SG\'s first Connection: Miskolc

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
megint bünti pont... reménytelen eset <#nevetes1>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Zúzmara
Ez most elszonyorított<#sir>
Hámindegy.. ha annyi eredménye is lesz,h egy4esek a fejükhöz kapnak (de émmég mindig idealista vok, ez nem jó😄) akkor már megérte.

>>Nem tudok gépelni, de szeretek:)

criminal law
Ja és jóreggelt.

criminal law
Hehe, akkor gondold el nekem milyen volt, mikor 10 éve ide kerültem egerbõl...eger akkor volt a legszebb, miskolc meg akkor a leszocibb, de azóta sokat javult a helyzet, és szerintem jó is itt lakni.
A kulturális fõváros cim tényleg jo lenne, de esélytelen, ha megnézzük a többi pályázót is.
Sokat járok haza egerbe, ás azt nagyon nyomják ám. Megy valaki egy kört a városban, és kb 40 helyen hirdetik, hogy legyen ez a kulturális fõváros, 60ezer ilyen-olyan-amolyan-mindenféle program, miskolc ehhez képest nem sokmindent csinál.

báttyó02
😄DDDDDDDDDDDDDDD

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

ÁjjLe BoBBi
ge sziasutopk mi faszom van itt meg vááááááá

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Zúzmara
A piramist minden nap láttam suliba menet😄:d Amúgy miskolci vagyok, ittszülettem stb, máshol nem is laknék😄 Kicsit most mondjuk lecserélem Pestre de mindegy...

Szal igen... és most jöttem rá, h elfogult vagyok mert más duntántúli haverom fikázott h ennyi szoci cuccot nem visel el a szeme stb, és felmentünk a kilátóra is ami nekem szinte áhítatos program õ meg azon is kiakadt h ennyi beton fujj stb😄:d És akkor jöttem rá, h valóban foltos kicsit a táj, egy szép park mellett vmi irtó ronda holmi😄 Deh a Berze parkot (nemtom a becsületes nevét) nézem is elszégyellem magam h ezeknek nem is érdemes, hát már le van amortizálva teljesen:/

A piramis legnagyobb baja, h miskolcon egy hõs sem esett el😄 szerencsétlenek mind áldozatok voltak:///

maozedong
Idejársz miskolcra?

Szilveszteri jó volt, bár nekem a polgárháborús hangulat nem hiányzott, amikor a 10 éves gyerek a koncertet nézõ tömegbe dobja a petárdát.. a lényeg hogy Élejen a konföderáció! Éljen Lincoln 😄DDDd
Az elõzõ polgármester tényleg durva volt.. Bár sajnos tudom, mert nagyszüleim is rászavaztak anno, mert " Már az apja is jóember volt amikor a gyárban.. " szlogennel..
A parkosítással egyetértek, csak az a gond, h a fõutca sétáló részétõl tovább mész bármelyik irányba 10 métert, és romos, putris házakba botlasz.. Persze tudom h ezt nem lehet egyik napról a másikra felszámolni, de azért elég gáz..
A kilátó kivilágosítása is pozitívum, éjszaka egész sokhelyrõl látszik, a jelkép szerepét jobban kiemeli.. De hamár felakarsz oda menni pl. az Avasi temetõn keresztül, akkor jobban jársz ha nem egyedül mész, vagy viszel egy pitbullt minimum 😞
Ha a Borbártól ( lépcsõvel szemben, ahová pár éve a hajléktalanok beköltöztek )kezdõdõen azt a pár házat, járdát rendberaknák, nagyon sokat segítene.
és még sorolhatnánk azt hiszem 😊
Az viszont óriási negatívum, amit a hõsökterére csináltak piramist. Bár már nem tudom melyik évben történt, de az rettenet. Komolyan mondom bármi más jobb lett volna..

Resurrection!

prezi
na mia helyzet ?

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Zúzmara
Köszke😄:d

bertino
ne törõdj vele 😊

Zúzmara
ez hatásosabb lenne ha gépelni is tudnék <#wilting>

Zúzmara
Ehh Pest megnyerné, mindneki meghalna.. így is akkora acentralizáció, csoda h nem költöztetik az össze magyrat oda..😄

A kultúrális fõváros holmi nekem is nagyon szimpatikus, röhellem h megmondom hol lakom és vigyorogva (bevágódást remélve) mondják, h az acélváros.. Még az ált. iskolai föcikönyvemben is a lakótelepeket dicsérték😄😄

A parkosításokról én is hallottam😊) és tetszenek.
Ja és azt sem szeretem ha valaki a polgármestert szidja:d alapból nem szeretema politikát, én elég egyszerû szempontokat nézek: a régi alatt nem láttam semmit, most meg azért vannak értelmes fesztiválok is (a szilveszter sztem irtó jó volt, és bíroma kirakodóvásárokat😄😄) és minden szépül😊)

maozedong
kultúrális fõvárost jólenne megnyerni, mert akkor kapnánk támogatást rendesen ( így is kaptunk hogy csak pályázunk ) pl. a villanyrendõri szinvapart-parkosítás szerintem egy jó ötlet, és ahogy belátni a területre tök jól lesz kialakítva. másik kérdés hogy mennyire teszik tönkre, fürdenek e majd (..), stb..
viszont egert, debrecent, vagy pécset jobban eltudnám képzelni mint kívülálló.
pest meg rohadjon meg hogy egyáltalán pályázik, így is az a tetves fõváros.. vízfejû az ország, és még nekik áll feljebb, meg jótékony ígéreteket hint, hogy ha majd nyer, akkor ad a többi városnak is. a lóf**. megnyerik demszkit lecsapom

Resurrection!

báttyó02
hi

Zúzmara
Jeee nemmaradtam ki semmibõl😄
(Szerény véleményem szerint ha ez is a kultúrális fóváros cuccot akarta szépíteni nem ilyen rendezvénnyel kellett volna:/ nekem vhogy nem illik a kocsonyafeszt mega többi közé, deh ez az én halvány véleménykém.. ja és a dátum sem a legizgibb talán.).

Zúzmara
Köszíí😄

maozedong
onnan kezdõdik 😊

Resurrection!

Zúzmara
Azt meg szabad kérdezni, h a Miskolc parádé milyen volt v miaszösz volt rajta? :/ Mer nem volt hozzá szerencsém😄

maozedong
jesz, vi tú

Resurrection!

Zúzmara
Thudom😊)😛
áj láv miskolc <3

criminal law
Nagy városok már csak ilyenek, tudod...

criminal law
Nem, csak itthon, de ha nem javul az állapot, az lesz :-)))

maozedong
😊
egyetemre is sálba jársz? akkor majd jobban figyelek

Resurrection!

Zúzmara
Okk😊

bertino
mmmh, semmi D:

Zúzmara
? Oo

bertino
hülyeség 😊

Zúzmara
Minden fórumon és chaten van Miskolc szoba/ téma stb?😄😄

Kezdem azt hinni h minden miskolci a neten lóg😄

criminal law
thx

kz
gratulálok!<#falbav>

Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.

criminal law
Hi

báttyó02
hi

prezi
bye

criminal law
Na jól megfáztam már megint. Szerintem én vagyok miskolcon az egyetlen ember, akin jelenleg épp sál van.

kz
kár...

prezi
én sose 😄

kz
Flém szagra gyûl az éjji vad.
Te tetted ezt. Király!

prezi
lál

kz
persze ha te buzi vagy, akkor veled kivételt teszek!<#mf1>

maozedong
viszlát.<#fogmosas>

Resurrection!

criminal law
Amúgy jóreggelt.

criminal law
Nekem meg az a véleményem, hogy a normális emberek döntõ többsége nem várta, hogy ebbõl normális dolog lesz. Ezt tudni kellett volna annak is, aki beleölte a pénzét. De ha másoknak ennyire tetszett, már jövõ héten megrendezhetitek a Miskolc Parádé 1.2-t, Alsóhámor-Felsõhámor útvonalon, pl.

kz
ti nem vagytok cigányok?
akkor nem is beszélgetek veletek tovább!
<#wilting>

kz
végre valami izgalom...

prezi
lol flame...

maozedong
A TE személyeskedésed és agresszív hozzászólásod egyáltalán nem a normális beszélgetésre kész hangnemet ütötte meg.
A nagy erõfeszítést nem firtatom, mint már írtam elõzõ HSZben is. De ha a szervezõk tudatában vannak h egy ilyen ingyenes buli milyen közönséget vonz akkor változtassanak. Ne háborodjál már fel, mikor te is belátod hogy tökéletesen igazam van.
A leszólás nem javarészt nem a szervezõket minõsítette, hanem a globális, átfogó hangulatot.

Resurrection!

Ezzel nem lehet mit csinalni, az ingyenes partyk nagyja ilyen.
De nem kell egybol leszolni az egeszet, ugyanis rengeteg munka es erofeszites allt a hatterben.

maozedong
Elismerem hogy nagy felhajtást kerítettek a dolognak, ebben teljesen egyetértünk. Viszont én tömegközlekedéssel jöttem haza, és sajnos pont akkor amikor végelett a party-nak. A "kis" számú etnikum összeverekedett a villamos pótlón, a megállóban is balhé volt, és a közönség jórésze - ahogy láttam - többségében a 12-15 éves korosztály.
Blackout, karthago koncerten, szintén ingyenes, szintén a hõsökterén, az emberek többsége jólszituált, kultúrált volt.
Sajnos a nyilvános diszkózás ezzel jár. A megoldás? <#nemtudom>

Resurrection!

Nem irok inkabb semmit... Nem fogunk kozos nevezore jutni ugysem.
Nekem bejott, szerintem nagyon jo buli volt, ennyi.