SG\'s first Connection: Miskolc
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
így értettem, hogy milyet!
Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.
hát konkrétan nem tudom milyet, meg milyen árba vannak egyáltalán, meg érdemesebb-e csináltatni vagy mi a fene, szét akarok nézni, csak a kényelmesebbik oldalát néztem a dolognak...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Freestylers @ BBC Radio - 1 - 30.6.06
27mb : 128kbps
Tracklist
Freestylers - 'Security' (Against The Grain)
Freestylers - 'Security (Control Z Mix)' (Against The Grain)
Dubplate - 'Turn To Dust Beat'
Freestylers - 'Fast Life' (Against The Grain)
Dubplate - 'Valley Of The Dolls'
Devils Gun - 'Raise The Beast'
Pyramid - 'Broke Up The Mountain'
Cut n Run - 'Move It Bootleg'
Control Z v Screwface - 'Z Sounds' (Bassrock)
Freestylers - 'Jump & Twist' (Against The Grain)
Scam - 'Scalp Dem' (Deep Cut)
Stanton Warriors - 'Dip n Low (Deekline Mix)' (Punks)
Freestylers - 'Tempest'
Freestylers - 'Pain Killa (School Of Thought Mix)' (Against The Grain)
Freestylers v Pendulum - 'Pain Killa' (Against The Grain)
kicsi a választék, nem frissítik a lapokat, stb...
milyen bútort vennél?
mennyi "régi" ember eltûnt :C
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
1. Hogyan teszel egy zsiráfot a hûtõbe? A helyes válasz: Kinyitod a hûtõt, berakod a zsiráfot, majd becsukod az ajtót. Ez a kérdés teszteli, hogy hajlamos vagy-e egyszerû dolgokat túl komplikálttá tenni.
2. Hogyan teszel egy elefántot a hûtõbe? Rossz válasz: Kinyitod a hûtõt, berakod az elefántot és becsukod az ajtót. Helyes válasz: Kinyitod a hûtõt, kiveszed a zsiráfot, berakod az elefántot és becsukod az ajtót. Ez teszteli, hogy mennyire vagy képes végiggondolni a cselekedeteid következményeit.
3. Az állatok királya, az oroszlán egy konferenciát szervez az állatok számára. Minden állat elmegy kivéve egyet. Melyik ez az állat? Helyes válasz: az elefánt. Az elefánt a hûtõben van. Ez teszteli a memóriádat. Még ha ezidáig mindegyiket elrontottad is, még mindig van egy esélyed, hogy megmutasd a képességeidet!
4. Keresztül kell menned egy folyón, amiben krokodilok élnek. Hogyan teszed ezt meg? Helyes válasz: átúszod. Minden egyes krokodil az állat konferencián van! Ez teszteli, hogy milyen gyorsan tanulsz a hibáidból.
Az Andersen iroda szerint a megkérdezett menedzserek kb. 90%-a mind a négyre rosszul válaszolt. Ezzel szemben a megkérdezett óvodások többsége a legtöbbre helyesen válaszolt. Igazán elgondolkoztató, nemde?...
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
nem véletlenül vagy jogász
bár én nem vagyok...
de ezt még magamtol is tudom <#worship>#worship><#wink>#wink>
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
behozod hozzám?
a munkahelyemre?
ok. kb mikor?
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
most mennem kell, majd megbesz
arra várok, hogy visszajelezz, hogy mûködik e a biznisz!!
mikor mennyek hova érte?
befér a csomagtartóba?
hát akkor várnunk kell addig is
telefon=ADSL nem igazán valós
most megnéztem ujra, amit linkeltél ott viszont vidék még nagyon szûken van... vagy csak régi az a térkép ? <#fejvakaras>#fejvakaras>
vagy az, amit én linkeltem, csak telefonra értendõ ? mondjuk sztem ez se állja meg a helyét, mert ha telefon van, ADSL is van
áh, informálódok még, mert lehet van kihez költöztetni a NETem...