SG\'s first Connection: Miskolc
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tudod milyen nap van ma!
ne felejts el bódog névnapot kívánni!
a nevemben is!
Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.
tegnap már örültem, hogy jól vagyok meg minden, ma mégis ugy fáj a fejem, hogy megyek is vissza aludni
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
fizetni készülök, látom épp nincs senki a kasszánál, ellenben két eladó is, egy fiúka meg egy leány, momdom ezaz, legalább végzek hamar. odalibegek a kasszához, pultra teszem a cuccost, veszem elõ a bankkártyát, köszönök, sziasztok, magyarul ráutaló magatartással egyértelmûen kifejeztem, hogy fizetnék.
erre õk tovább beszélgetnek. hogy a lánynak problémái vannak otthon a csávójával, miegymás. már több mint két perce állok ott, mikor szólok, hogy neharagudjatok, fizetnék, erre csávóka megszólal, rám se nézve:
-várjá'má'még
persze azonnal otthagytam õket. nem ez volt az elsõ eset, hogy azon a helyen tûrhetetlen hangnemben beszéltek velem, és nem csak velem, más is panaszkodott már erre.
szóval ne menjen oda vásárolni senki.
kicsi kelt tésztácska
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Te jössz a tavaszköszöntõ mulattságra?
És a jányt is hozod?
Hanem?
remélhetõleg nem a fejfájás...
mindig csak a szív, sûrít, gyujt, kipufog, amit már Szabi jol ismert számából is mindenki tud, arról nem is beszélve, hogy érettségi elõtt is feszt ezt nyomatták az arcunkba
kormánymûrõl és hasonlokról részletesebben még nem nagyon, legutoljára a porlasztó szerepét tanulmányoztuk át tüzetesebben a legutolsó órán
komolyan kérdezem!
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP