SG\'s first Connection: Miskolc

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
43 új üzenet <#oooo>

tracsparty volt ? <#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

kz
ehh... kénytelen vagyok dolgozni egy kicsit...

Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.

kz
nyilván nem, de azér a célt ki ehet tûzni!

criminal law
Teljesen igazad van, viszont azt is hozzá kell tenni, hogy ez még jo pár évig nem fog megvalósulni.

(csak ha a bicajosok átveszik a hatalmat)

kz
azt álítom, hogy mindössze két kerékpárút megépítése nagyban javítaná Miskolc közlekedését.
vagy tévedek?

criminal law
Egyszerre kettõ.....??

kz
mér, a Papírgyár-Metro, az nem ilyen?

kz
Ja egyébkén télleg elhangzott ma reggel az Búza térnél az anyós ülésrõl, hogy: "Te jó ég mennyi ember".
De én a sávváltással vótam elfoglalva, mert egy Suzukis papa képtelen volt felfogni, hogy melyik sávban (nem ból, ban) merre kell menni.

criminal law
Vagy elaludtak.

criminal law
Cora-tesco, hiszen az végighuzódna az egész városon, nagyon jo lenne igen, de szerintem ilyet még a leghantásabb polgármester-jelölt se merne igérni, mert ez nagyon drága lenne.

kz
én csak a kocsik számát láttam, mondom, az régen vészesebb volt.
persze az is lehet, hogy ez volt az elsõ nap és volt aki jó korán felkelt, hogy biztosan odaérjen, a többi meg késõn kelt kapkod és elkésik majd. lehet, hogy én a két turnus között slisszantam át a városon.

kz
egyébként szerintem már két kerékpár út is nagyon sokat javítana a helyzeten.
az egyik a Cora-tól a Tesco-ig, a másik a Paírgyártól a Metro-ig.
ez a kettõ. olyan nagy kérés ez?

criminal law
Azért ahogy én kinézek (még most is) búza tér körül rengeteg ember (gyerek) van.

kz
tudom...

kz
egyébként ahoz képest, hogy ma van "Az elsõ nap az iskolában", szóval nem is volt olyan vészes a forgalomnövekedés reggel.

criminal law
Neked túl nagyok az igényeid.

kz
maj kinövi!

kz
A kerékpár út jó lenne...
Vagy járda...
De én má akkor is elégedett lennék, ha a vízlefolyókat, aknafedõket az úttest szintjére hoznák, hogy a cikcakkozó bribgások mindennapi testi épsége ne az én jószándékomon és figyelmemen múljon.
A kátyúkról már nem is beszélek...

kz
A sportcsarnokot meg azért nem változtatták meg, mert már csak néhány év(tized)et kell várni és retro lesz.

kz
egyébként a fia osztálytársam vót, onnan ismerem.

kz
áh... csak simán menõ!
<#hehe>

criminal law
Jóreggelt.
Már megint a szokásos: a búza térre busznyi gyerek érkezik, folyamatosan, és csordákbe verõdve mennek az iskoláik felé, szerencsétlenek :-)))

prezi
lál

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

maozedong
prezi. fiú.

:|

hm?

Resurrection!

prezi
zúzmara. lány.

:|

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

maozedong
pedig csak egész nyáron csinálták..

Resurrection!

criminal law
Szökõkút most se jo, csak ugy mondom.

maozedong
Ja engem is elvágtak szóbelin egyszer magnó miatt kaptam 2 pontot és 5 kellett volna :o

Fejér volt.

Resurrection!

Zúzmara
Gulyás volt az ofõm😄😄 Neked?😊
Ööö már én sem chatelek fujjos...😄😄

Rigós hát rigós.. Rigós nyelvvizsga😊) Voltam párszor😄 *tapasztalt*

>>Nem tudok gépelni, de szeretek:)

maozedong
hm. Ki volt az osztályfõnököd ?
Ezért utálom a csetet. Persze ha én csinálom ezt akkor jó 😮

Rigós??😮

Resurrection!

Zúzmara
Dejó😄 merénis😄😄😄
(egyszer chateltem egy egyénnel minden ok, azt' kérdezte honnan jöttem, õ Berze, mondom Földes és otthagyott😄😄)

Egyetemi szökõkúthoz nincs szerencsém.. ja, de van😄 De annyira nem látom sûrûn, utolsó rigós próbálkozásom után megfogadtam h csak akkor megyek ha ásványbörze van v vmi ilyesmi😄😄

maozedong
Sportcsarnokot amikor elkezdték csinálni tökre megörültem, h végre normálisan fog kinézni. Erre az épület ugyanolyan maradt.. pedig szerintem igazán nem kellett volna hozzá sokminden, egykét díszítõsor, meg fa rá és egész megváltoztatta volna a jellegét. Persze szép így is a tér meg a szökõkút, ameddig így marad...
Egyetemi szökõkutat is bírom. Félévente csinálják meg, mert felválik a csempézés, nem igaz h ennyire balf***ok .. Bár ebbõl is valakinek megélhetése van 😊

Földesbe jártam.

Amfiteátrum a kilátótól a város fele, a lefelé vezetõ lépcsõvel a parkot fogja közre.. Egy kis katlan, kõ nézõsorral.

Resurrection!

criminal law
Magam is meghatódtam ezen, igen. végül is vihette volna az egészet, mert a láncot elvágni semennyi ideig nem tart.

Zúzmara
Uhh... kedves...

criminal law
Hehehehe, kikötni. én egyszer bátorkodtam a munkahelyemnél ilyet csinálni. A bringát nem vitték el, de a 60 ezer forintos tárcsaféket róla igen. Kellemes érzés volt. Azóta sehol nem hagyom kinn. De hát az a saját hibából lehet tanulni a legjobban.

Zúzmara
jó.. hát biciklikultusz alatt kb azt éretettem ami Gyulán van. Ott még a zebrán sem ütnek el😄 És minden valamirevaló üzlet elõtt van bicikli tároló. V vmi, amihez legalább kikötheted.

criminal law
Bárhova. Ha pedig már van, akkor ne parkoljanak rá a birka autósok.

criminal law
Biciklikultusz sehol nincs. Esetleg más országokban. ehhez kéne egyfajta kultura, hogy a közlekedésben embernek tekintség a bringásokat. ezen nem lehet változtatni, mert a magyar az ilyen. De a járda az segitene.

Zúzmara
Hova szeretnél járdát?😊

criminal law
Elég lenne az ut...nem is, ne legyen nagy igényeink. Elég ha járda lenne.

Zúzmara
Jajajajaja!! Más városokban tök nagy bicikli kultusz van.. út kéne meg bicajtároló megminden...

criminal law
De egy valami még most se normális a városban: kerékpárutak. Eddig még egy olyan vezetõség se volt, aki embernek tekintette volna a bicajosokat sajnos.

Zúzmara
Amfiteátrum.. most hevesen agyalok h ez beugorjon..

jajajajajajjj eza hova jártál suliba:d Ettõl most félek ha egyfelé jártunk esetlgeesen de nem egy helyre akkor ritkarossz élményeim vannak errõl:d Deh lehet egy suliba:d Akkor viszont je😄 Hova jársz/jártál?

Szval.. tényleg fel lehetne dobni a kilátót is. Ésmost nem szidom a sportcsarnokot deh ebbõl a pénzbõl új burkolattal lehet h vmi pofát lehetett volna kölcsönözni neki😄 Mert szegénykém ugyanolyan rusnya maradt mint volt:/ Mindegy, a tere szép lett...

Hát az Antal József parkot felfedeztük egy sima kiruccanásnál mikor még tök új volt, és el voltunk ájulva szal azért mondtam h van, akiknek kár teret szépítgetni😊

maozedong
Antal József park a hivatalos neve. Amikor megépült, tök jól nézett ki, mostanra nem sok minden maradt belõle, pedig milyen jó volt ott borozni 😮 akkor még csövesek sem jártak oda. Viszont a szinház alatti / mögötti üvegépület egész kellemes hely.

Hovajártál suliba? Csak nem egyhelyre jártunk?

Kilátót én is leszólom mert tényleg egy rusnya beton valami tele aggatva antennával.. viszont azóta megtérítettek, és talán igazuk is van. Ha fordítanának rá kis gondot, és beburkolnák fával, vagy normálisabb csempével, stb.. akkor egész pofás lehetne. Másik, h ott az amfiteátrumot miért nem bírják felújítani?? Kb mióta megépült 50-60 éve, nem csianáltak vele semmit.. omlik össze a kõ, alig lehet közlekedni..

Resurrection!

bertino
váó o_O te ilyen nagyfejes vagy ?

bertino
mind1, van és kész <#bee1>

ÁjjLe BoBBi
ugyan nézd már meg mikor kaptam...😉

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Zúzmara
Nekem is tök szimpatikus amúgy😊) ott volt egy görömbölyi farsangon is, asszem akkor még nem volt polgármester.. ja.. nemvolt, meeg a géniuszos dedikáláson is ottvolt és halkan megjegyezték h amúgy neki is van verses kötete:d Mikor meg megvettük és orra alá dugtam h dedikájjamár nemigen értette h mibajom van😊 Szval jófej😊

kz
ha má a polgármester szóba került...
szóval, tegnap vele töltöttem a napot, ezér nem is nagyon írtam. értekezlet (IHM miniszterrel), ebéd nagykanállal, pezsgõ hegyek, ilyesmi.

én elfogult vagyok, mert amikor elõször találkoztunk, akkor még alig politizált, viszont rögtön pálinkával kínált, úgyhogy rögtön szimpatikus lett...

criminal law
Hát ja. meg az is valami, hogy ezzel is fejlõdött a város.