SG\'s first Connection: Miskolc
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Titán eredeti neve Cigány. Onnan magyarosítottuk. ez teljesen komoly.
Zabut teljes nevén pedig Zabu Macsek -nek hívják.
Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.
ha senkit se bosszant, ... akkor nem is érdekes.
explorerben a jobb alul mehjelenõ nyilas ikonnal lehet valódi méretre váltani, ha valakit a részletek érdekelnek.
itt új a nyakörve.
itt olyan gyors, hogy fennmarad a vizen.
itt már állva is fennmarad.
itt kõért szalad
itt csak simán piheg. érdekesség a jobb szemében látható folt, amely csak egy éve januárban jelent meg. egyesek szerint köze lehet a "nagy szilveszteri elcsatangolás" néven elhíresült eseménysorozathoz, amióta úgy félünk a petárdától és a tüzijátéktól, hogy csuda. elõkerülés után két napig csak aludt szerencsétlen, annyira ki volt merülve.
itt egy közeli felvételen megpróbál jófej kutyának tûnni. szerintem sikerült neki.
itt fincsi volt a jutalomfalat.
itt reggel van és nagyon unja már, hogy fényképezem.
itt még mindig reggel, de mosmá télleg unja. itt egyébként olyan, mintha õ lenne a vének-vénje, azaz a bölcsek-bölcse, pedig az elõzõ kép és ez szinte egyidõben készült.
itt újra ifjú feje van, a háttérben Zabu lábai látszanak.
itt végre Zabu is látszik ha nem is teljes terjedeelmében. A kép alcíme: Titán röptiben.
itt is a mozgalmasságé a fõszerep. Titán viszi a fél teniszlabdát, amit természetesen úgy tart, hogy Zabu is megragadhassa és lehessen kétszer négylábmeghajtású lavdahúzásosat játszani. Zabu nyakában az éles szemûeknek feltûnhet a zöld színû elektromos nyakörv, ami az elcsatangolást hivatott megelõzni.
Sajnos a két DVD-t még nem találtam meg, pedig ott aztán remek-remek portrék és egyéb fotók vannak még a kutyákról...
addigis...
itt szoktunk sétálni, játszani, nyulakat kergetni.
vigyázz, bazinagy kép.
van ótóm, de kéne egy másik is, mondjuk egy terepjáró.
most visszakapta a 160Gbnyi adatát mûködõ vinyóval.
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
ezt nem biztos hogy értem. Ne aprózzam el, az oké, nem is szoktam, de akkor 200 ezerért...csak annyiért?? :-)
egyébként meg ha nem tévedek, van kocsid, nem?
tedd magad boldoggá hosszú távra! vegyél NEKEM egy autót.
ez tuti megoldja a gondjaidat 3 évre.
hitetlenkedsz?
akkor fogadjunk 1000Ft-ban, hogy ha veszel nekem egy autót (nem túl drágát, max 200.000-ért, és segítek választani is) akkor három évig boldog leszel.
ha netán vesztenék, az elsõ boldogtalan perced után benyújthatod az igényed az ezer forintra, amit én köteles vagyok megfizetni.
ez az ajánlat egyszeri és megismételhetetlen. élj vele!!!
jók ezek a véletlenszám generáló progik.
<#crazya>#crazya>
egyenlõre nem találom azt a két DVD-t, amire kiírtam a képeket, hogy meglegyen minden...
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Elöször a tartálybol enged ki a nitrót és teljes padlogázt neki :D
amúgy rámondják sokan a mexx-re, hogy nem is igazán szíp, ami egyes darabokra igaz is, de jó izléssel lehet találni jókat.
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
hú, levágnám tõbõl az összesnek a kezét, az biztos.
nem vót net.
most is csak ideiglenes.
hogy ezek az informatipusok mé nem dógoznak?! tûûûûrhetetlen.
utánnanézek.
bár a kutyák ma is majdnem a bemelegített ólat választották az üdvözlésem helyett. rendesen láttam rajtuk a problematikázást:
- mos kimennyek ebbõl a jó meleg ólból?
- de hát mégiscsak õ a gazdi. mit fog szólni, ha ma reggel nem nyalom nyálkásra a kezét és nem helyezek el néhány világos szõrszálat a frissenmosot fekete naciján?
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP