SG\'s first Connection: Miskolc
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de, persze, hogy lehet... hát mi vagyunk rá a legjobb példa, meg az összes mindenki rajtunk kivül, aki itt "él", hogy ne feledkezzek meg senkirõl se :-)
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
de így majd csak pénteken 😄
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
kibaszott hosszu volkt a nap
és kibaszott ideges leszek, ha a gép nem látja ujra a 160ast
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
CS:S = Counter strike : source ( ez újabb verziója a CSének )
BF = Battlefield
FC = Far Cry
COD = Call of duty, na ezek játékok, aztán van az
aim : bizonyos helyre irányítja automatice a célkeresztet, na ez ál. a fej, hiszen az a legvédtelenebb - a leggyakoribb csalások egyike
kick : ez szó szerinti kirúgást jelent, ha a többi játékos megszavazza, de ettõl vissza jöhet még a kirúgott
ban : itt meghatározott ideig vagy véglegesen ki van tiltva serverrõl a páciens
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
csít=csíít=cheat, vagyis csalás <#alien>#alien>
wh=wallhack, olyan csalás, aminek segítségével a játékos képes átlátni a falon <#vigyor4>#vigyor4>
az úgy van, hogy emberek otthonukban ülnek és interneten keresztül játszanak egymással.
és ha odatéved egy remek-remek játékos, aki mindenkinél sokkal jobb, akkor közösen csítert kiáltanak (az esetek 98%-ban jogosan) ésha az illetõ nem távozik a szerverrõl, akkor kitiltják (banolják).
Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.
megyek elbringázom a boltig...
csakazért volt nagyon kkellemetlen, mert egyáltalán nem láttam falakat.
így hiába láttam az ellenséget az épületben, nem tudtam lelõni, mert nem láttam, hogy hol nincs fal. ha meg bekeveredtem egy szobába, akkor ki sem tudtam jönni...
aztán a videódrájver csere segített.
Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
mondjuk ez még nem is lett volna baj, de a csávónak kb 15 perc elteltével 85:5-ös stat-ja volt
de még ez sem lett volna baj, ha nem heccsat az összes fragje
így aztán szépen BANra került a sor
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
már meg tudok tenni akár három métert is úgy, hogy nem esek picsára, és nem kell kapaszkodni.
akkor mikor vehetem át?
és hol?
köce Lipi