47786
-
#47546 -
#47545 http://www.duen.hu/hirek/20vredestein_miskolc_rally
20. VREDESTEIN Miskolc Rally
2014. március 28.
ugye kell ember?
jó lenne valami munka, mert a mávnál sem sikerült önhibám kívül :( -
#47544 hát a héten kiderül nyerek-e... állást. remélem igen :) -
#47543 nyertél megint? :D
már mint, hogy nem kell ezek után menni... -
#47542 megtaláltam
mármint az igazolványokat. jeah
-
#47541 nem tudja valaki a miskolci szentpéter kapu tesconak a telefonszámát?
meg a shell kútnak is
elhagytam személyit lakcimkártyát meg tb kártyát a kórház után, és ide mentem még csak be. :S -
#47540 Nem hallottam még rosszat a máv rendelőről, én is voltam párszor, magam sem tapasztaltam, persze egy kis türelem nem árt, mert bizonyos helyeken lehet várakozni bőven...de ezt nem említeném negatívumként, ugye ez a magyar egügy alapvető fícsöre... :)) -
#47539 máv rendelőnél mik a tapasztalatok? oda kell mennem munkaalkalmasságira, vérvétel meg minden.
elevel háziorvos elküldött itt barcikán vérvételre. Érdemes inkább itt megcsináltatni, vagy ott sincs semmi gond? -
#47538 Trainz? :D -
#47537 -
#47536 levélben jött:
„Miskolc azért akarta levédetni a Miskolci Kocsonya szóösszetételt, mert ezt a szóösszetételt használni akarta és akarja a közeljövőben is” – írta lapunknak Koczák Szilvia szóvivő.
Miért volt annyira sürgős, hogy dupla áron, gyorsított eljárásban intézze az önkormányzat? – kérdeztük. „Azért gyorsított eljárásban, mert a jogszabály ezt lehetővé teszi” – kaptuk a választ írásban.
WTF???
Internetről rendelve egy megbízható boltban 90 999 Ft egy fasza 3D-s nagy tv. Ugyanez a típus a Mediában 350 000 Ft. Megveszem a mediéba, mert ezt a bolt lehetővé teszi. -
#47535 poszttraumás stressz -
#47534 ize... buek mindenkinek -
#47533 Boldog Karacsonyt! -
#47532 2 busz ütközött.
1 gyerekeket szállító és 1 MVK-s.
Az MVK-s buszsofőrt néhány persze szabadították ki erővágóval...
A gyerekek közül talán 2-t vittek el. jónéhányan sokkot kaptak az ütközéstől... -
#47531 Miskolc.....2013.12.19 - 20:40...
-
#47530 sírok...
-
#47529 rte 2013 modot honnan lehet leszedni? -
#47528 Bombát találtak az Avason... -
#47527 Sziasztok!
Miskolcon van olyan üzlet, amely elektromos cigarettával foglalkozik? Igen tudom, hogy a törvénymódosítás miatt már a nikotinos folyadék is gyógyszernek minősül így azt sem lehet árulni, de a nikton-mentes folyadékokat még igen.
Szóval van ezzel foglalkozó bolt Miskolcon? -
#47526 nyugodj békében anyuci :( -
#47525 ujitjak a varat.
vagy visszaepitik ? -
karajjj #47524 Két kattintás volt: "Nem szállítható járműveinken: olyan tárgy, amely az utasok testi épségét vagy biztonságát veszélyezteti, az utasok ruháját vagy a jármű berendezését megrongálhatja, szennyezheti, továbbá nem szállítható robbanó-, tűzveszélyes-, fertőző anyag, valamint kerékpár." -
#47523 jön valaki cm-re?
most olvastam hogy mávnál ingyen vihetem a kerékpárt, jegyet sajna vennem kell, de az belefér :D
egyébként kerékpárt lehet szállítani buszon miskolcon? kinéznék Lillafüredre vagy tapolcára,biciklivel :D -
#47522 don pepe tényleg jó, de menj a palacsinta házba ha kajálni akarsz :D -
#47521 bar regen ettem miskolcon otthon pizzat, de nekem mindig is a donpepe volt az abszolut befuto.
azaz igazsag tobbi etteremtol nem is nagyon rendeltunk, de az en tippem ez.
asszonynak a legjobb a Pizza Hut azt mondja.
-
#47520 Miskolcon hol lehet a legjobb pizzát kapni? Tudom szubjektív a kérdés de kinek mi jött be a legjobban. -
#47519 Utanam sracok -
#47518 -
#47517 boldog születésnapot füled érjen bokáig -
karajjj #47516 hétvégén valaki jégkorongkupa? -
#47515 Fohászom Istenem, kérlek hallgasd meg,
Teszem imára kulcsolt szívvel, az Elesettekér -
#47514 mákos :D -
#47513 a harmadik strand matracot :D a tv nem akar összejönni :( -
#47512 mit? -
#47511 #47488 -
#47510 bazz az origo cimlapon zaklat engem. nemis vagyok sümegi -
#47509 munkát keresek, szeptemberi kezdéssel januárig! -
#47508 nem tudja valaki hogy én miskolcon csinálhatok tüdőszűrést? mert azt halottam, hogy ott nappalis diákoknak ingyenes, még barcikán elkérnek 1700 ft-ot, + a leletet se adják ki, csak valamikor augusztus végén talán. -
#47507 valaki használja itt a win7-es időjárás előrejelzőt?
nálam hónapok óta miskolc helyett bükkszentlászlót ír, hiába keresek miskolcra csak bükkszentlászlót észleli, hülye ez?? valami megoldást tudtok erre?