SG\'s first Connection: Miskolc
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tracsparty volt ? <#idiota>#idiota>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.
(csak ha a bicajosok átveszik a hatalmat)
vagy tévedek?
De én a sávváltással vótam elfoglalva, mert egy Suzukis papa képtelen volt felfogni, hogy melyik sávban (nem ból, ban) merre kell menni.
persze az is lehet, hogy ez volt az elsõ nap és volt aki jó korán felkelt, hogy biztosan odaérjen, a többi meg késõn kelt kapkod és elkésik majd. lehet, hogy én a két turnus között slisszantam át a városon.
az egyik a Cora-tól a Tesco-ig, a másik a Paírgyártól a Metro-ig.
ez a kettõ. olyan nagy kérés ez?
Vagy járda...
De én má akkor is elégedett lennék, ha a vízlefolyókat, aknafedõket az úttest szintjére hoznák, hogy a cikcakkozó bribgások mindennapi testi épsége ne az én jószándékomon és figyelmemen múljon.
A kátyúkról már nem is beszélek...
Már megint a szokásos: a búza térre busznyi gyerek érkezik, folyamatosan, és csordákbe verõdve mennek az iskoláik felé, szerencsétlenek :-)))
Fejér volt.
Resurrection!
Ööö már én sem chatelek fujjos...😄😄
Rigós hát rigós.. Rigós nyelvvizsga😊) Voltam párszor😄 *tapasztalt*
>>Nem tudok gépelni, de szeretek:)
Ezért utálom a csetet. Persze ha én csinálom ezt akkor jó 😮
Rigós??😮
Resurrection!
(egyszer chateltem egy egyénnel minden ok, azt' kérdezte honnan jöttem, õ Berze, mondom Földes és otthagyott😄😄)
Egyetemi szökõkúthoz nincs szerencsém.. ja, de van😄 De annyira nem látom sûrûn, utolsó rigós próbálkozásom után megfogadtam h csak akkor megyek ha ásványbörze van v vmi ilyesmi😄😄
Egyetemi szökõkutat is bírom. Félévente csinálják meg, mert felválik a csempézés, nem igaz h ennyire balf***ok .. Bár ebbõl is valakinek megélhetése van 😊
Földesbe jártam.
Amfiteátrum a kilátótól a város fele, a lefelé vezetõ lépcsõvel a parkot fogja közre.. Egy kis katlan, kõ nézõsorral.
Resurrection!
jajajajajajjj eza hova jártál suliba:d Ettõl most félek ha egyfelé jártunk esetlgeesen de nem egy helyre akkor ritkarossz élményeim vannak errõl:d Deh lehet egy suliba:d Akkor viszont je😄 Hova jársz/jártál?
Szval.. tényleg fel lehetne dobni a kilátót is. Ésmost nem szidom a sportcsarnokot deh ebbõl a pénzbõl új burkolattal lehet h vmi pofát lehetett volna kölcsönözni neki😄 Mert szegénykém ugyanolyan rusnya maradt mint volt:/ Mindegy, a tere szép lett...
Hát az Antal József parkot felfedeztük egy sima kiruccanásnál mikor még tök új volt, és el voltunk ájulva szal azért mondtam h van, akiknek kár teret szépítgetni😊
Hovajártál suliba? Csak nem egyhelyre jártunk?
Kilátót én is leszólom mert tényleg egy rusnya beton valami tele aggatva antennával.. viszont azóta megtérítettek, és talán igazuk is van. Ha fordítanának rá kis gondot, és beburkolnák fával, vagy normálisabb csempével, stb.. akkor egész pofás lehetne. Másik, h ott az amfiteátrumot miért nem bírják felújítani?? Kb mióta megépült 50-60 éve, nem csianáltak vele semmit.. omlik össze a kõ, alig lehet közlekedni..
Resurrection!
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
szóval, tegnap vele töltöttem a napot, ezér nem is nagyon írtam. értekezlet (IHM miniszterrel), ebéd nagykanállal, pezsgõ hegyek, ilyesmi.
én elfogult vagyok, mert amikor elõször találkoztunk, akkor még alig politizált, viszont rögtön pálinkával kínált, úgyhogy rögtön szimpatikus lett...