SG\'s first Connection: Miskolc

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

criminal law
majd csinálj képeket is

bertino
joreggelt
és most megyek és szétrugom a Computerpont seggét

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

kz
jaa! és aki azt hiszi hogy én nem sértek törvényt akár minden nap többször is, az lehet, hogy téved, de az vesse rám az elsõ követ, aki még sohasem utazott jegy/bérlet nélkül buszon/villamoson. pl.

Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.

kz
szerintem utálni könnyû.
utálom a rendõrt ha megbüntet mikor szabálytalanul vetetek, hiszen azt hiszem nem ártok senkinek vele.
utálom a rendõrt ha másokat nem büntet meg mikor szabálytalankodnak, mert azt hiszem akár árthatnak is nekem.
pedig a rendõr csak a dolgát teszi. én mégis utálom.
persze lehet itt arról vitatkozni, hogy jól csinálja-e a dolgát, de attól még a dolga az, ami. és hogy eleget fizetnek-e. de attól még a dolga az, ami.

drogos. hmmm. szép szó. mit is értünk alatta? ki-mit, ugye.
kábítószer használót?
rendszeresen kábítószert használót?
netán illegális kábítószer használót?
mer legálisat szinte mindenki fogyaszt, csak az nem törvényellenes.
illetve pl az alkoholfogyasztás is volt már törvénytelen az usában annó.
szóval mi is az a kábítószer? és mit is lehet vele tenni? nyilván krekket árulni nem ugyanaz mint reggel otthon kávézni.
jóóó. maradjunk a törvénytelennél.
törvénytelen az is, ha valaki tizenhét és fél évesen dohányzik.
jóóóó. maradjunk akkor a fûnél.
nyilván nem ugyanaz terjeszteni és fogyasztani. és alkalmanként fogyasztani sem ugyanaz mint függõnek lenni.

de akkor nézzük konkrétan a füvet.
kevésbé káros mint az alkohol? azonos tudatmódosító hatás esetén a fûnagyságrendekkel kevésbé károsítja közvetlenül a szervezetet.
károsabb mint a cigaretta? nem egyértelmû a válasz, mert a füstszûrõ szûr, de mindkét esetben a papír égésterméke a legkárosabb.
pipában szívva? egyértelmûen kevésbé káros mint a cigaretta.
okoz-e fizikai függõséget mint a dohányzás, vagy az alkohol? a válasz nem.
okozhat-e lelki függõséget? igen, pont ugyanannyira mint bármi más!
van-e olyan európai állam, ahol legális? igen. vajon õk fejlettebbek mint mi? nem feltétlenül. van olyan ország ahol tilos az alkoholfogyasztás? attól mi fejlettebbek vagyunk? nem feltétlenül.
ugródeszka-e a fû a keményebb drogok felé. szerintem akár az is lehet. azért, mert az ember tudatmódusolásra vágyik és ezért törvényt szeg. igel lehet, hogy késõbb jobban kíván módosulni.
és az alkohol nem ugródeszka? pedig ott is módosul a tudat. jaaa igen az legális. de attól még ugródeszka.
de ha a fû ennyire frankó és ennyivel jobb mint pl az alkohol vagy a cigaretta, akkor mért is kerülnek börtönbe miatta emberek?
azért mert törvénytelen. vagyis törvényt sért akifogyasztja, árulja, stb.
hogy mért van így? ezen vitatkozhatunk.
de jelenleg törvény (igen tudom, helyesebb a jogszabály szóhasználat) tehát be kell tartani. ma magyarországon. a rendõrnek meg üldöznie kell. a fogyasztását, terjesztését, termelését, stb. hivatalból ez a dolga. nem azért mert egyetért.
az adótörvényekkel is nagyon kevesen értenek egyet, de ha csak ezek fizetnének adót, akkor szépen néznénk ki.
azt meg hogy ki mennyire tartja be a törvényeket, azt mindenki eldöntheti maga. de ha vét, akkor büntetésre számíthat.
és hogy milyen gyakran? hát igen. ha minden nap megerõszakolok egy lányt (vagy fiút) akkor nyilván jobban megbüntetnek, minha csak minden hó második hétfõjén teszem ugyanezt.
az meg hogy a rendõr megfogja-e? elvileg az a dolga. hogy mindenkit aki vét a törvény ellen azt megfogjon.
persze. lehet hogy néha logikusabb meglapulni és késõbb mélyrehatóbban felgöngyölíteni. de attól hogy elkapják-e a terjesztõt vagy sem, attól még a fogyasztó az vétett.
lehet kritizálni a nyomozási módszereket. én is gyakran nem értem, de attól lehet még logikus és ésszerû és hosszútávon eredményes.

hirtelen ennyi jutott eszembe, bocsa a sok szövegért, de így is visszafogtam magam.

kz
jáááá.
végre flém.

kár hogy a gahyibb fajta, vagyis csak elbeszéltek egymás mellett.

criminal law
jóreggel

stp4trick
csak a hangulatomat tükrözi

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

stp4trick
<#falbav><#banplz><#violent><#boxer><#ejnye1><#confused><#rinya><#szomoru1><#gun><#banplz>

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

stp4trick
<#violent><#boxer><#falbav><#banplz><#gun><#rinya><#szomoru1><#violent><#boxer><#falbav>

criminal law
kukoricára

prezi
paradicsom, paprika... mire gondolsz ? 😄DDDDDd

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

bertino
télleg ? <#wilting>

criminal law
mondanám erre, hopgy foglalkozzunk növénytermesztéssel, de nem merem :-DD

criminal law
ezt már írták elõtted:-)

prezi
legyünk minimálbéres kisvállalkozók ?!

bertino
hagyjuk el az országot!!44!!4

criminal law
Elkezdõdött a Vuelta, tessék nézni.

criminal law
de most nem errõl volt szó.

stp4trick
persze hogy az, de megélni meg kell valamibõl

criminal law
helo szia

criminal law
csúnya dolog az anyagiak mögé bújni. én is megtehetném, mégsem.
mert ez nem indok semmire.

bertino
joreggelt...

stp4trick
-arról hogy a hivatástudatot már lassan teljesen kiölik az emberbõl
én mindig is ezt szerettem volna csinálni, de az elmúlt 10 év alatt
ez igencsak KONVERGÁL (ha már ilyen divatos lett a szó) az útálat felé,
a korábban leírtak miatt meg a kib.... politika miatt
-arról, hogy csodálkoznak a korrupción, mikor a minimálbéres vállalkozó csikkzsebbõl kifizeti az egész trafiscsapat havi bérét
-arról, hogy mindenki kívülrõl fújja, hogy ilyen meg olyan joga van, de a kötelezettségeirõl fogalma sincs
-arról, hogy GYF azt mondta, hogy "tervezhetõ jövõkép, anyagiakban is megjelenõ elõmeneteli lehetõség a hivatásosoknál", ehhez képest az egyre csökkenõ kedvezményket is el akarják venni

criminal law
ez a jó hozzáállás, igen <#eljen>

prezi
htx 😄DDDDDDDDd

prezi
nah ehhez inkább nem fûzök semmit 😄

criminal law
jah a fizetés, bocs.
akkor mirõl beszélünk?

stp4trick
sok sikert

stp4trick
biztos?

stp4trick
még valami

unom már, hogy mindig az megy, hogy
"persze mert a rendõrség nem tesz semmit!"
aztán ha meg lépnek a dologban akkor meg
"miért pont ezekkel kell kezdeni?" vagy "miért pont én?"

unom már, hogy mindig a picsánkon verik el a port
ha csinálunk valamit az a baj, ha nem akkor meg az
most is lassan 30%-kal fog csökkenni a fizetésem, azt ha a nép meg fellázad,
akkor nemtom ki fogja szétverni a csürhét, mikor mi is be vagyunk rágva a kormányra, na jó itt befejeztem, mert felment a pumpa

sry

prezi
én ugyvagyok ezzel... akinek ez nemtetszik az húzzon el az országbol... azon vagyok 😛

criminal law
olyan dologról nyilatkozol, amit nem ismersz,és ez rossz.
az utolsó sor az tökéletes, de a többi...tele ellentmondással, elõítélettel, stb stb stb

stp4trick
nálam ZÉRÓ tolerancia, de azért egyet értek a fogyasztási szintek elkülönítésével, és azok büntetési tételeinek elválasztásával, lásd eltérítés

valahol, valameddig betegségnek tartom, fõleg, ha teljesen függõ;
viszont, aki csak brahiból néha-néha az a függõvé válást kockáztatja;
tudom, lehetne litániát tartani, hoyg a fû így-úgy-amúgy, de higyjétek el
tudom merre-hány méter, a köcsög díler cellájának ajtajára meg a mûanyaglakat rohadjon rá

criminal law
na látod, ez így helytelen.

stp4trick
a boonon nincs róla szó

mellesleg nem szeretném felvázolni a drog terjedésének mechanizmusát, amire többféle konstalláció is alkalmas
1. fogyasztó --> díler
2. díler --> fogyasztó
3. is-is
4. csak az egyik

a lényeg kibõl lesz ki, és mik a kapcsolatai

criminal law
ez sajnos nem elhivatottság. ez rosszabb.

prezi
úristen.... hogy a picsába tudsz ennyire durván általánosítani ???

az elhivatottság elvakít vagy... :|

criminal law
tanusíts egy minimális toleranciát.
az,aki egyhónapban egyszer, hétvégén fogyaszt valamit, szerintem nem nevezhetõ drogosnak, ellenben ha a razzián elkapják, ugyanúgy meghurcolják. ez így korekt?
Ez így értelmes, ez így hasznos. Nem.

prezi
akik 15-16 éves korosztályból kerültek ki... 😄

lehet tapsolni 😛

stp4trick
de nem kávét, vagy teát, kólát fogyasztottak, hanem drogot, vagyis drogosok

biztos, hogy jó volt ez a név választás neked?

stp4trick
Ezeket most kaptam:
"A kisbaba egy burokban van az anya hasában, és szerintem ott jobb dolga van, mint nekünk az iskolában."

"A kisbaba legtöbbször az anya tejét issza, ilyenkor a csecsemõt odafektetik az anya melléhez, és saját maga szívja ki a tejet. Amikor pedig elég volt neki a tej, üzen a mellnek, hogy köszöni a tejet"

"Szerintem az apuka az úr a családban, mert õ a leghangosabb, õ tud a legjobban kiabálni. Az anyuka a helyettese."

"Azt kívánom a mamának, hogy amikor megkapja a fizetését, ezer forinttal többet kapjon."

"Én azért szeretnék gyereket, mert azután majd belõle is felnõtt lesz, megszeret valakit, és neki is lesz utódja. És ez így egy állandó körforgás, és az élet így soha nem áll meg. És ha meghalok, azért utánam is lesz valakiben egy kicsi belõlem."

"Egy család úgy lesz, hogy mennek az emberek az utcán, jeges a járda, és egy fiatal nõ elesik, és egy fiatal férfi felsegíti, megismerkednek, barátok lesznek, és egy pár hónap múlva megszeretik egymást, és megházasodnak."

"Egy férfi és egy nõ találkozik a mulatóban, és megszeretik egymást. Együtt laknak. Ha jobban tetszik neki, mint a többi nõ, és szorgalmas is, akkor elveszi feleségül."

"Egy férfi meglát egy lányt, és megszólítják egymást. A lány szép, okos, karcsú és házias. A férfi meg csinos, jólöltözött, munkára termett. Szívbeli társak lesznek. Mindig egymás mellé fekszenek, mindig egymásba lesznek burkolózva. Olyan meleg van, hogy nincs kedvük hálóruhát venni. Élnek éldegélnek, és olyan nagy a szerelem, hogyha a fiú megcsókolja a lányt, az rögtön elpirul."

"Az emberek azért házasodnak, mert szerelmesek lettek, vagy pedig az egyik házastárs öröksége miatt."

"A férfi és a nõ közötti kapcsolat a szerelem. Amelyben testi szerelmet is végeznek. Ez már házassághoz is vezethet."

"Hát én úgy lettem, hogy az apukám nagyon vágyott egy gyerekre, de egy papának nem lehet gyereke, ezért elkezdett keresni egy mamát. Egy jó nagy mellû nõt keresett feleségnek, mert a mamáknak nagyon kell a mell, mert azon szoptatják a kisbabájukat"

"A szerelem olyan érzés, ami vagy jól, vagy rosszul végzõdik."

"Szerintem a gyerek egy szerelembõl születik. Egyik este megtörténik a dolog. Ehhez nagy bátorság kell."

criminal law
fogyasztókat, bocsánat.

nem ugyanaz.

stp4trick
amúgy ki beszél itt középiskolásokról???????????????

"drogosokat" fogtak meg és pont

criminal law
nevetséges.
sajnos a közeg még most sincs azon a szellemi színvonalon,hogy rájõjjön, talán nem a középiskolás gyerekeket kéne elõvenni, hanem a terjesztõket, de ezen az ember már nem is idegesíti magát.

stp4trick
mert más a vagyonvédelem (nem lehet mindenki mellett rendõr) és más a megelõzés-felderítés-tetten érés

prezi
miért lenne faszság ? mert nem érteszs vele eggyet? 😄DDd

stp4trick
van benne igazság, de tipikus semmitmondó faszság

prezi
ráadásul egyetértek!

prezi
ez a kemény 😄

"Hozzászóló: drogos 2006.08.27 12:39
havonta száz felett fizetek adót. kurvára nem bánnám, ha nem tiznéveseket hajkurásznának ezek a szerencsétlen zsaruk. feltörték a kocsim, ügy lezárva. kiraboltak, a meghallgatásom nélkül akarták zárni az ügyet. dolgozni, a köz érdekeit szolgálni nem tudnak. Erre van eszük. Gimisiket lesittelni, meghurcolni. Inkább a brazilokat verjék, oda még ennyi ész, meg a szakma iránti elhívatottság sem kell. Azt lehet hétköznap is, nem vasárnap hajnalban tripla bérért."

stp4trick
nagyon helyes