találkoztam velük piák mellett, amsterdam kiülõs részét is ellepték, nagyon durva..
Én teljesen pártatlan voltam, mégis oda kellett szólni egy részeg drabális állatnak, hogy óvatosabban héj....
Asszem. Mondom, most voltam elõször. Gólnál elkezdtem örülni, aztán mondta sógorom (vele voltam), hogy kussoljak már, mert nem mi lõttük, mondom, ja...
Történelmi nap volt ma: életemben elõször elmentem egy focimeccsre, de naon gáz volt, ennyi hülyét....
<#wilting>#wilting>
<#wilting>#wilting>
Hétfõn megyek vizitúrázni bibiii!
Valahova Tisza elejére.
Az egyik haverom szerint Dömsödig, egy másik szerint Dombóvárig megyünk. (Komolyan gondolták mindketten, de persze csak azért mert nem emlékeztek jól.) Én megelégszem Dombráddal is.
Szóval hétfõn indulunk, jövõ hétfõn jövünk vissza.
Gondolom szerdáig nem írok, mert ki kell pihenni a nyaralást, úgyhogy talán tizedikén dolgozom legközelebb.
Na. Addig is: BUÉK!
Valahova Tisza elejére.
Az egyik haverom szerint Dömsödig, egy másik szerint Dombóvárig megyünk. (Komolyan gondolták mindketten, de persze csak azért mert nem emlékeztek jól.) Én megelégszem Dombráddal is.
Szóval hétfõn indulunk, jövõ hétfõn jövünk vissza.
Gondolom szerdáig nem írok, mert ki kell pihenni a nyaralást, úgyhogy talán tizedikén dolgozom legközelebb.
Na. Addig is: BUÉK!
Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.
Új elmélet: a büntetõpontok száma egyenesen arányos a népszerûséggel.
<#fejvakaras>#fejvakaras><#wilting>#wilting>
<#fejvakaras>#fejvakaras><#wilting>#wilting>
Áh, a közgazdász leányoknál a csak a levelezõs kulturantropológus a rosszabb.
(de ebben nem vagyok teljesen biztos)
(de ebben nem vagyok teljesen biztos)
nem.. nem az...
de a teste az igen jó vót!
<#wink>#wink>
de a teste az igen jó vót!
<#wink>#wink>
nekem van egy vot évfolyamtársam, aki jogra és infóra is felvételizett.
infóra vették fel, úgyhogy bosszúból elvégzett még mellette egy közgázt levelezõn.
tesód fiú, vagy lány?
infóra vették fel, úgyhogy bosszúból elvégzett még mellette egy közgázt levelezõn.
tesód fiú, vagy lány?
Hát tesó õ egri. Csak abból indultam ki, hogy jogon nagyon nehéz kolit kapni, gyakorlatilag csak akkor megy elsõre ha ismerõse van ott. De majd kiderül ha megpályázza, hogy hogy mûködik ez, amugy meg talpraesett gyerek, megoldja.
Amugy tesó kurva nagy eszét mutatja, hogy elsõ helyre a jogász szakot irta be, ugy volt vele, hogy ez tipikusan olyan szakma, ahol kevés munkával sok pénzt lehet keresni, persze nem vették fel a 110 pontjával. Kohász is akart lenni, de azt elvetette, mert nem tudta, hogy mit csinál a kohómérnök, csak jol hangzott. De büszke vagyok azért a drágámra, mert szerintem õ az egyetlen gyerek az országban, aki egyszerre akart gépész és jogász lenni. (én tesóm, na)
remek jogász lennél, persze.
Amugy tesó kurva nagy eszét mutatja, hogy elsõ helyre a jogász szakot irta be, ugy volt vele, hogy ez tipikusan olyan szakma, ahol kevés munkával sok pénzt lehet keresni, persze nem vették fel a 110 pontjával. Kohász is akart lenni, de azt elvetette, mert nem tudta, hogy mit csinál a kohómérnök, csak jol hangzott. De büszke vagyok azért a drágámra, mert szerintem õ az egyetlen gyerek az országban, aki egyszerre akart gépész és jogász lenni. (én tesóm, na)
remek jogász lennél, persze.
miskolci? hanem? egyébként nemtom, biztos van rá esély... ha nem is sok.
éppen ma mondtam anyámnak a telefonba, hogy szóljon az öcsémnek, hogy azonnal jelentkezzen be a legtávolabb lakó ismerõsünkhöz, hogy kapjon kolit.
anyámék miskolcon laknak, ahogy az öcsém is, csak õ albérletbe. (én mályiban.)
mer a koli egyrészt olcsóbb, másrészt sokkal több az információ, vagyis konkrétan könnyebb levizsgázni.
egy jégerért megmondom, hogy tehát ne segítsd a tesót a koliszerzésben.
még egy jégerért azt is megmondom, hogy bármelyik fél azonnal (vagyis akár kevesebb mint öt év múlva) köteles kiegyenlíteni a tartozását, ha a fogadás tárgya (diploma megszerzése 5 éven belül) ellehetlenült.
újabb egy jéger az is, hogy pontosan fektessétek le, hogy ez az egyetem, ez a kar, ez a szak, mert különben még belefér egy fõiskolai dipi, oszt buktuk a jégert.
de igen, teljesen biztos vagyok benne, hogy jó jogász lenne belõlem.
ettõl már csak abban vagyok biztosabb, hogy képtelen lennék elvégezni ezt a szakot.
éppen ma mondtam anyámnak a telefonba, hogy szóljon az öcsémnek, hogy azonnal jelentkezzen be a legtávolabb lakó ismerõsünkhöz, hogy kapjon kolit.
anyámék miskolcon laknak, ahogy az öcsém is, csak õ albérletbe. (én mályiban.)
mer a koli egyrészt olcsóbb, másrészt sokkal több az információ, vagyis konkrétan könnyebb levizsgázni.
egy jégerért megmondom, hogy tehát ne segítsd a tesót a koliszerzésben.
még egy jégerért azt is megmondom, hogy bármelyik fél azonnal (vagyis akár kevesebb mint öt év múlva) köteles kiegyenlíteni a tartozását, ha a fogadás tárgya (diploma megszerzése 5 éven belül) ellehetlenült.
újabb egy jéger az is, hogy pontosan fektessétek le, hogy ez az egyetem, ez a kar, ez a szak, mert különben még belefér egy fõiskolai dipi, oszt buktuk a jégert.
de igen, teljesen biztos vagyok benne, hogy jó jogász lenne belõlem.
ettõl már csak abban vagyok biztosabb, hogy képtelen lennék elvégezni ezt a szakot.