47786
-
#45266 itt drága dolog pizzát rendelni :(
viszont adnak olyan kebabot a gyorskajáldákban, hogy egy teljes napi kaja adagnak elég... -
#45265 nemsokára miskolc rally?!
egyébként boonon azht irják lesz barcikai ralli is, erről nem tussz valamit? nem melo érdekel, hanem csak azt, hogy hol akarják megtartani? murvás? hmm.... -
#45264 -
-
#45262 hát... ez van. -
#45261 -
-
#45259 asdasd -
#45258 felszáltam az ujgyőri buszra, amin jól nem vettem jegyet,utánna meg pótlóra ami elvitt a centrumig
(utánna meg barcikai buszra ami szintén pótló volt, de így is tele volt, végig állni kellet -
#45257 nekem általában máfél/fél mega.
néha kicsit akadozik is(max 250-es ping).
de nem panaszkodok, mer ingyé van... -
#45256 elvesztettem a fonalat.
mármint azt, hogy melyik részét nem érted?
néhány lehetséges megoldás:
-a városháztér előtt (kb a volt pepita előtt) van egy (2) váltó amin át lehet slisszanni
-máshol is van ilyen, csak logisztika, hogy ne ütközzenek
-ha a tátrák járnak a 2-es vonalán nem gond az ajtónyitás, (van többletszerelvény a rövidített útvonal miatt)
-ha egy villamos köröz (az egykori 0-as villamos vonalán) akkor az valszeg olcsóbb az mvk-nak, mint a normál menetrend, amikor egyszerre több 2-es volt a pályán
-nem kell másik jegy, benne volt a leírásban
-
erre varrjatok gombot, 15 megás net -
#45254 magyar release-k sincsenek, grace, csont, mentalista - eltűntek a süllyesztőben? -
#45253 Becks -
#45252 olvasnivaló -
#45251 fasza kis klip lett, grat
Am azok a bejátszások jutnak róla eszembe, amik a dokumentumfilekben vannak, két fontos rész közötti átjátszás szereppel :P -
#45250 Sony Vegas, Adobe premiere pro és after effects.
esetleg még pinnacle. Bár én ezutobbit nem szeretem. -
#45249 Akyyy te vagy az a nagy videoeditor magic mega híró? :D
Tudnál vmi egyszerű videoszerkesztőt ajánlani amit egy kezdő is fel foghat? Vmi HD videót kellene összehozni timelaps vidikből.
Én a moviemaker-el próbálkoztam , de szomorúan tapasztaltam, hogy hiába HD videókból vágtam össze a végső videt, nem lehetett HD-ba importálni... :/
Amúgy én erre jutottam:
A zene is meg a video is saját. (ez itt a reklám helye) -
#45248 mkv-nak megéri csak ott köröztetni egy villamost? elég nagy fail. persze úgy megéri, ha két jegyet vesz az ember ha a vasgyárra akar eljutni, vagy elfogadják a jegyet? -
PIROS: 1es villamos.
KÉK: 2es villamos EREDETI útvonal
ZÖLD: 2es villamos MENTESÍTŐ vonal! -
#45246 újgyőrin van ujságos, tudod ahol az 1es és a 2s villamos találkozik...
-
#45245 Milyen ujságosnél? -
#45244 az újságosnél 2 sinpálya van.
1 KÖRT tud tenni a 2es villamos az újgyőri - vasgyár vonalon.
jösz 2 sörrel és 3 csokival! -
#45243 bazzus lúzervagy!
2010. február 19-én, pénteken:
* 15:00-tól üzemzárásig (hajnal 01:00-ig) a Tiszai pályaudvar- Városháztér között villamospótló autóbuszok közlekednek. A villamospótló autóbuszok a Szinvapark megállóhelyig a villamos megállókban állnak meg, ezt követően a Szemere u., Erzsébet tér autóbusz megállókban, illetve a Bartók téren kijelölt ideiglenes megállókban vehetők igénybe.
* a Városháztér - Diósgyőr között a továbbra is villamosok fognak közlekedni, így a Vasgyár végállomást is villamossal lehet majd elérni.
2010. február 20-án, szombaton:
* 14:00-tól üzemzárásig (hajnal 01:00-ig) a villamosforgalom teljes leállításra kerül, így a Tiszai pu. - Diósgyőr végállomások között villamospótló autóbuszok közlekednek.
* A villamospótló autóbuszok a Szinvapark megállóhelyig a villamos útvonalán közlekednek. Kimarad a Villanyrendőr és a Városház tér megálló, ezek helyett a villamospótlók a Szemere utcai és Erzsébet téri autóbusz megállókban állnak meg. A Malomszög u. megállóhelytől a villamospótlók a villamosok útvonalán közlekednek Diósgyőr végállomásig.
* A Vasgyár végállomás felé utazók az Újgyőri főtérről induló 9, 19, 29, 67, 68, 99-es autóbuszokat vehetik igénybe villamosbérletük felmutatásával, illetve a villamoson már kezelt menetjegyüknek a másik, sorszámozott végét kezelve az autóbuszon. A Vasgyár végállomás felől utazók ugyanezekkel a feltételekkel vehetik igénybe autóbuszainkat a Vasgyár megállóhelytől az Újgyőri főtér végállomásig.
-
#45242 Ha így menne, nem is járna 2-es villamos -
#45241 ne legyél nyomorék.
1es villamos felviszi az utasokat az újgyőriig.
az újságos mögötti sinen e KÖRT tesz a 2es villamos.
a 2es vonala:
újgyőri, újgyőri piac, gózon lajos, ógyár tér, újgyőri
az 1esé:
tiszai - városháztér
városháztér - diósgyőr
-
#45240 De a kettes villamos nem tud "tolatva" menni, hisz akkor rossz helyen lennének az ajtók, engem meg az érint, mert vasgyárba kéne menni -
#45239 tiszai - városháztér
városháztér - diósgyőr (1)
2. ( újgyőri - vasgyár) -
#45238 "A fesztivál miatt 2010. február 19-én, pénteken 15:00-tól üzemzárásig (hajnal 01:00-ig) a villamosok helyett a Tiszai pályaudvar- Városháztér között villamospótló autóbuszok fognak közlekedni, a Városháztér- Diósgyőr között továbbra is villamosok közlekednek majd."
Akkor a villamosok hogy fordulnak meg? -
#45237 nyertem! -
#45236 ja, kinézetre ez (mint az összes többi), csak alufelni nélkül. -
#45235 1.8as GDi Equippe -
#45234 ?
-
#45233 2000es Mitsubishi Carisma. -
#45232 pontos tipust! -
#45231 nah fiam, jó látni :)
adjá telszámot azt dumáljunk^.^
vodafone ruleZ! :) -
#45230 jah -